Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 23 квітень 2020 - 15:17
Ні,але мені важливо бути на могилі мами тоді,коли душа вимагає.Щороку печу пасочки і приношу найріднішим,мамі і бабусі на могилку.Ризик зараження мінімальний,тому піду.В іншому карантину дотримуюсь повністю.
У вас душа по расписанию работает? Блин... Это как цветы на 8е марта, только еще страннее...
Но если что, я исключительно за кремацию и прах по ветру развеять. Хочется поговорить - поговори с фотографией. Так что не обращайте на меня внимания, проходите мимо, пойду дальше удивляться с людей....
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 23 квітень 2020 - 15:24
Ні,але мені важливо бути на могилі мами тоді,коли душа вимагає.Щороку печу пасочки і приношу найріднішим,мамі і бабусі на могилку.Ризик зараження мінімальний,тому піду.В іншому карантину дотримуюсь повністю.
Сомневаюсь,что в остальном Вы придерживаетесь карантина))
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 23 квітень 2020 - 15:29
Сомневаюсь,что в остальном Вы придерживаетесь карантина))
Ваше право, оправдываться не собираюсь.
У вас душа по расписанию работает? Блин... Это как цветы на 8е марта, только еще страннее...
Не ждала понимания от вас, просто написала своё мнение.
Чужая душа-потемки)
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 23 квітень 2020 - 15:36
Чужая душа-потемки)
Не надо оправдываться, просто правила есть правила
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 23 квітень 2020 - 15:46
Чужая душа-потемки)
В данной ситуации я скорее допускаю разумное нарушение правил. Смысл запрета посещений кладбища в том что бы люди не контактировали друг с другом. Если вы это соблюдаете - почему нет.
Ну а сам смысл этого сакрального действа мне не ясен, это да.
Не надо оправдываться, просто правила есть правила
Хаус когда то сказал что правила существуют для людей которые не в состоянии сами принимать правильные решения Или как то так )
Опубліковано 23 квітень 2020 - 15:52
Для інфо. Ситуація не Полтаві. Людина прийшла в банк, переконтактувала з безліччю людей, наступного дня виявилося, що в нього виявили КВ... Подумайте 100 раз перш ніж вийти "погуляти".
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 23 квітень 2020 - 16:22
Коронавирус в районке( всех массово выписывают домой. У меня там папа после инсульта 3й день. Как будет с ним пока непонятно. Контактировали все медики, и соседи по палате. Прям черная полоса... Я уже на грани от таких новостей..
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 23 квітень 2020 - 17:15
Коронавирус в районке( всех массово выписывают домой. У меня там папа после инсульта 3й день. Как будет с ним пока непонятно. Контактировали все медики, и соседи по палате. Прям черная полоса... Я уже на грани от таких новостей..
Виявили серед хворих?
Бо наскільки я знаю, першу хвору госпіталізували ще кілька днів тому і приймали її лікарі з дотриманням усіх правил.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 23 квітень 2020 - 18:17
Я не знаю кого і куди приймали з короною. Я знаю про відділення терапії. Загальна кімната, санвузол на коридорі. Серед хворих виявили, коли зробили тест, бо була пневмонія вже. Лікарі в шоці.
Опубліковано 23 квітень 2020 - 22:58
Класне коротке вiдео https://m.facebook.c...689&d=null&vh=i
Відредаговано mitera, 23 квітень 2020 - 22:58.
Опубліковано 24 квітень 2020 - 08:56
Вчера выбежала на нову пошту за книгой. Мы сидим дома и выходим раз в неделю в магазин. И у меня впечатление, что происходит какой-то сюр. Мамы с детьми на великах, на стадионе люди, на скамейках люди....не понимаю что происходит?! Мы сидим и мечтаем о завершении карантина, число заболевших растет. Я с кумой не общаюсь, хотя очень хочется...а у людей отпуск.
Опубліковано 24 квітень 2020 - 09:01
Вчера выбежала на нову пошту за книгой. Мы сидим дома и выходим раз в неделю в магазин. И у меня впечатление, что происходит какой-то сюр. Мамы с детьми на великах, на стадионе люди, на скамейках люди....не понимаю что происходит?! Мы сидим и мечтаем о завершении карантина, число заболевших растет. Я с кумой не общаюсь, хотя очень хочется...а у людей отпуск.
Вчера тоже ходила на Новую почту за посылкой. Если в самом отделении не было людей, на улице много людей: мамы с детьми, семьи с пивом, даже пикник видела (. Люди в магазинах просто прогуливаются с детьми. Не знаю, каждый день такое или вчера из-за хорошей погоды я так попала.
Опубліковано 24 квітень 2020 - 09:15
Я тоже вчера обратила внимание, что уж совсем расслаблено гуляют, во дворе дети дочкиного возраста тусят компанией, вечером молодежь на качелях пиво пила.
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 24 квітень 2020 - 11:38
Сидим с сыном дома,толчемся только в своем дворе за закрытой калиткой.
На улице каждый вечер группа подростков гоняют по улице мяч, дети на велосипедах катаются.
У соседа слева шашлыки через день, Друзья, танцы.
У соседа справа постоянно подъезжают машины, дядечки по двое/трое что-то бурно эммоционально обсуждают.
Движуха на улице покруче, чем до карантина( в обычное время два- три человека по улице протопают в час и собака пробежит).
Відредаговано Ксаночка, 24 квітень 2020 - 11:39.
Опубліковано 24 квітень 2020 - 11:39
не у всіх відпустка, ми на роботу ходимо як і раніше. На початку карантину написали графік, але керівництво вимагає ходити всім, не зважати на графік, плюс куча народу приходить по роботі зі сторони, навіть з інших міст їздять... Тому прогулянки на вулиці, в порівнянні, взагалі ніякої загрози не несуть
Ксаночка
-
-
Опубліковано 24 квітень 2020 - 12:01
Італія
Країна, яка найбільше постраждала від епідемії в Європі, вже почала обережно послаблювати обмеження.
З 14 квітня дозволено відкривати книжкові та канцелярські магазини, а також магазини дитячого одягу. Крім того, повернулися до роботи деякі промислові і сільськогосподарські підприємства.
З 4 травня громадянам можна буде залишати будинки. Однак, люди старше 65 років, люди з важкими або респіраторними захворюваннями повинні будуть залишатись вдома.
18 травня — відкриття барів, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Зараз розробляються правила організації роботи ресторанів, щоб забезпечити дистанціювання (наприклад, замовлення не братимуть біля барної стійки, а тільки за столиками).
Австрія
З 14 квітня відкрились магазини площею до 400 квадратних метрів, які продають будівельні товари та сільськогосподарські приладдя. З 1 травня повинні відритись інші магазини, торгові центри та перукарні.
Ресторани та готелі зможуть відновити роботу з середини травня. Навчальні заклади також продовжать дистанційне навчання як мінімум до середини травня.
Чехія
З 14 квітня відкрилися деякі маленькі магазини. Також чехам дозволили виїжджати за кордон з важливих причин, таким як ділові поїздки або візит до сім’ї, за умови, що після повернення додому вони пройдуть 14-денний карантин.
20 квітня відкриються ринки, майстерні, автосалони, відновиться професійна спортивна підготовка. Будуть дозволені весілля та інші святкування, однак, загальною кількістю людей не більше 10 чоловік.
27 квітня відкриються роздрібні магазини площею до 200 кв.м, які мають прямий доступ з вулиці. 11 травня відкриються магазини площею до 1000 кв.м, також з прямим доступом з вулиці. Також почнуть працювати автошколи, тренажерні зали, фітнес-центри.
25 травня передбачається відкрити перукарні, солярії, масажні салони, музеї, галереї та зоопарки.
8 червня планується відкрити торгові центри, ресторани, кафе, бари, готелі, театри і туристичні маршрути.
Іспанія
Співробітникам деяких промислових підприємств, які не можуть працювати з дому, дозволили повернутися на роботу. Також дозволено працювати будівельним бригадам, але не всередині приміщень.
Німеччина
З 20 квітня дозволена робота магазинів площею до 800 кв. м., але за умови дотримання дистанції покупцями. Незалежно від розміру, дозволена робота автосалонів, книжкових і веломагазинів.
Відкриваються музеї, бібліотеки, зоопарки та ботанічні сади.
Готелі зможуть приймати гостей, але тільки тих, хто приїхав по роботі. Туризм поки під забороною.
З 4 травня в школу поступово повернуться учні, починаючи з випускних класів.
Кордон відкрита тільки з Бельгією та Нідерландами. До 4 травня залишається в силі контроль на кордонах з Австрією, Швейцарією, Францією, Люксембургом і Данією (перетинати кордон можуть тільки люди, що їдуть на роботу або з роботи в обох напрямках).
Швейцарія
27 квітня 2020 року клініки і лікарні почнуть проводити нетермінові операції, почнуть працювати стоматологи, перукарі, фізіотерапевти, салони краси, господарські магазини і садові центри.
11 травня 2020 року відкриються всі державні школи. 8 червня 2020 року відкриються інші середні школи, вузи та університети, установи культури і розважальної індустрії, включаючи музеї та зоопарки.
Єврокомісія рекомендує продовжити заборону на в’їзд в ЄС до 15 травня.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 24 квітень 2020 - 12:11
Сидим с сыном дома,толчемся только в своем дворе за закрытой калиткой.
На улице каждый вечер группа подростков гоняют по улице мяч, дети на велосипедах катаются.
У соседа слева шашлыки через день, Друзья, танцы.
У соседа справа постоянно подъезжают машины, дядечки по двое/трое что-то бурно эммоционально обсуждают.
Движуха на улице покруче, чем до карантина( в обычное время два- три человека по улице протопают в час и собака пробежит).
А про велосипеды в правилах ничего нет)) велик теперь лучший друг человека))) учитывая проблемы с транспортом и дистанцию соблюдать на нем легко)
Опубліковано 24 квітень 2020 - 12:47
Павел Казарин
16 мин. ·
Есть коронавирус. Есть деньги на борьбу с ним. И за эти деньги теперь идет борьба
Пару лет назад у нас появилось госпредприятие, которое должно заниматься медзакупками. А теперь его пытаются отодвинуть
Чтобы не мешало осваивать бюджет
Почитайте
Разбор | Тендер обмана: как закупка биокостюмов на 22 млн поставила на кон 25 млрд грн и медреформу - https://www.liga.net...zqQKmkMr5mHRi9k
Опубліковано 24 квітень 2020 - 13:29
Мы выводим детей пару раз в неделю на улицу, обходим вокруг района и домой. Один в коляске, второй на велике. Без площадок и друзей. Не вижу в этом ничего ужасного. Считаю, что во всем нужна мера и здравый смысл. В ограничениях тоже.
Ксаночка
-
-
Опубліковано 24 квітень 2020 - 13:36
А про велосипеды в правилах ничего нет)) велик теперь лучший друг человека))) учитывая проблемы с транспортом и дистанцию соблюдать на нем легко)
Дистанция между двумя детьми на одном велосипеде и третьем, бегущем рядом( детки соседи по улице)....
Когда ребенок один катается на велике- это нормально и в нынешней обстановке, и для здоровья польза.
А вот когда десяток подростков,скачущих с мячом по улице, или пяток пупсиков- девочек от трех до шести лет с колясочками в руках, разглядывающих, у кого какая кукла круче, в то время, как мамы под забором стайкой щебечут между собой...как-то не очень на карантинную обстановку похоже.....ИМХО
Відредаговано Ксаночка, 24 квітень 2020 - 13:47.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|