1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 вересень 2020 - 11:04
Зла!!
Тільки що висказала у групі класу вайбера своє невдоволення таким навчанням - скинути номери сторінок і вправ і до побачення - це не дистанційне навчання!
Я - не вчитель, я не вмію правильно подавати інформацію, я не вмію контролювати правильну вимову англійської, якщо вчила не її або вчила погано!
І що? підтримали одиниці((( усіх або все влаштовує, або ж просто бояться написати свою думку (чого боятися? кого боятися?), але навіщо тоді обурюватися у розмовах між собою і в групі батьків? одна курка пише: "девочки, ну какая разница где делать задания?"
Висказалася...
У нас тоже самое(( все молчат и воспринимают такое обучение, как должное
Опубліковано 29 вересень 2020 - 11:33
соррі, що втручаюся, але.. чому ви не вислювлюєте свої невдоволення адміністрації закладу?..
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 29 вересень 2020 - 11:59
Девочки, подскажите пожалуйста где магазины тканей для штор есть хорошие и не дорогие? Или может кто есть из мастериц и сможет сориентировать по цене: блекаут софт двусторонняя сколько стоит?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 29 вересень 2020 - 12:02
соррі, що втручаюся, але.. чому ви не вислювлюєте свої невдоволення адміністрації закладу?..
наша адміністрація - директор і завуч - на лікарняному, в.о. директора - 22-річна вчителька, якій подзвонили з райосвіти і сказали закривати гімназію на тиждень (володію тільки цією інформацією з подачі активу батьків старших класів, які у п'ятницю, напередодні закриття, шукали у школі цю "адміністрацію" щоб вплинути на ситуацію.
+ я відкрито спілкувалася у групі вайбера з вчителькою, намагаючись вирішити питання на цьому рівні, не хотілося перестрибувати через голови.
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 29 вересень 2020 - 12:32
Дякую нашій вчительці,коли була дистанційка,то кожного дня проводила по два уроки в zoom.Були завдання у вигляді тестів на "классрум" і "наурок".Ніякої писанини до ночі.Це був 2 клас, школа в райцентрі.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 29 вересень 2020 - 12:39
Дякую нашій вчительці,коли була дистанційка,то кожного дня проводила по два уроки в zoom.Були завдання у вигляді тестів на "классрум" і "наурок".Ніякої писанини до ночі.Це був 2 клас, школа в райцентрі.
отож. Оскільки ніяких офіційних роз'яснень МОН на тему дистанційного навчання немає, то як проводити заняття залежить від конкретного вчителя і, мабуть, адміністрації, яка їх не заохочує. Ваша - молодець! не пішла шляхом найменшого спротиву.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 29 вересень 2020 - 12:50
Посовітуйте недорогого нотаріуса, написати відмову від спадщини
Опубліковано 29 вересень 2020 - 13:19
Посовітуйте недорогого нотаріуса, написати відмову від спадщини
Дешевле получиться у государственного нотариуса.
Опубліковано 29 вересень 2020 - 13:55
ти ж знаєш, що адміністрація і викладає у нас певну дисципліну?))
Опубліковано 29 вересень 2020 - 14:11
Прийшла подякувати тим, хто радив «Мука» (напівфабрикати)! Це дуже смачно і реально не гірше, ніж домашнє! А я дуже прискіплива)
Відредаговано Alice_88, 29 вересень 2020 - 14:11.
Опубліковано 29 вересень 2020 - 14:43
Мені цікавий досвід інших батьків дітей-не старшокласників, які зараз на дистанційномвеликий плюс, він самостійний і серйозний у цьому плані хлопчик). Але сам він не може пройти програму без пояснень, та і нецікаво самому врешті-решт.
Я приходжу раніше з роботи (спасибі керівництву!), и лікарняний мамі? Чи є ще хтось в такій ситуації, коли немає допомоги від організувати освітній процес вдома за таких умов?
Вот так у всех. Образование собственногой ребенка в ущерб заработку. Или зарабатывай , нанимай репетиторов и оплачивай занятия с ребёнком.
У нас зум был. И тесты в интернете. Когда много ребят на одном семинаре то звук пропадает , то хрипит , то видимость . То кто либо из детей натюрморт из двух яиц и одной сосиски посредине рисует. Я один такой урок послушала рядом , то даже будучи взрослым человеком и зная тему , не поняла бы почти ничего. Но то может у нас так было.
А в общем просто дают темы , которые надо изучить и задания по ним. Ты отсылаешь готовые работы и получаешь фото с проверенными.
Відредаговано Cu-jo, 29 вересень 2020 - 14:46.
Опубліковано 29 вересень 2020 - 15:03
Прийшла подякувати тим, хто радив «Мука» (напівфабрикати)! Це дуже смачно і реально не гірше, ніж домашнє! А я дуже прискіплива)
Явки, пароли?)
Опубліковано 29 вересень 2020 - 15:10
За весь прошлый карантин семинаров в зуме было 5-8 по математике и информатике вместе взятых. Какой там хаос я описала. Тестов тоже несколько. Многие дети хотели побольше балов и угадывали ответы , проходили тест по несколько раз. Таким образом по 12 балов имели дети, которые никогда обычно не читали литературу.
Одна из преподавательних месяц не открывала фото с выполненными работами , а затем обратилась почему ребёнок не сдаёт домарку. Оказалось у неё заглючил комп или телефон. Хорошо что мы работы не выбросили.
Но преподаватели старались. Двоим дети выслали на почту файлы с вирусами
Відредаговано Cu-jo, 29 вересень 2020 - 15:12.
Опубліковано 29 вересень 2020 - 15:17
Явки, пароли?)
Мука в інстаграм) тут дівчата недавно обговорювали і я ризикнула спробувати)
Опубліковано 29 вересень 2020 - 15:19
Мука в інстаграм) тут дівчата недавно обговорювали і я ризикнула спробувати)
Продаётся в Рио в наличии
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 29 вересень 2020 - 15:56
В сети "Евросмак" тоже продается.
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 29 вересень 2020 - 16:21
Дайте хоть какую то ссылку, если не сложно, хоть на картинку)
Опубліковано 29 вересень 2020 - 16:24
Дайте хоть какую то ссылку, если не сложно, хоть на картинку)
https://instagram.co...d=1197qv94b3l76
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 29 вересень 2020 - 19:04
А я попробовала только голубцы в "муке" и мне они не понравились, понятно,что тушила я их сама , но все же...
Опубліковано 29 вересень 2020 - 19:15
А я попробовала только голубцы в "муке" и мне они не понравились, понятно,что тушила я их сама , но все же...
я пробувала пельмені дитячі і звичайні, блинчики з куркою і грибами, зрази з грибами і сирники. Все сподобалось, крім дитячих, на наш смак надто нейтральні.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|