у меня на 21 не проверяют, и даже не спрашиваютПодскажите, на укрпочте до сих пор посылки проверяют или уже можно в запакованом виде принести?
![]() Обо всём 45
Розпочатий з nadin, 11 лют 2016 10:01
1969 відповідей у цій темі
Опубліковано 23 лютий 2016 - 21:09
Я когда уточняла у работников, то говорили, что у всего подъезда не будет воды пару часов. Добавила: спрашивала 15 февраля 2016) Відредаговано Tanesk, 23 лютий 2016 - 21:11.
Опубліковано 23 лютий 2016 - 21:22 у меня ребенок испугался новых серий кота Леопольда. до слез(
Опубліковано 23 лютий 2016 - 21:28
Люда, то еще черта города. http://map.meta.ua/p....44085&base=B00 Все что выше ручейка, то Шостаки, все, что ниже -Супруновка. Город улицами обозначен,
Вашу територию в с\с не отдадут, скорее наоборот нас в город включат))
Опубліковано 23 лютий 2016 - 23:38
А что это за новые серии?
Опубліковано 23 лютий 2016 - 23:45
На ютубе. 10 серия кот леопольд. Птицы.
Опубліковано 24 лютий 2016 - 00:14
так еще первая не закончилась! :-(( а должна была бы! сегодня сын со школы принес опять подписать согласие на полио!
Опубліковано 24 лютий 2016 - 03:06 а что и беременным можно делать прививки???
Опубліковано 24 лютий 2016 - 06:10 Я тебе не за карту говорю а за прописку))) А за нас споры идут много лет-никто не хочет терять территории но и заниматься нами не хотят-так и висим в воздухе. Как город-призрак)))
Опубліковано 24 лютий 2016 - 08:24
ну про "принудительно" это слова журналистов, никто заставлять не будет. другое дело, что пенсионеров и заставлять не надо, сами придут, если даром.
Опубліковано 24 лютий 2016 - 08:27
наверное, не все могут позволить себе регулярные визиты в салон. А к 8 марта - надо))
Опубліковано 24 лютий 2016 - 08:30 Не пойму ажиотажа у парикмахеров, на коррекцию ногтей и т.д. к 8 марта. В остальные дни хорошо выглядеть не обязательно? Бесит прям (. Подходит время покраски корней, так не запишешься, праздник, понимаете ли (((
просто есть женщины, вот как я например) красивые постоянно, но к праздникам нужно как-нибудь еще украсить себя или обновить)
Опубліковано 24 лютий 2016 - 08:31 последние 2 абзаца противоречат друг другу...или я не понимаю...ну заставить не могут ведь!
Опубліковано 24 лютий 2016 - 09:04
От я не погоджусь. І щеплення проти грипу ввела б обов"язковим. Вона в сто раз дієвіша чим всі ті Амізони і всяка х... яку народ з"їдає під час сезону грипу. Тільки про це ніхто не замислювався. Ми в минулому році були єдині хто на всю поліклініку(Нікітченка) зробили її і не пожалкували. Ефект був помітним. В цьому році я вже кусала лікті, що раніше не знайшли, де її можна в Львові зробити. Тут в поліклініках щодо прививок закони дурні. Її роблять в жовтні-листопаді. Ніхто весною чи влітку не заставить. Бо вакцина готується по передбачуваних штамах(напевно так слово пишеться) згідно попередньої холодної пори року. Влітку дивились вакцину, то її не було. З"явилась тільки з кінця вересня. І, так. Вагітним можна. Дивлячись на список зданих аналізів і триместру. Мені чоловік пропонував ще в грудні, але якраз з нежитем була.Тому побоялись. Та і коштує вона копійки порівняно з противовірусними. В цьому році вакцину можна було купити до 100 грн(в залежності від виду) при цьому противовірусних таблеток випивається в рази більше.
Опубліковано 24 лютий 2016 - 09:16 От я не погоджусь. І щеплення проти грипу ввела б обов"язковим.А я проти (наша сім’я відноситься до тієї категорії людей, що майже не хворіють простудними /вірусними захворюваннями. Я навіть не знаю як це капати/промивати носа, за інше - мовчу взагалі.), то навіщо нам це обов’язкове щеплення?
Як на мене, це повинно бути індивідуально, а не як завжди всіх під одну гребінку...
Опубліковано 24 лютий 2016 - 09:23 Тань, просто ви не болієте - ви не закупаєте пігулок пакунками. А є такі, що в сезон не один раз злягають, але про щеплення не знають.Зато рекламні пігулки пакунками йдуть, а вони то до одного місця. Державі вигідніше так заробити чим на щеплені. І я тепер задоволена в тому, що її можна буде зробити без проблем, дістати без проблем і народ буде більш обізнаний(хоч в тому, що вона така є). ПС: в наш час від всього обов"язкового можна відмовитись. Почитати тільки тему про прививки.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |