Отлучение от груди
Розпочатий з Ляля 30, 13 січ 2010 10:03
1557 відповідей у цій темі
#961Опубліковано 09 квітень 2014 - 12:58
У нас отлучение произошло как то быстро, наверное пришло время и сынуля сам решил что пора заканчивать.Очень переживала что не смогу быстро отлучить,так как ребенок был нууу очень грудной. Чесно говоря, даже и не заметила, просто перестал просить и все. Первую неделю грудь очень болела,невозможно было дотронуться,одеться,даже спать было больно, а на вторую неделю после отлучения грудь стала мягкой и ничего не беспокоит,правда вид у нее, конечно,не очень,ну это такое.
#962Опубліковано 07 травень 2014 - 22:18
Ми сьогодні вже другий день без ГВ!) вчора ввечері Макс ліг подивитися мультик і заснув, от я і вирішила цим скористатися. Сьогодні повторили - знову заснув без груді. Поки що ніякого дискомфорту не відчуваю, грудь не наливається, ми правда кормились тільки перед нічним сном і все. Цей раз вже і я була морально готова до відлучення, бо з старшим мене довгенько ламало).
#963Опубліковано 18 травень 2014 - 18:41
Сьгодні вже третій день без ГВ. Ура!!! Допоміг метод пластиря і зеленки. Позаглядала моя, посміялася... Я сказала шо то вона заніч повідкушувала, а тепер там вава. Трошки стали краще істи, може тепер хоч у вазі добаве. А то в наші 1,7 10500 - якось малувато.
#964Опубліковано 03 липень 2014 - 12:27 Что-то давно в этой темке нет новых сообщений, все кормим до победного? #966Опубліковано 03 липень 2014 - 12:34 У нас осталось уже 1 кормление в день, все никак не решусь отлучить полностью, думала зайду почитаю хвастушки, взбодрюсь, а тут тишина... #967Опубліковано 03 липень 2014 - 12:38 Отлучила в 1 год 9 мес. Пришлось - уезжали в санаторий, а ребенок остался у бабушки. Кормила как обычно, а потом резко отлучила: утром дочка покушала и все - мы уехали. На следующее утро я испытала все прелести резкого окончания ГВ: грудь увеличилась на 2 размера, болезненные ощущения и т.д. Несколько раз в день по чуть-чуть сцеживалась. Дней через пять все прошло, грудь тоже прошла.
#968Опубліковано 03 липень 2014 - 12:43 а вот у меня еще вопрос, (может немного не эту тему) думаю в конце июля отлучить, а в августе идти проходить проф осмотр на работу, если буду делать флюро, там на рентгене не перепутают ничего, или на флюро не будет видно что у меня там еще "моня" может и глупый вопрос, но меня озадачил #969Опубліковано 03 липень 2014 - 12:47
Я делала флюорографию во время ГВ. Ничего не перепутали. Или не смотрели... #970Опубліковано 03 липень 2014 - 13:07 а что можно ребенку предложить ночью вместо груди, я как ночные кормления убрала (у нас осталось 1 перед сном), то ночью как просыпался предлагала воду, молочко, то дите наотрез отказывается, спит без ничего, но до 6 утра или ничего уже не пытаться? #971Опубліковано 03 липень 2014 - 13:11 Мы сейчас обходимся обнимашками, но ребенок за 3 недели мог и отвыкнуть от груди... По началу у моей мамы просила , а потом начала засыпать в обнимку или когда гладишь ей спинку. #972Опубліковано 03 липень 2014 - 13:21 Прийшла.)) Відлучились майже 2 тижні тому, Владі на той момент було 2 роки і 10,5 місяців. В принципі, я годувала вже тільки 1 раз на добу, перед нічним сном і мені це взагалі не заважало. Навіть краще, я могла читати книжку в цей час... Зараз так розпишу, що жаль стане, що відлучила.)) Та подумала, що вже час і все таке. В першу ніч сказала, що циця (вибачте, якщо когось дратує це слово)) вже "заснула". Ми її "будили")) і циця "казала" Владі, що хоче спати, а молочка вже майже немає і воно гірке. Отака гра у нас була 3 вечора.) Владі це трішки не подобалось, але величезних істерик, яких я очікувала, не було. На 4-й вона взагалі за грудь не згадала і так по цей день. Взагалі не питає, не просить. Один раз напівсонна залізла руками до мене під піжаму, помацала, чи все на місці))) і заснула. Ось так ми і відлучились.) До речі, грудь абсолютно не змінилася, ніяких негативних відчуттів не було. Тому я ще раз впевнилася в думці, що правильне, не різке, відлучення не призводить ні до яких проблем.) #973Опубліковано 03 липень 2014 - 13:26
Я, коли прибрала нічні годування, пропонувала воду, але у мене вона не відмовлялася. І спить вона у мене завжди до 8-10 ранку. #974Опубліковано 03 липень 2014 - 13:46 В мене вночі спить безпросипно і нічого не просить.)))). Зато встає в 6 ранку((((( На ніч даю молочну кашку, вона ситна. Лягає, тру спинку і засина.....
#975Опубліковано 03 липень 2014 - 13:46
У мене скажи, що циця (у нашому випадку - це "зізі") заснула, так буде тормошити її доки не прокинеться в нашому випадку принцип "там вава, давай зеленочкою помажемо" не пройде, він ввечері перед годуванням обійме її, понюхає, потанцює біля неї, а вже потім смокче, і якщо засинає без нічого, то завжди рука охороняє найцінніше в мене під піжамою #976Опубліковано 03 липень 2014 - 13:49 Я нічого не пропонувала і не планувала) але ми відлучились в 2.10. Може сам попросити воду вночі, але дууже рідко. #977Опубліковано 03 липень 2014 - 13:54 Я як відлучала, зранку коли Настя ще спала, пішла наклеяла пластирь, помазала його зеленкою. Настя встала і туди..... А там "вава"!!! Ото в неі вираз обличчя був..... Трохи покомизилася, позаглядала туди цілий день і все. Головне самим не здатися "на мольби" дитини!))) Я відлучала вже коли не було нічних кормлячичок)))
#979Опубліковано 03 липень 2014 - 14:03 Терпіння Вам!))) Відредаговано limara, 03 липень 2014 - 14:04. #980Опубліковано 03 липень 2014 - 16:09 Дякую 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |