Перехід до вмісту

Фотографія

Шопінг в Азії - корейська косметика в наявності!

косметика корейская Корея улиточная улитка крем улиточный гиалуроновая кислота декоративная

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
4442 відповідей у цій темі

Опитування: Планується зустріч-косметичка по приїзду нових заказів (49 учасник (и) подав (а) голоси)

Хотіла б зустрітись в такому ж форматі

1. так (43 голос [87.76%] - Дивитися)

Відсоток голосів: 87.76%

2. ні (3 голос [6.12%] - Дивитися)

Відсоток голосів: 6.12%

3. в мене є інша пропозиція (3 голос [6.12%] - Дивитися)

Відсоток голосів: 6.12%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#961 Dunjha

Dunjha

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 267 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ольга

Опубліковано 08 грудень 2014 - 16:35

http://item2.gmarket...scode=618557866 подскажите из чего состоит этот набор? Цена его 25.28$? или как определять цену?

#962 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 445 повідомлення
  • Місто:Совхоз Шевченка
  • Ім'я:Наталя

Нагороди

Опубліковано 08 грудень 2014 - 23:04

Наталья, а за крем для тела с алоэ когда рассчитываться?

на днях розраховую, що буде, але ближче до Нового року важко прогнозувати 

#963 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 грудень 2014 - 23:08

http://item2.gmarket...scode=618557866 подскажите из чего состоит этот набор? Цена его 25.28$? или как определять цену?

набір із 3-х штук
Шампунь 300мл, кондиціонер 200мл, міст для волосся 150мл .
Ціна 515грн+ вага 10 дол а кг - це буде остаточно 

#964 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 грудень 2014 - 23:21

Привет. 

1. Нужен крем, который немного подтянул бы кожу. Вот эта улиточная пара по акции (есть ещё кстати?) - подходит?

2. Что-то декоративное чтобы убрало тёмные круги. Анриал? Все что брала настолько сильно отличается от цвета кожи, хотя и подбирали, что потом приходилось думать как замаскировать маскирующий крем)))

3. Мне нужно чтобы кто-то составил мне список необходимых средств по уходу за кожей, хотя бы тезисно. Я полный лузер.) Поможешь?

не забула)
1. По крему: уліточний думаю підійде, дуже хороші по ньому відгуки. Але акція зараз закінчилась 
Крем 125грн. Крем для очей 100грн. Доречі є в наясноті крем для очей освітляючий, від тієї ж фірми Скін Хаус.

Хочу запропонувати переглянути відео по подгяду за шкірою 
https://www.youtube....M2gD-doj4E#t=71
головне в ньому це послідовність і звичайно настрій з яким потрібно доглядати за своєю шкірою.

Якщо коротко, то при використанні макіяжа, а особливо ВВ крема, обовязково потрібно розпочинати процедуру з гідрофільномо масла. Це єтап зняття макіяжа.
Після чого ощищуємо шкіру пінкою для вмивання.
Після вмивання обовозково потрібно зволожувати шкіру, оскільки в цей момент шкіра втрачає максимум вологи. Тому тонер - ідеальне рішення, це максимальне зволоження шкіри.
Далі можна або по повній програмі або по скороченній версії, тут кому вистачає терпіння.
У повній версії наступні кроки це емульсія, есенсія, крем для очей, крем для лиця (доречі у меня повна версія 7 позицій, і це займає не так багато часу як здається, зате шкіра насичується повність на 100%).

По корейській косметиці Must Have, це ще пілінг скатка 1-2 рази в тиждень.
Та хороша масочка на ніч відносвлююча 

Здається все )

П.С. по декоративці ще пошукаю, що можна цікавого запропонувати 

Відредаговано NatalkaP, 09 грудень 2014 - 23:23.

• N3KRO це подобається

#965 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 09 грудень 2014 - 23:43

Господи, девушки, как же на все это запомнить в голове хватает места, а делать - в жизни времени...))) капец просто.)

#966 Дарья2130

Дарья2130

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 26 повідомлення
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 09 грудень 2014 - 23:55

доброй ночи! а можно еще заказать Гель с алое многофункциональный Aloe Vera за 105 грн?

и пилинг от Мизон за 80 грн?

и что есть в наличии? спасибо!

#967 Дарья2130

Дарья2130

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 26 повідомлення
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 10 грудень 2014 - 00:05

про этот очиститель что-то слышали http://item2.gmarket...scode=248138275 ?

может эти кремчики соберем ? http://item2.gmarket...scode=236240315

#968 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 10 грудень 2014 - 19:48

Так, теперь детальнее.))

1. Акция на улитку единоразовая была, или они частые? Может есть что-то, о чем отзывы лучше? 

2. Осветляющий крем для глаз, ты имела в виду что должен круги под глазами убирать? Или что? Или просто?))

3. Для шеи подходит все то же что и для лица? Или тоже весь комплекс отдельно?))

4. Просто увлажняющий крем не подходит, надо ещё и тонер отдельно?

Жду ответы и определяюсь, сэнькс.

#969 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 грудень 2014 - 22:08

доброй ночи! а можно еще заказать Гель с алое многофункциональный Aloe Vera за 105 грн?

и пилинг от Мизон за 80 грн?

и что есть в наличии? спасибо!

Геля вільного уже немає в наявсноті, збирає нову компанію, замолвення в пятницу, ціна актуальна на той момент буде 110грн
А пілінг мізон потрібно збирати компанію, зараз він по 90грн/шт

Все що є в наяісноті або буде найближчим часом можна подивитись тут https://docs.google....rlaM/edit#gid=0

#970 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • 7 202 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 10 грудень 2014 - 22:17

Зараз найдешевше ось такі виходять. Ціна 110грн + шип. Якщо купити 3 пари, то без шипу Всі інші 170грн і більше по нинішньому курсу.

Наташ, извини, забыла отписаться, пока не заказываю противопоказания настораживают)
а на гель что-то себя в списке не вижу(((

#971 Mouse

Mouse

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 393 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 11 грудень 2014 - 00:12

По скатках:

Також є яблучка скатка Мізон фото 2 - 120грн
N-VXCzTpAb0.jpg

Здравствуйте! Яблочная скатка есть в наличии? Как можно забрать?

#972 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 грудень 2014 - 10:46

про этот очиститель что-то слышали http://item2.gmarket...scode=248138275 ?

может эти кремчики соберем ? http://item2.gmarket...scode=236240315

Сорі, вчора пропав інтернет, так і не вдалося всім відповісти 

Про пінку, сама не користувалася, по відгуках, здається непогана, але стійкий макіях замає з труднощами (що впринципі не дивно, бо це завдання гідрофільного масла.)
Є в наявсноті старі добрі пінки Happy Bath - ціна зараз 69грн, є всі види, для всіх типів шкіри 

Крема можна поставити на збір, ціна 95грн

#973 julia.i2012

julia.i2012

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 695 повідомлення
  • Ім'я:Юлька

Опубліковано 11 грудень 2014 - 10:56

Наташ, а що це за пінки Happy Bath? дай інфу почитати, будь ласка) 

А для рук (суха шкіра) є якісь креми? чи можна буде користуватись тим гелем з алоє, що я замовила, і досить? Бо в мене, як тільки зима приходить, з руками кошмар якийсь робиться((((

#974 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 грудень 2014 - 11:09

Так, теперь детальнее.))

1. Акция на улитку единоразовая была, или они частые? Может есть что-то, о чем отзывы лучше? 

2. Осветляющий крем для глаз, ты имела в виду что должен круги под глазами убирать? Или что? Или просто?))

3. Для шеи подходит все то же что и для лица? Или тоже весь комплекс отдельно?))

4. Просто увлажняющий крем не подходит, надо ещё и тонер отдельно?

Жду ответы и определяюсь, сэнькс.

1. Акції бувають, але вони такі непередбачені, точно визначити коли - неможливо, і ще важливо встигнути їх викупити (бо мені ж треба збирати посилку по вазі, пару кремів замовити буде невигідно). 
Можна попробувати ще коллагеновий крем, Або Від скін хаус (але він досить жирненький, тому якщо шкіра склонна до жирності або комбі, то може бути важким (ціна в районі 125грн), або Етюд Хаус, ніжний, швидко поглинається, (ціна в районі 250грн ). Є ще соллаген Скін ХАус із нової серії, поки не можу сказати як він по консистенції, (треба уточнити у дівчат). Ціна 30мл - 90грн

2. The Skin House Vital Light Whitening Spot 30ml - 100грн, в наявсноті 
thumb_pre_1413378341__x602d6ud_j0.jpgthumb_pre_1413378416__cmgu1b0faou.jpg

Цитата

THE SKIN HOUSE Vital Light Whitening Spot – Осветляющий крем локального применения с витаминами. Новинка от The Skin House!

Крем тройного действия борется с темными кругами под глазами, веснушками и пигментными пятнами, выравнивая общий тон кожи, благодаря осветляющим компонентам, а витамины, содержащиеся в вытяжках растений, придают кожу упругость и эластичность.

Активные компоненты:
Фильтрат секреции улитки – содержит в своем составе огромное количество биологически активных веществ. Среди них гликолевая кислота, аминокислоты, витамины, алатноин, эластин, коллаген, натуральные антибиотики в натуральной форме и все это используется улиткой, чтобы восстанавливать свое поврежденное тело, а также свой известковый домик. Благодаря таким мощным восстанавливающим свойствам, слизь улитки нашла свое широкое применение в косметологии.
Ниацинамид – уникальное вещество, увеличивает синтез коллагена, улучшает барьерную функцию, увеличивает увлажненность кожи, сокращает морщины, уменьшает поры, выравнивает цвет лица, уменьшает размер (на 25%) и интенсивность (на 35-68%) гиперпигментированных пятен, осветляет и выравнивает поверхность кожи.
Экстракт алоэ – чудодейственное растение, волшебные свойства которого используются людьми не одно тысячелетие. Экстракт алоэ славится своими мощными регенерирующими свойствами, т .е. способствует быстрому обновлению клеток. Он укрепляет капилляры, сужает поры, создавая защитный слой, закрывает дорогу внутрь инфекциям, успокаивает кожу после загара.
Аллантоин – способствует ускоренной регенерации кожи, оказывает противовоспалительный, успокаивающий эффект. Являясь мощнейшим антиоксидантом, он замедляет старение путем вывода свободных радикалов из клеток, помогает стимулировать рост новых клеток, сужать поры, смягчать кожу и противостоять росту бактерий.
Экстракт бамбука – очищает кожу , сужает поры, это богатейший источник кремния, важного составляющего здоровой кожи.
Экстракт эдельвейса - обеспечивает защит у от воспаления, раздражения, грибковых поражений, бактерий и свободных радикалов. Кроме того, он обладает эффектом против старения, а также солнечных ожогов (благодаря высокому содержанию танина). Экстракт идеальное средство для чувствительной и восприимчивой кожи. Антиоксидантные свойства экстракта эдельвейса вдвое выше, чем у витамина С, поэтому косметические средства (кремы, бальзамы, помады для поврежденной и чувствительной кожи) с этим экстрактом обладают регенерирующими свойствами, смягчают и заживляют кожу , борются с воспалениями. 
30мл

3. Для шиї користуємося тим самим, що і для лиця, підбирати додатковий догляд не обовязково (якщо немає особливих проблем). 
Головне памятати про правильне нанесення крема на облась шиї - знизу вверх (до підборіддня).

4. По зволожуючому крему. У нас традиційно користуватися тільки кремом, хоча корейці вважають, що цього догляду недостатньо, особливо в плані зволоження. Крем йде більше як джерело поживних речовин для шкіри, а для зволоження беруть інші засоби. Це їхня культура, добре доглядати за собою. 
Чуть пізніше кину пост, по цьому питанню (зволоженню)

Наташ, извини, забыла отписаться, пока не заказываю противопоказания настораживают)
а на гель что-то себя в списке не вижу(((

Без проблем, звичайно краще не експериментувати 

А по гелю, мабуть пропустила  :strah:  :blink: , дуже шкода, бо зайвого немає. Але вже збираю наступне замовлення, можу вписати 

Здравствуйте! Яблочная скатка есть в наличии? Как можно забрать?

Скатка є в наявсноті, забираємо все на Уютній (район тролейбусного ДЕПО) тел в першому пості , або в обл лікарні (тільки за попередньою домовленністью)

#975 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 грудень 2014 - 11:20

Наташ, а що це за пінки Happy Bath? дай інфу почитати, будь ласка) 

А для рук (суха шкіра) є якісь креми? чи можна буде користуватись тим гелем з алоє, що я замовила, і досить? Бо в мене, як тільки зима приходить, з руками кошмар якийсь робиться((((

Про пінки

348155.jpg

image.png

По крему для рук, краще брати окремо крем,  є в наясноті хороший крем яким я спасаюсь з маслом Ши, (недавно збирали компанію).

Він більше йде як Shea Butter, корейці таке люблять, густа текстура, яка тане на руках (як масло вершкове). Ціна 42грн

Зі звололженням зимою треба бути дуже обережною. Для лиця і рук зволожующими краще не користуватися, особливо в лютий мороз.
Всі процедури зі шкірою краще проводити задовго до виходу з дому, щоб всі засоби встигли добре поглинутися.

Відредаговано NatalkaP, 11 грудень 2014 - 11:21.

#976 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 грудень 2014 - 11:58

Офорлмяю останнє замовлення, яке планую отримати цього року!

Запрошую всіх бажаючих долучитися

#977 julia.i2012

julia.i2012

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 695 повідомлення

Опубліковано 11 грудень 2014 - 12:17

Тобто пінка макіяж не знімає, так?

Залиш мені кремчик для рук, я разом з усим замовленням заберу і заплачу, ок?

Я зволожуючим тільки перед сном користуюсь

#978 julia.i2012

julia.i2012

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 695 повідомлення

Опубліковано 11 грудень 2014 - 12:22

це воно? http://irecommend.ru...mnogikh-problem

#979 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 грудень 2014 - 12:25

Тобто пінка макіяж не знімає, так?

Залиш мені кремчик для рук, я разом з усим замовленням заберу і заплачу, ок?

Я зволожуючим тільки перед сном користуюсь

Крем поставила на бронь 
По зняттю макіяжа, пінка може знімаьт легкий щоденний макіяж.
Якщо макіяж стійкий, і особливо з використанням ВВ-крма, тоді повне очищення можна бути провести тільки з гідрофільним маслом 

#980 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 грудень 2014 - 12:31

на отзовику його немає, ось такий 

MEDI FLOWER Shea Butter Hand Cream, крем для рук з маслом Ши 30%, 80г

pre_1414585598__1.jpgpre_1414586006__4.jpg

Крем для рук с содержаниемт масла ши. Крем смягчает и увлажняет кожу рук, улучшает эластичность, восстанавливает кожу и защищает от неблагоприятных воздействий.

Про очищення шкіри

Для того чтобы кожа всегда сияла чистотой и здоровьем, не забивались поры, нужно правильно очищать кожу. Что касается ББ кремов, то они абсолютно не растворимы и не чувствительны к воде и она попросту будет скатываться с вашего лица при попытке его смыть. Существует японская схема очищения лица от загрязнений, как обычного макияжа, ББ кремов, и водостойкого.

Азиатские женщины легче пойдут на важную встречу совершенно с "голым лицом", чем будут впопыхах умываться) Снятие косметики - это своего рода ритуал. медленно и неспешно. Масло-растворение косметики, затем следует пека для умывания лица. тонер, потом лосьон в качестве уходового средства. крем используют редко, скорее как интенсивный уход.

Главная мысль: BB Cream растворяется полностью только маслом, никакой умывалкой, никакими салфетками для макияжа, тониками и прочими средствами, вы его с кожи не смоете, точнее, вы смоете только поверхностный слой, а всё остальное - забьёт поры.

Многие сейчас начнут говорить что "да от масла поры ещё больше забьются"... забьются, если заниматься самодеятельностью. После масла, нужно умываться пенкой и протирать лицо тоником и только потом наносить свой привычный уход.

Очищающие масла (безводное косметическое молочко) - это специальная жидкость, которая при соприкосновении с водой превращается в белое молочко, очень легко распределяется по лицу и тщательно и щадяще очищает кожу. Масло очень хорошо смывает тональный крем, пудру и водостойкую тушь. Оно не нарушает естественный защитный слой, тем самым, сохраняя природную PH; не высушивают кожу, поэтому предотвращают преждевременное старение и появление морщин, обладают антисептическим действием.

Есть два способа умываться очищающим маслом.

Первый - это демакияж, то есть снятие косметики – обязательно сухими руками и на сухую кожу наносите пару чайных ложек масла, массируете лицо, затем смываете водой.

И второй вариант для глубокой очистки пор – на чистое влажное лицо наносите масло и массируете его пару минут, особенно участки лица с самыми забитыми порами, и смываете. То, что находится в порах, начинает в буквальном смысле оттуда выпрыгивать.

Это масло идеально подойдет даже тем, у кого жирная кожа. Лицо не стянутое и не маслянистое, смывается все очень легко и хорошо.
Вторым этапом после масла используйте свою пенку для умывания, для того чтобы смыть с лица остатки макияжа.

20132710160021.gif20132710160056.gif

Відредаговано NatalkaP, 11 грудень 2014 - 12:32.

Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: косметика, корейская, Корея, улиточная, улитка, крем, улиточный, гиалуроновая, кислота, декоративная

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама