Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 11 червень 2013 - 14:10
А там розуміти нічого) мені нагадало оповідання в жіночих журналах, марно витрачений час.
Я ее когда скачивала - читала отзывы на сайтах, то писали все книга-супер, как я хорошо теперь понимаю свекровь и т.д. А меня же, повторюсь, как, наверно, и вас, в книге ничего не зацепило, поэтому не всегда стоит верить мнению большинства .
А остальные ее произведения кто-нибудь читал? "За чужими окнами"?
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 11 червень 2013 - 14:57
А остальные ее произведения кто-нибудь читал? "За чужими окнами"?
Я більше нічого не читала, і навряд чи захочу)
Опубліковано 11 червень 2013 - 23:01
Вже, мабуть, з тиждень, як дочитала "Манюню" Наріне Абгарян. Все не було часу відписатися.
Починала читать і, чесно, була трішки в шоці, бо сумнівалася в адекватності двох маленьких дівчат, які з космічною швидкістю кожен день (!) знаходили пригоди на свою попу голову. Але, висловивши сумніви своїй сестрі, я була немало здивована. Виявилось, що дівчата таки адекватні, бо половину з їхніх пригод випробувала на собі в своєму дитинстві і моя сестра Оля! Щоб більш детально уявити картину, опишу хоч пару історій.))
Маленька Манюня та її подружка Наріне знайшли заховану рушницю і вирішили постріляти у свого фізрука, який сидів на балконі в будинку навпроти... Добре, шо кулі туди не долетіли...
Манюня сказала, що, вистрибнувши з вікна з парасолькою, вона не розіб"ється. І вистрибнула... Добре, що це був тільки другий поверх.
Дочитала книгу і зрозуміла, що вона мені таки сподобалася. Легка, іноді шокуюча, іноді до сліз смішна. Жаль, що з своїм дитинством її я пов"язать не можу, мабуть, була занадто скромною дитиною))), та з задоволенням прочитаю ще дві книги - продовження першої.
Хочу додати, що ще років три тому, "Манюня" навряд чи вганяла б мене в такий ступор тими історіями. Але, ставши мамою, сприймаю все так, ніби це мої діти, і розумію, як важко було їхнім батькам.))
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 червень 2013 - 20:44
"Вино из одуванчиков", Рей Бредбері. Світла приємна книга, події одного літа, розказані від імені 12-річного хлопчика, сприйняття світу, який в один момент відкрився перед ним. Історії, які ідуть одна за одною і переплітаються. Вино з кульбабок - це шматочок літа, його смак. Поряд з дитячими спогадами, роздуми про життя, про смерть, про уміння радіти дрібницям, про те заради чого варто жити. Людина не помирає, коли після неї залишаються діти і онуки, тому що в них залишається часточка цієї людини.
Трохи хаотичні враження, але важко говорити про цю книгу якимись стандартними фразами. Порадила б прочитати всим, особливо батькам, щоб вони не забували, що теж колись були дітьми і що у дітей теж є своє бачення світу і того що відбувається в ньому. Продовження залишила на потім, щоб ще пару днів насолодитися враженням, яке залишила ця книга.
Опубліковано 16 червень 2013 - 20:59
Cвета,Оля, а когда вы успеваете читать и вышивать? И работать, и учиться? Я вполне серьезно спрашиваю. Потому что если я в чтении, то о всех остальных делах речь не идет. То же с вышивкой. А с весны почему-то не могу долго не спать, потом никакая хожу.
Опубліковано 16 червень 2013 - 21:02
Прочитала Б.Акунин "Азазель". Большая надежда была на счастливый конец, а тут...такое! Но в общем понравилась книга. Решила прочитать всю серию об Эрасте. Надеюсь следующие книги будут с финалом получше
тоже на днях читала - в принципе, немного понравилось. но когда "глотнула" следующую "любовники смерти", как-то поднадоело - сплошные самоубийцы хотя тоже развязка неожиданная.... Все-таки в "Азазель" как-то более возвышенный сюжет, что-ли...
Опубліковано 16 червень 2013 - 21:03
тоже на днях читала - в принципе, немного понравилось. но когда "глотнула" следующую "любовники смерти", как-то поднадоело - сплошные самоубийцы хотя тоже развязка неожиданная.... Все-таки в "Азазель" как-то более возвышенный сюжет, что-ли...
Их читать нужно по порядку))) тогда не будет впечатления о сплошных суицидах)
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 червень 2013 - 21:07
Cвета,Оля, а когда вы успеваете читать и вышивать? И работать, и учиться? Я вполне серьезно спрашиваю. Потому что если я в чтении, то о всех остальных делах речь не идет. То же с вышивкой. А с весны почему-то не могу долго не спать, потом никакая хожу.
У мене все просто) Я ж тепер з електронною книжкою і читаю тоді, як вкладаю Макса. Він , а я читаю. Потім, я ж 2-3 рази на тиждень їздила в універ, а це мінімум 2 год в транспорті, то там теж читала. З завтрашнього дня теж буду їздити на роботу, знову додаткові 2 години на читання)
Опубліковано 16 червень 2013 - 21:24
У мене все просто) Я ж тепер з електронною книжкою і читаю тоді, як вкладаю Макса. Він , а я читаю. Потім, я ж 2-3 рази на тиждень їздила в універ, а це мінімум 2 год в транспорті, то там теж читала. З завтрашнього дня теж буду їздити на роботу, знову додаткові 2 години на читання)
не мои методы))) с сисей мы давно не дружим, а езжу я на машине)))) кошмар) Просила у мужа электронную книгу, он не ведется пока(
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 червень 2013 - 21:27
не мои методы))) с сисей мы давно не дружим, а езжу я на машине)))) кошмар) Просила у мужа электронную книгу, он не ведется пока(
Мій спочатку теж не вівся, але потім я сказала, що не буду з України везти кожен раз по 30 кг книг, от він зразу і купив))))
Опубліковано 16 червень 2013 - 21:32
Мій спочатку теж не вівся, але потім я сказала, що не буду з України везти кожен раз по 30 кг книг, от він зразу і купив))))
что же мне придумать?))) про 30кг он не поверит)
Juliett
-
-
Опубліковано 16 червень 2013 - 21:34
Мама Лена я все-таки прислушалась и взялась за "Коронацию". Книга - во! Преодолела себя и прочла таки те нудные 20 страниц начала, и тут завертелось.... Как когда-то было в одной из книг Донцовой.. "Если никого не убили до 50 страницы - книгу читать не будут". Вот так и здесь, ну не нравилось мне повествование от имени Атанаса... Но все равно класс, сюжет того стоил, осталось дочитать развязку.
Опубліковано 16 червень 2013 - 22:39
Інколи мені хочеться роздвоїться, щоб все встигнуть.))
Працюю в основному, коли Влада спить. Читаю тільки тоді, коли вона засинає.) Теж поки що рятує ГВ і ел. книга.
А от вишивку брала в руки ост. раз минулим літом.( Поїду в село і буду виправляти ситуацію.)) Поки мала гулятиме в дворі, мрію, шо сидітиму біля неї з вишивкою.))
А взагалі завдяки ел. книзі стала набагато більше читать. Дуже зручно!
что же мне придумать?))) про 30кг он не поверит)
Лєна, спробуй підрахувати, скільки ти витрачаєш грошей на книги. Може, це стане для нього вагомим доводом.)
У нас з Владою кожен вечір один і той самий ритуал.))
Я беру для неї з шкафу піжаму і памперс, а вона бере для мене з столу ел. книгу і фонарик.))) Навіть вмикать його навчилася.) Несе все і кладе біля подушки.
Доминика
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 26 червень 2013 - 16:20
подскажите сайты ,где можно накачать книги .желательно детективы
Juliett
-
-
Опубліковано 26 червень 2013 - 16:21
подскажите сайты ,где можно накачать книги .желательно детективы
Флибуста http://flibusta.net/
Polinka78
-
-
Опубліковано 26 червень 2013 - 17:30
Прочитала недавно книгу Е. Катишонок "Жили-были старик со старухой". Захоплива сімейна сага, сподобався стиль написання. Знакові події в історії Росії, а пізніше і СРСР, а на їх фоні життя чотирьох поколінь однієї сім'ї. Не дивлячись на те, що книга досить легко читається, вона не залишає після себе легкого післясмаку, скоріше навпаки, тому не рекомендую тим, в кого зараз мінорний настрій. Але ж це життєва історія, тому закономірно, що в ній будуть не тільки радості і веселощі, але і інші сторони буття. З великим задоволенням прочитаю продовження.
Опубліковано 28 червень 2013 - 21:08
Не так давно натрапила на черговий список літератури, яку має прочитати кожен. Там було дві книги Рея Бредбері. Як виявилося пізніше, не змовляючись, ми з сестрою обидві почали читати цього автора. Тільки я - "451 градус по Фаренгейту", а Оля - "Вино из одуванчиков".
Починала читати книгу, навіть не заглянувши в анотацію, тому зовсім не уявляла, про що вона. 451 градус - це температура, при якій горять книги. Людство дожило до того, що книги стали забороненими, а робота пожежників заключалась в тому, щоб не гасити пожежі, а навпаки - розпалювати їх, спалюючи книги.
Не можу сказати, що книга мені дуже сподобалась... Але і не жалкую, що прочитала її. До речі, цікаво описано про людей, які читали, запам"ятовували текст і спалювали книгу, щоб не викликати підозри. Так, група людей намагалася зберегти сотні і тисячі книг для своїх нащадків.
"Тур де Франс" Познера прочитати мені порадила сестра - захотілося більше дізнатися про Францію. Була настроєна на лад "Года в Провансе", а виявилось зовсім не те.( Сиджу, думаю, а навіть сказати про цю книгу, не знаю що.)) Можливо, телевізійна передача, після якої була написана "Тур де Франс" набагато цікавіша?..
Прочитала також продовження "Манюні" Абгарян - "Манюня пишет фантастичЫскЫй роман", зараз дочитую третю книгу - "Манюня, юбилей Ба и прочие треволнения". Здається, поведінка дівчаток стала більш адекватною)), або я вже звиклася з ними.) Легкі і смішні історії, які класно читати під час відпустки, щоб дати відпочити голові від розумової роботи.
Опубліковано 28 червень 2013 - 21:13
Починала читати книгу, навіть не заглянувши в анотацію, тому зовсім не уявляла, про що вона. 451 градус - це температура, при якій горять книги. Людство дожило до того, що книги стали забороненими, а робота пожежників заключалась в тому, щоб не гасити пожежі, а навпаки - розпалювати їх, спалюючи книги.Не можу сказати, що книга мені дуже сподобалась... Але і не жалкую, що прочитала її. До речі, цікаво описано про людей, які читали, запам"ятовували текст і спалювали книгу, щоб не викликати підозри. Так, група людей намагалася зберегти сотні і тисячі книг для своїх нащадків.
Эта и "Всё лето в один день" - мои самые любимые у Бредбери. Ты смотрела фильм "Эквилибриум"? Если нет, то глянь)
Опубліковано 28 червень 2013 - 21:19
А еще есть наш фильм "Вино из одуванчиков", я очень его люблю!!
Майя, ты смотрела его? Хоть он и наш))), но мне кажется, что тебе понравился бы)).
Опубліковано 28 червень 2013 - 21:24
А еще есть наш фильм "Вино из одуванчиков", я очень его люблю!!Майя, ты смотрела его? Хоть он и наш))), но мне кажется, что тебе понравился бы)).
не смотрела)) я не очень люблю экранизации произведений моих любимых фантастов, так как обычно они меня разочаровывают))
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|