Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
#945Опубліковано 22 квітень 2020 - 22:20
Цитата:
"Нам вдавалося досить довго утримувати позитивну статистику по інфікуванню коронавірусом. Через це ми втратили відчуття реальності загрози. Люди дедалі більше починають ігнорувати карантинні заходи. Але загроза нікуди не поділася. Ми посідали останні місця в списках заражених міст тільки завдяки вчасно вжитим карантинним заходам. Чим відіб'ється для міста святкування Великодня, коли багато хто вирішив усе ж "забити" на карантин, ми будемо бачити вже найближчими днями. Наразі ж маємо продовжити розірвання ланцюжка інфікувань, щоб не допустити зростанню статистики в сотнях захворілих. Я нагадую, що КЛАДОВИЩА МІСТА ЗАКРИТІ! Разом зі священниками по всій країні дійшли висновку, що поминальні дні сьогодні краще перенести на червень, на батьківську суботу, коли карантин, можливо, вже закінчиться. Сьогоднішня наша мета - вийти з карантину з якомога меншими людськими втратами. Бажаю всім свідомості! І не забувайте про близьких і рідних, бережіть їх. Залишайтесь удома заради них!"
#946Опубліковано 23 квітень 2020 - 00:42
Локти искусав до крови,
Я гляжу в проем оконный - Мне давно пора на брови, Только это незаконно. . Отрастают ноготочки, Осыпаются ресницы, Не дошла ещё до точки, Но Шиллак ночами снится. . И нарощенная грива Поредела на макушке, Сдулись губы, сдулись криво, Чувствую, что будет хуже, . Ведь процесс необратимый, Не могу колоть сама я, Прикрываясь карантином, Маску дома не снимаю. . Мой мужик пока что верит (Кашляю как можно громче), Полный ахтунг в Бьюти-сфере, Апокалипсис, короче. . При чуме и при проказе Было больше туалета, Буду спать в противогазе, . И надеюсь - не до лета! ( Сола Моновна) Відредаговано Ксаночка, 23 квітень 2020 - 13:04. #947Опубліковано 23 квітень 2020 - 07:38 А ещё лучше пойти к психотерапевту и работать с принятием. #949Опубліковано 23 квітень 2020 - 13:46
Академія наук подала уряду хибні розрахунки щодо піку епідемії.
https://zbruc.eu/nod...z1MTh6bg5VSINXM #950Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:03
В Сумах померла жінка, бо в різних лікарнях відмовлялися її ушпиталити.
#951Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:06
Значит и у нас кладбища закрыли? Вообще зайти нельзя?
П. С маразм с карантином крепчатает... Вот не пойму от кого на кладбище можно заразиться? И как, когда приезжаешь с семьёй, в округе более 3метров нет никого даже в понедельник поминальный. Мы на кладбище не едим не пьём, долго не сидим если что.
#952Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:13 Тоже не понимаю,думаю,если приеду одна и в маске, то не имеют права не пропустить. #954Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:17
У нас на городском кладбище всегда уйма народу. и многие старички приходят не только к своим родным, но и идут "проведать" друзей. А там, соответственно, другие поминальщики... А поминальные дни в некоторых сёлах - отдельный разговор. Была пару раз...
раз уж карантин соблюдаем, лучше и поминальные потерпеть имхо Відредаговано Seasun, 23 квітень 2020 - 14:18.
#955Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:29
Ха ха, а старички на чем приедут? Их как раз бы и не было...
А в сёлах, кладбище если закроют, боюсь голову сельсовета, или как он там называется, люди вынесут на вилах.
Терпеть карантин и соблюдать можно, но в таких действиях властей я смысла не вижу.
Или смысл в чем то другом?
#956Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:38
Вам нужней, чем старичкам?
#957Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:47 Как-то не смешно. Старичнов везут дети, внуки, соседи, родственники. За села! На кладбище мы ездым в село за 250км от Полтавы. Так что б Вы понимали саму процесию и так там принято - на кладбище все собираются к 10.00, приезжает батюшка с певчими и проводит литургию, читает что-то и поёт, где-то минут 40, потом там стоят длинные столы и вся толпа накрывает эти столы и поминают, дальше делятся на групки родственников-знакомых-соседий и продолжают кочевать от могилы до могилы. Это так вкратце. И да, в этом году, сейчас не едим, в июне возможно, но точно не на 6.
#959Опубліковано 23 квітень 2020 - 14:59 Ви реально вважаєте, що пам'ять про своїх померлих родичів, це поїхати саме в поминальний день на кладовище???? Більше ніяких варіантів не має??
#960Опубліковано 23 квітень 2020 - 15:08 Ні,але мені важливо бути на могилі мами тоді,коли душа вимагає.Щороку печу пасочки і приношу найріднішим,мамі і бабусі на могилку.Ризик зараження мінімальний,тому піду.В іншому карантину дотримуюсь повністю. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |