Обо всем 78
Розпочатий з Elena Libra, 20 сер 2020 12:38
1963 відповідей у цій темі
#941Опубліковано 28 вересень 2020 - 21:39
Я, коли читаю, які були раніше гарні мультики і які зараз ...ееее... не дуже, завжди дивуюсь. А потім згадую вислів - кожен знаходить те, що шукає. Ну, не Спанч Бобом єдиним...
Майже всі диснеївські просто чудові (може і всі, я просто не впевнена, що всі бачила) - Хоробра серцем, Моана, Холодне серце, Принцеса жаба, Рапунцель. Принцеса Софія дуже добрий і повчальний, дякуючи Фіксикам і Смішарикам навіть деякі дорослі порозумнішали))) а Чебурашку я і в дитинстві не любила. До речі, зараз багато психологів розбирають радянські мультики на предмет поганого впливу на дітей. Так що не все так добре тоді було.
#943Опубліковано 28 вересень 2020 - 21:47 ещё можно добавить Щенячий патруль, Расти-механик, Вспыш, Леди Баг... Из последних новых мультфильмов с хорошими позитивными примерами, которые смотрят дети - Майлз из будущего ... Действительно, не только Шон и Спанч - современные мультфильмы... Много очень хороших, позитивных современных мультфильмов, которые стоит смотреть детям. Відредаговано mitera, 28 вересень 2020 - 21:48.
#944Опубліковано 28 вересень 2020 - 22:02
Дівчата, та зараз СТІЛЬКИ мультиків, що реально не вистачить і доби перелічити...
А чого лише вартий ВаллИ? А історії іграшок, а шоколадна фабрика, ПітерПен ще купа мультиків крутиться, назву не пам'ятаю. Який мультик чи короткометражку Пиксара не візьми, це ж шедевр! А японські мультики... Не маючи вдома та, точніше у нас там аж один канал... Малятко)) Діти досить вільно користуються інтернетом для перегляду мультиків, то чомусь їм не зайшли ні Шон, ні Спанч Боб...
#945Опубліковано 28 вересень 2020 - 22:06
Я з меншим заодно сама лише недавно відлипла від Хуала і Тоторо. Так, в наше дитинство таких мультів не було - Чебурашка і Ну, постривай були вершиною мультиплікації...
#946Опубліковано 28 вересень 2020 - 22:44 Я люблю старые мультики, не буду скрывать, но скорее за ощущение детства, радости, безопасности, я помню, как смотрела их с родителями. Но при этом с удовольствием смотрю современные. Да, Губка Боб мне не зашел))), но многие другие отличные и много таких, которые ненавязчиво обучают. Отдельные серии Смешариков я на полном серьезе планировала включать некоторым нерадивым студентам, может хоть так поймут))) А вы замечали, как современные дети реагируют на старые мультики, книги, сказки? Детей учим правилу трусиков, понятию интимных зон, а также, что обижать никого нельзя, курить вредно, с посторонними разговаривать и куда-то идти, неизвестным бабушкам и дедушкам помогать могут только взрослые и т.д., и вот дети, выросшие на этих правилах задают много вопросов по старым мультикам, сказкам, книгам и т.д. Читали, например, В.Нестайко про Фигуру, и вопрос задали ребенку в школе, правильно ли поступил Фигура с Игорем (история с котенком). Я бы сразу ответила, что правильно, нефиг котят обижать, а малая написала в ответе, что неправильно, что он его положил в лужу, испортил ему одежду, а когда макал лицом в лужу, то мог утопить, а также он его при всех унизил. И вот через эту призму и сам начинаешь иначе воспринимать все фильмы, книги и т.д., сказки вообще невозможно читать, то едят кого-то, то казнят, то в чан с кипящей водой бросают, читаешь Тореадоров, например, как они ночью в Киеве в старых подземных ходах бегали, и сомневаешься, нужно ли читать ребенку, чтобы не воспринято было, как посыл к действию))) Відредаговано Optimist, 28 вересень 2020 - 22:45. #947Опубліковано 29 вересень 2020 - 05:48
За что я люблю форум ,так это за то что можно прочесть такие разнообразные мнения
#948Опубліковано 29 вересень 2020 - 06:07
Вот и я о том же . Мир так изменился , что уже экающие ведущие не только не удивляют , но это никто не замечает. Сейчас , наверное , нет профессии диктор
#949Опубліковано 29 вересень 2020 - 06:55 а що за мультик такий? Не знаходжу #950Опубліковано 29 вересень 2020 - 07:15 Мандрівний замок (за книгою Мандрівний замок Хаула, Діани Вінн Джонс) і Мій сусід Тоторо обидва зняті Хаяо Міядзакі (вирішила поступово передивитись його творчість, бо мультфільми, в принципі, мені стали нецікаві дуже рано, а виявляється треба було просто правильно підібрані дивитись ;-) Відредаговано Kalinna, 29 вересень 2020 - 07:20.
#951Опубліковано 29 вересень 2020 - 08:11
Это цветочки. Только что слушала аудио из учебника по английскому. История о том, как мальчик убежал от няни и его съел лев. Описано, с чего начал и чем закончил)
И родители, в принципе, не сильно расстроились.
#952Опубліковано 29 вересень 2020 - 08:22
Самое главное, что задумоется, скорее всего , над фабулой один из многих. #953Опубліковано 29 вересень 2020 - 08:28
И по поводу все того же Чебурашки. Я не ностальгию по безпечному детству, не индуцируюсь в чувство покоя и всего старого доброго. А просто обратила внимание, что беседуют они "человеческими" диалогами и суть истории не ударить и убежать , не сломать , не обляпаться в грязь, а разные персонажи были разрознены, нашли общий язык и "строили дом , строили , и , наконец-то , построили ".
Вот это и понравилось Відредаговано Cu-jo, 29 вересень 2020 - 08:31.
#954Опубліковано 29 вересень 2020 - 09:23 Мені цікавий досвід інших батьків дітей-не старшокласників, які зараз на дистанційному навчанні.
У нас, на жаль, дистанційне навчання - це перелік сторінок і вправ у вайбері, які треба пройти +домашнє завдання. Ніякого зуму чи класруму. #955Опубліковано 29 вересень 2020 - 09:33 А ролики на ютубе по новым темам? Может хотя бы частично помогут учиться самому. Не знаю, как обстоят дела с материалом для младшей школы, правда, для средней большой выбор.
#956Опубліковано 29 вересень 2020 - 09:48
дивиться, потім не дивиться, потім дивиться щось інше, відволікається - тому що немає контролю, у такому віці самоорганізація на низькому рівні.
#957Опубліковано 29 вересень 2020 - 09:53
У нас те саме, практично. У першій половині дня я працювала дистанційно, дитина займалася своїми справами під свої фільми, потім разом вчили уроки. Сама не всидить і все одно часто перепитує окремі моменти, так що мені простіше поряд сидіти і пояснювати за потреби, чим постійно відволікатися від своїх справ. Швидше виходить. І сама моя присутність її організує і заспокоює, не так шило крутить))) Якщо зараз я буду на роботі, а вона дома, то може частину уроків все-таки зробить, але все одно зі мною ввечері багато роботи треба ще робити. Вчора, наприклад, вона уроки зробила "майже всі", то ввечері мені оці "майже всі" - це півтори години часу, щоб перевірити, виправити, перепитати, дописати і вивчити англійську, бо її вона точно сама з собою не поговорить і не почитає. Відредаговано Optimist, 29 вересень 2020 - 09:55. #958Опубліковано 29 вересень 2020 - 10:11
Та ж сама картина, гівно, вибачте, а не дистанційне навчання. Нам ще дуже "пощастило" з вчителем.
Я хоч і працюю дистанційно, але можу і не знати, що мої діти їли і чи їли взагалі. Ми не вчителі молодшої школи. Та й взагалі, якби я хотіла homeschooling, я б в школу дітей не записувала.
#959Опубліковано 29 вересень 2020 - 10:27
У нас не дистанційне, але це п....! Другий клас. Вчора домашки було стільки, що і зранку дописували. Хоча на зборах розказували, що допускається дз тільки по одному предмету. По факту кожне маленьке завдання розтягується на години, бо потрібні мої пояснення. Наприклад, по математиці треба вписати необхідні числа в приклади типу ( )-12 см=5 см і схоже на додавання. В процесі розумію, що см, дм, м для дитини досить абстрактне поняття, бо вчителька щось там показувала, але вона не запам’ятала. Розуміння про доданок-доданок- сума, зменшуване-від’ємник- різниця і взаємозв’язок між ними немає. Тому вона просто вгадувала , що там може бути... ну і так далі.
Англійську доганяємо як можемо. В першому класі навіть алфавіт не довчили, дз читати і перекладати кілька вправ, вивчити і записати в словник 10-15 слів... повернутися до букв( в нашому випадку ) прописати хоч декілька рядків... І це я не працюю. Ледве встигаю.
#960Опубліковано 29 вересень 2020 - 10:41 Зла!! 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |