А дом ДСК строил?
так, П33
Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
#9581Опубліковано 24 січень 2016 - 21:16
так, П33 #9582Опубліковано 24 січень 2016 - 21:17 вы со 2-го подьезда? Какой этаж? У нас потеет тоже там. Відредаговано suizi, 24 січень 2016 - 21:19. #9583Опубліковано 24 січень 2016 - 21:25
Не, я ж не в Садовом покупал. Но и трещин я не увидел там. А деньжат поднял малехо)))) #9584Опубліковано 24 січень 2016 - 21:46 Кто как считает, есть смысл разделить совмещенный санузел в однокомнатной 43,05? Я так понимаю, кладку стены, можно без проблем разобрать? #9585Опубліковано 25 січень 2016 - 01:03
Сомневаюсь, что б в Подмосковье, при такой конкуренции на рынке, кто-то рискнул бы "сбокопорить" - это у нас за неимением лучшего можно "срыгать"...
Я думаю, что "они звэрнулы увагу" на данну проблэму... ... и положили на неё большой и толстый слово из трёх буквей, в котором есть буква У и буква Х, но это не УХО... Как будто первый год строят... "Полтавський домобудівельний комбінат - потужне підприємство зі славним минулим, основний вид діяльності якого - спорудження крупнопанельних житлових будинків. ДБК заснували у 1976 році. Тож, першим його дітищам – уже майже півстоліття. Це затишні багатоповерхівки у спальних мікрорайонах Полтави. "
Типа - хера се внезапно понекло... ...Ёптьль с 76го года такого не видовали....
"И перекупщик я довольно условный так как просто наварится на дальних родственниках решил." - РЖУНЕМОГУ - "янеяижопанемоя".
Меня перспектива закатать крышу "за свои" в два слоя рубероида, как-то не улыбает абсолютно, меня улыбает перспектива наклонить в позу краба организацию "нашкодившую в тапки" 153м новоиспечённым жителям Супруновки... ... как-то уже надоело спонсировать ДСК.
Если в "свежий дом" водили, то трещин может и не увидели, а все знакомые которые покупали квартиры в "садовом" жаловались, что газоблок рэпается при усадке дома, и это понятно - поскольку газоблок не приемлет изменения горизонтальных нагрузок (т.е. при минимальной усадке дома из газоблока даёт трещину, потому при строительстве частных домов из газоблока большое внимание уделяют фундаменту). Відредаговано Лысый, 25 січень 2016 - 10:21. #9586Опубліковано 25 січень 2016 - 01:17
уже таки написано - 30.01 в таки 11:00
Предлагаю жителям домов, столкнувшихся в той же проблемой, организоваться в то же время возле своих домов !!! А там решим когда с вилами идти на офис ДСК (правда тяжело определить где он находится - даже охрана "по юр.адресу" не знает где такое есть)
#9587Опубліковано 25 січень 2016 - 09:08 Да, со второго подъезда, этаж четвертый!
#9588Опубліковано 25 січень 2016 - 10:13 Моя точка зору! Питання , які квартири і в якого запбудовника кращі---вважаю не доречними і провокативними. Якби було вдосталь У.Е. то всі б напевне не вкладали гроші в будівництво---а вже купляли готові квартири, тим більше з ремонтом, з інфраструктурою і т.д. А говорити про далеких родичів і перекупів на цьому форумі--- дурниця.бо він зветься "Кто нибудь покупал жилье в ДСК?" . А не "як вигідно загнать комусь свою недобудовану квартиру". Ще можна звернутись в прессу. Якщо в когось є краї, чи хтось знає якце краще зробити----діліться думками. Буде привідпоговорить 30.01. Або навіть запросити.
#9589Опубліковано 25 січень 2016 - 10:37 Наприклад ---газета "Коло". Інтернет видиння "Полтавщина" і т.д. як Вам така думка. Або на Фейсбуці чи Твітері запостить. #9590Опубліковано 25 січень 2016 - 13:06
Согласна, без прессы нем смысла им что-то говорить. Они очень хитрые и не порядочные люди.
У Вас угловая квартира? #9591Опубліковано 25 січень 2016 - 13:50
в том то и дело, что нет. У нас средний подьезд #9592Опубліковано 25 січень 2016 - 17:47
так #9593Опубліковано 25 січень 2016 - 19:34
Вот нашла статью http://www.pochemuch...ny-potejut.html А вот на форуме пишут что только снаружи нужно утеплять http://forum.sdelaim...eshenie/?page=1 Відредаговано Taneka, 25 січень 2016 - 19:43. #9594Опубліковано 25 січень 2016 - 21:31
http://energy-effect...3-teplie-kraskiПОЧИТАЙТЕ МОЖЕТ ВАМ ПОМОЖЕТ. Есть тёплая краска. муж сталкивался по строительству для утепления стен изнутри. #9595Опубліковано 25 січень 2016 - 22:12
это грунт-краска,она не идет как полноценный утеплитель,а как добавка к утеплению,обладает больше отражающим эффектом
#9596Опубліковано 26 січень 2016 - 11:46 Постанова КМУ від 25.122015 №1127 "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" #9598Опубліковано 26 січень 2016 - 16:27 Доброго дня, Форумчани. Побував я сьогодні на М.Башкірцевої 33 в 3 під"їзді. Такого потопа як по Супрунівці в нас немає. Я в самому під"їзді взагалі не побачив замерзлих калюж і то добре. В самій же квартирі є 3 точки, де вода проникла і як наслідок утворився лід. 2 точки утворилися на стіні, яка межує із сусідами. Одна із калюж утворилася під вікном. Представники ОКРОНу, якщо ви читаєте форум, поясніть мені як так вийшло, Потік ішов із під підвіконника. І ще поясніть мені будь-ласка ОКРОН, чому в мене не закриваються двері на лоджію? Я зрозумів би, якщо б вони погано закривались, десь були б не значні відхилення, але ж ні. Вони просто, СУКА, не закрваються, в наслідок чого в мене на кухні м"яко кажучи прохолодно і лежить сніг. Для повного щастя ще хай і котел з батареями ржавіть начнуть. Руслан (чоловік, який видає ключі) сказав, що є якісь проблеми з декларацією. Її не можуть ухвалити. З приводу затоплень він сказав, що це через те, що будинок ще не отоплюється і система стоку води не може нормально працювати. Жалоби на затоплення були не тільки від мене. Квартира знаходиться на 9 поверсі.
#9599Опубліковано 26 січень 2016 - 19:43 В ДСК обещают, что в конце февраля подпишут декларацию по Марии Башкирцевой, 33. Будем надеяться на лучше. 2016 - год високосный. 29 февраля, думаю поздравим друг-друга на форуме, что наш подъезд сдан. А дальше - весна, ремонты, новоселья... )
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |