Картошка с салом
Картошку почистить. Сало нарезать тоненькими пластинками. В сковородку уложить картошку. Сделать в ней разрезы и положить туда сало. Сверху посолить, поперчить. Я еще добавляю розмарин и прованские травы.Запечь.
Вторые блюда
Розпочатий з jabka, 17 тра 2009 19:26
1014 відповідей у цій темі
#962Опубліковано 21 травень 2019 - 18:41 Вопрос - кости нужно из окорочков вынимать?
#964Опубліковано 19 листопад 2019 - 15:38 Рецепт приготовления мягкой и сочной говяжьей печени. Печень порезать на порционные куски и замочить в молоке со взбитым яйцом в течении часа. Затем быстро обжарить с двух сторон в масле. Переложить в кастрюлю, смешать с предварительно обжаренным луком, залить смесью молока с яйцом (в которой замачивали) и варить 5-7 мин (не более!). Всё! Приятного аппетита!
#965Опубліковано 19 червень 2020 - 07:16
Курячі ковбаски
Беремо курячі стегенця (близько 1 кг), я взяла вже у маринаді, щоб швидше було. Відділяємо м'ясо від кісток. Робимо з м'яса фарш, додаємо мелений часник і цибулю за бажанням. Беремо 1 куряче філе і нарізаємо ножем на невеликі шматочки. Можна і філе в фарш перемолоти, а можна шматочками. Додаємо філе до фаршу, перемішуємо. Якщо м'ясо брали в маринаді, то сіль і спеції додаємо з обережністю, бо можна пересолити. До фаршу додаємо 1 ст ложку гірчиці в зернах і приблизно 2 ст ложки картопляного крохмалу, вимішуємо. Беремо рукав для запікання і відрізаємо від нього частину. Кладемо у рукав частину фаршу і формуємо ковбаску як цукерочку. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 15 хв, потім проколюємо ковбаски зубочисткою в кількох місцях і знову запікаємо хвилин 30 до готовності. Готові ковбаски легко відділяються від рукава, тримають форму, чудово ріжуться, смачні. З м'ясом можна експериментувати, брати різні частини курки, свинину чи індичку. Смачного!
#968Опубліковано 19 червень 2020 - 20:44 Я тільки не зрозуміла стегенця та філе,що не можна обійтися чимось одним? #970Опубліковано 20 червень 2020 - 07:50 У рецепті брали і те, і те, а так можна і з самого філе зробити) #971Опубліковано 13 вересень 2020 - 21:37
Очень вкусные кабачковые оладьи с куриным фаршем. В принципе, всё так же, как и при обычных кабачковых оладьях, только добавляю фарш куриный. У меня получилось 3 средних кабачка, 500 г фарша, 1 крупная луковица, одно яйцо, мука. Кабачок с луком измельчила, посолила и через 10 минут хорошо отжала. Добавила, яйцо и муку на глаз, чтобы получилось довольно густое тесто. Очень нежно и вкусно.
#973Опубліковано 04 січень 2021 - 17:36
Вопрос странный, но все же..как вкусно приготовить гречку? Что она совсем последнее время никакая...то ли продают такое, то ли руку крюки....
#974Опубліковано 05 січень 2021 - 10:12
Делаю почти так Гречка по-купечески - пошаговый рецепт с фото на Повар.ру (povar.ru) только я довожу до готовности в духовке. #975Опубліковано 05 січень 2021 - 11:12 Я теж помітила, що гречка останні пару років якась не така. Беру одну і ту ж ТМ. Думала, шо це вона мені приїлася і я вже не помічаю її смаку. А, можливо, все таки причина в самій крупі... #976Опубліковано 05 січень 2021 - 11:28
Я бросаю сливочное масло во время варки,получается вкуснее
#977Опубліковано 05 січень 2021 - 14:00 Не така ((( Перейшла на Метро Шеф, то вона ще більш менш смачна. #978Опубліковано 05 січень 2021 - 14:31
Совсем не странный. Я гречку любила очень, но последнее время есть ее не могу - невкусная. Сын любит с овощами и мясом ( а ля плов), дочка - с молоком, сама - просто с маслом. Ну, не может же быть, что я за 30 лет разучилась готовить! Но каждый раз, когда готовлю гречку, мне не вкусно. Еще заметила, что сама крупа какая то мелкая, не такая как раньше. Вообще, гречневая каша- это первое, что я научилась готовить в своей жизни. Мне было лет 9-10 и я за летние каникулы съела 5 кг гречки))) которую мама где то "урвала" по большому блату. В конце 70-х это был еще тот дефицит))) Відредаговано Фрекен Бок, 05 січень 2021 - 14:32. #979Опубліковано 05 січень 2021 - 14:39
Теж помітили, що гречка стала зовсім несмачна.
Змінила співвідношення крупи до води на 1:3, то хоч не така суха виходить, варю в мультиварці.
114 користувачів читають цю тему0 учасників, 114 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |