Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
Ярослав1
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 06 вересень 2014 - 17:27
Проще только в готовом покупать,а тут нужно работать или что бы кто-то работал за тебя, что очень дорого сейчас.
В готовом проще, но раза в 2 дороже и с меньшей квадратурой.
Людок1111
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 06 вересень 2014 - 18:40
Это точно. И все равно потом нужно делать ремонт.
shooter
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Сергей
Опубліковано 07 вересень 2014 - 20:31
На М.Башкирцевой,33 сегодня кроме сторожа никого. 1-й подъезд - возводят 7 этаж, 2-й - 8 этаж, 3-й - 5 этаж. За домом прокопана траншея, вдоль всего дома по грунтовке. Возможно для коммуникаций готовят.
На Супруновке тоже сегодня выходной. Как дела обстоят, видно на фото.
ВалентинаР
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 07 вересень 2014 - 23:05
Добрий день, форумчани. Даючи відповідь на запитання автора, хочу сказати, що я один із щасливих власників однокімнатної квартири на б-рі Боровиковського, 5. Термін введення будинку в експлуатацію згідно договору встановлений на червень 2012 року. Будинок з усіма внутрішніми роботами, встановленням ліфту, дитячої площадки, озеленення території, прокладання плиткою доріжок і стоянки для авто був повністю готовий ще у квітні 2012 року, опалення було включене ще взимку, щоб робочим можна було зробити внутрішні роботи. Так, дійсно, люди отримали документи про право власності на квартиру десь через півроку, але до цього вже всі підключили електроенергію та воду, навіть без права власності і робили ремонт, затримка реєстрації була не по вині ДБК, а по вині міської ради, яка збирається на сесію у визначені дати, де своїм рішенням і приймає будинок на баланс міста. Після прийняття будинку на баланс, можна реєструвати право власності на Сапіго, до речі, в цей період були зміни в реєстраційній службі, в звязку з цими подіями, отримання права власності відбулося трошки пізніше, але для власників квартир це не принесло великі незручності, ці всі незручності більше не влаштовують людей, які купують квартири для продажі, дійсно, їм затримка отримання документів, навіть на 1 міс, несе збитки, а люди які купують для себе цих місяців не відчувають, в цей період всі роблять ремонти, які тривають близько року. 70% на протязі року після здачі проживають в квартирах, а пізніше заселяються інші. В мене, квартира 43.05 м, до речі, так звана, з 80-х кутова. Зараз це абсолютно не важливо, бо саме несучі стіни роблять з тришарових стінових панелей з внутрішнім утеплювачем, що не потребує додаткового утеплення. Ще додатковий плюс, це батареї, які в кутових квартирах встановлюється більше в кухні, і встановлюються у ванній кімнаті, а в не кутових у ванній не встановлюється взагалі, тому, як на мене в кутовій ванні тепліше, ніж не в кутовій. При заселенні бажано всі стики панелей пройти піной, тільки потім робити штукатурку, двері металічні, ті що йдуть в комплекті з квартирою мають не дуже гарний естетичний вигляд, але як для надійності, то кращі, ніж ті, що по 4000 грн. Хоча відсотків 60 людей заміняють двері на нові, я не міняв, поки влаштовують. Чому купив у ДБК, та тому що якщо порівняти з забудовниками Полтави, а їх нормальних 3: Полтавтрансбуд, ДБК, Сучасний дім, я не кажу про інших, які побудували по 1 по 2 будинки і ті на протязі 3-5 років, я кажу про тих, які тримають якісь розумні строки здачі, то ДБК має ціну у 1.5 рози меншу, ніж конкуренти. Для молоді і людей з обмеженими фінансами ДБК ідеальний варіант, тим більше краще почати з чогось маленького і купити дешево 1-ну квартиру, ніж збирати кошти, а вони постійно знецінюються, і купити квартиру стає все складніше. Якщо є питання по будинку, пишіть, при нагоді дам вичерпну відповідь.
Ярослав, добрый день. Скажите, а какой у вас метраж комнаты?
shooter
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 08 вересень 2014 - 10:47
А кто уже переоформил договор в связи с повышением стоимости квадратного метра?! В чем "процесс" переоформления, какие докуменьы брать?
mushka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 08 вересень 2014 - 14:02
А кто уже переоформил договор в связи с повышением стоимости квадратного метра?! В чем "процесс" переоформления, какие докуменьы брать?
Говорили с 10-го числа будет переоформление,но мне никто больше не звонил.
Ярослав1
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 вересень 2014 - 15:24
Ярослав, добрый день. Скажите, а какой у вас метраж комнаты?
43.05
Говорили с 10-го числа будет переоформление,но мне никто больше не звонил.
На все квадратные метры, не оплаченные до 10.09.2014 действует удорожание 300 грн за кв.м, оформление договоров начнется с 15.09.2014 г.
Dima R
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 вересень 2014 - 15:26
shooter
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 08 вересень 2014 - 16:23
На все квадратные метры, не оплаченные до 10.09.2014 действует удорожание 300 грн за кв.м, оформление договоров начнется с 15.09.2014 г.
Предварительно перезвонят с ДСК, при себе иметь паспорт, код и договор.
Людок1111
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 10 вересень 2014 - 12:39
На Супруновке сказали переоформлять договора не будут, подорожание будет касаться только новых договоров.
Опубліковано 10 вересень 2014 - 17:26
Кто знает,на Башкирцевой затишье прошло?
Опубліковано 10 вересень 2014 - 18:06
Подскажите, пожалуйста, какая сейчас ситуация на Петровского, 33!
mushka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 10 вересень 2014 - 18:51
Кто знает,на Башкирцевой затишье прошло?
Сегодня была на Башкирцевой,стройка идет-строят 3-й подъезд.
лукьянова
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 10 вересень 2014 - 19:03
Сегодня была на Башкирцевой,стройка идет-строят 3-й подъезд.
3 подьезд- 6 этаж строят?
mushka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 10 вересень 2014 - 20:43
3 подьезд- 6 этаж строят?
Да, строят 6-й этаж, в 6 часов вечера работа кипела.)))
Опубліковано 11 вересень 2014 - 01:07
лукьянова
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 11 вересень 2014 - 07:36
Да, строят 6-й этаж, в 6 часов вечера работа кипела.)))
спасибо,радует.
Ярослав1
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 11 вересень 2014 - 08:20
Игорь135
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Полтава, Петровского 33, 3 подъезд
-
Ім'я:Игорь
Опубліковано 11 вересень 2014 - 12:07
Подскажите когда ориентировочно в 33 доме на Петровского можно приступать к ремонту? и посоветуйте к кому можно обратится с вопросом получения ключей от квартиры??
Dima R
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 11 вересень 2014 - 12:21
Подскажите когда ориентировочно в 33 доме на Петровского можно приступать к ремонту? и посоветуйте к кому можно обратится с вопросом получения ключей от квартиры??
А документы уже оформили?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|