Перехід до вмісту

Фотографія

Ортопед

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1278 відповідей у цій темі

#961 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 08 лютий 2018 - 11:57

Були у Шапрана (до цього вже були в Олійника і Любицького), приймає у Дитячому лікарі на Зигіна(дуже зручно, по запису, заплатив офіційно, і ніяких конвертів) . У нас вальгус стоп плюс ножки Х. Ми вперше почули від лікаря про харчування, зразу подумала - ну дурня (просто до цього або ви не те взули, або вам массаж край як треба)...Передумала тепер) По його словам в активну фазу росту, коли дитині не вистачає кальцію, то в першу чергу страждають ноги, треба особливно навесні та влітку слідкувати за тим, що дитина ість. Так воно мабуть і є, минулого року навесні валгус трохи був, але очевидного Х на ножках не було, а з середини літа вже й близькі стали помічати і говорити нам. Говорив, що взуття ноги не лікує, просто ставить в правильне положення і знімає навантаження з певних відділів стопи...Массаж, казав, ну типу дає кращий кровообіг, але не панацея, говорить якщо наладити харчування, приймати вітамінні комплекси + доповнити правильним взуттям все має налагодитися. ЗА спец взуття говорив не слід купувати, дав направлення на виготовлення індивідуальних устілок, які можна ставити в будь яке взуття, головне жорсткий задник + щоб воно гнулося. Ось так...По сутті логічно - взуття, масаж лікує наслідки, слід мабуть причину шукати, чому ножки постраждали. Будемо тепер творог, сир жувати, молоком запивати)))) І ВІТАМІНКИ купувати)

А какой кальций вам советовали?

#962 IronAngel

IronAngel

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 107 повідомлення
  • Місто:Полтава, Огнивка
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 08 лютий 2018 - 16:22

Полівітаміни. Шапран не дуже за кальций. Його можна не більше місяця приймать (велике навантаження на почки), а потім півроки відновлювати водний баланс. Найкраще засвоюється творог, а ще всюди додавати жовток замість риб'ячого жиру. Бо в олійному вигляді у маленьких дітей до років 8 не засвоюється. Ну і звісно водний розчин відаміну д. в осінньо-зимово-весінній період.

Відредаговано IronAngel, 08 лютий 2018 - 16:45.

#963 Mila_Nik

Mila_Nik

экс-Liudmyla_88

• Активістки
  • 129 повідомлення
  • Ім'я:Люда

Опубліковано 08 лютий 2018 - 18:41

А какой кальций вам советовали?

радив звичайний Са-глюконат + витамин Д3, якщо фінанси недозволяють, але краще полівітаміни Супрадин, Витрум, де  кальцій, і Д3 і інша група вітамінів + харчування переглянути (товорог+твердий сир). Одного не зрозуміла, говорив полівітаміни приймати постійно... на скільки знаю та і інструкція так ГЛАГОЛИТЬ, що постійно вживати не можна

Полівітаміни. Шапран не дуже за кальций. Його можна не більше місяця приймать (велике навантаження на почки), а потім півроки відновлювати водний баланс. Найкраще засвоюється творог, а ще всюди додавати жовток замість риб'ячого жиру. Бо в олійному вигляді у маленьких дітей до років 8 не засвоюється. Ну і звісно водний розчин відаміну д. в осінньо-зимово-весінній період.

Полівітаміни як довго пити назначав?

#964 IronAngel

IronAngel

Дітлашня

• Активістки
  • 107 повідомлення
  • Місто:Полтава, Огнивка
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 09 лютий 2018 - 07:55

радив звичайний Са-глюконат + витамин Д3, якщо фінанси недозволяють, але краще полівітаміни Супрадин, Витрум, де  кальцій, і Д3 і інша група вітамінів + харчування переглянути (товорог+твердий сир). Одного не зрозуміла, говорив полівітаміни приймати постійно... на скільки знаю та і інструкція так ГЛАГОЛИТЬ, що постійно вживати не можна

Полівітаміни як довго пити назначав?

Рекомендував полівітаміни. Час не називав. Віт. Д простійно окрім літа найкраще водний.  Запамятала про кальцій в таблетках, що не можна приймати постійно і все рівно який - це похідна крейди тільки очищена і з домішками для зручності вживання. Мабуть потрібно по змінно, полівітаміни, а потім просто Д3.

Я полівітаміни як згадаю то даю.  тиждень даю, 2 не даю.Якось так. 

Відредаговано IronAngel, 09 лютий 2018 - 07:58.

#965 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 09 лютий 2018 - 11:45

Були у Шапрана (до цього вже були в Олійника і Любицького), приймає у Дитячому лікарі на Зигіна(дуже зручно, по запису, заплатив офіційно, і ніяких конвертів) . У нас вальгус стоп плюс ножки Х. Ми вперше почули від лікаря про харчування, зразу подумала - ну дурня (просто до цього або ви не те взули, або вам массаж край як треба)...Передумала тепер) По його словам в активну фазу росту, коли дитині не вистачає кальцію, то в першу чергу страждають ноги, треба особливно навесні та влітку слідкувати за тим, що дитина ість. Так воно мабуть і є, минулого року навесні валгус трохи був, але очевидного Х на ножках не було, а з середини літа вже й близькі стали помічати і говорити нам. Говорив, що взуття ноги не лікує, просто ставить в правильне положення і знімає навантаження з певних відділів стопи...Массаж, казав, ну типу дає кращий кровообіг, але не панацея, говорить якщо наладити харчування, приймати вітамінні комплекси + доповнити правильним взуттям все має налагодитися. ЗА спец взуття  говорив не слід купувати, дав направлення на виготовлення індивідуальних устілок, які можна ставити в будь яке взуття, головне жорсткий задник + щоб воно гнулося. Ось так...По сутті логічно - взуття, масаж лікує наслідки, слід мабуть причину шукати, чому ножки постраждали. Будемо тепер творог, сир жувати, молоком запивати)))) І ВІТАМІНКИ купувати)

слово в слово і нам таке при такій же проблемі

#966 NataK

NataK

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Опубліковано 26 лютий 2018 - 12:30

Дайте, пожалуйста, телефон Шапрана Олега Васильевича

Відредаговано NataK, 26 лютий 2018 - 15:28.

#967 limpopo

limpopo

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 75 повідомлення
  • Ім'я:Ксения

Опубліковано 27 лютий 2018 - 13:59

Поделитесь, пожалуйста, телефоном Олейника

#968 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення
  • Місто:Полтава/Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 14 квітень 2018 - 18:52

Девушки, кто знает, Шапран сейчас в Дитячому лікарі принимает?

#969 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 14 квітень 2018 - 19:11

Так, ми на понеділок записані.
  • Beznika це подобається

#970 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 квітень 2018 - 20:11

Так, ми на понеділок записані.

Спасибо. Света, а за сколько времени вас записывали, долго ждать?

#971 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 14 квітень 2018 - 20:56

Спасибо. Света, а за сколько времени вас записывали, долго ждать?

він ніби тільки по понеділкам там зараз приймає. я записалася днів 10 тому, мені пропонували раніше, але нас у Полтаві тоді не було.

#972 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 квітень 2018 - 21:58

він ніби тільки по понеділкам там зараз приймає. я записалася днів 10 тому, мені пропонували раніше, але нас у Полтаві тоді не було.

Поняла, спасибо.

#973 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 11:52

Заметила, что дочка стала косолапить. К кому лучше пойти с этой проблемой. Шапран или Олейник?

#974 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 12:03

Заметила, что дочка стала косолапить. К кому лучше пойти с этой проблемой. Шапран или Олейник?

Як на мене, краще до Шапрана.
Олійник у нас не побачив проблему із колінами (хоча приходили до нього в період обгострення болі) а Шапран лише глянув на ноги сина відразу поставив діагноз.
Олійник вже не той, нажаль, яким був 10 років тому. :(

#975 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 12:28

Шапран принимает по четвергам. На сегодня есть одно место. Я записалась через неделю на 10 число. Прием 180 грн.

Відредаговано Katerina2014, 03 травень 2018 - 12:28.

• mitera це подобається

#976 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 12:35

Шапран принимает по четвергам. На сегодня есть одно место. Я записалась через неделю на 10 число. Прием 180 грн.

Он и вчера принимал.:)
А вообще, как мне обьяснили в клинике, каждый месяц по разному из-за основной работы Шапрана (пока в травматологии не будет графика дежурств, никто в клинике не запишет ребенка на прием к ортопеду.
Я 20 апреля не смогла записаться (не было свободного времени), мне позвонили только 30.04 и предложили на 02.05 (тоесть на вчера)
Кстати, он единственный доктор в клинике, где напротив его фамилии нет графика приема на май месяц.
Кстати, он единственный доктор в клинике, где напротив его фамилии нет графика приема на май месяц.

#977 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 12:36

Он и вчера принимал. :)
А вообще, как мне обьяснили в клинике, каждый месяц по разному из-за основной работы Шапрана (пока в травматологии не будет графика дежурств, никто в клинике не запишет ребенка на прием к ортопеду.
Я 20 апреля не смогла записаться (не было свободного времени), мне позвонили только 30.04 и предложили на 02.05 (тоесть на вчера)

наверное уже есть)) или мне просто повезло так легко записаться, еще и на самое удачное для меня время (после работы) :)

#978 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 12:40

наверное уже есть)) или мне просто повезло так легко записаться, еще и на самое удачное для меня время (после работы) :)

график есть, но не на месяц :)

#979 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 03 травень 2018 - 13:39

І?)
Ми були в нього в квітні

#980 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 04 травень 2018 - 08:58

я була на днях у нього у понеділок зранку, то ні переді мною, ні після мене нікого до нього не було.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама