http://dsk.pl.ua/ima...rtirniy1pov.png
Вот размеры помещений,они сильно отличаться не будут. Смотря какая у тебя квартира.
Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
#941Опубліковано 03 вересень 2014 - 13:07 http://dsk.pl.ua/ima...rtirniy1pov.png
Вот размеры помещений,они сильно отличаться не будут. Смотря какая у тебя квартира. #943Опубліковано 04 вересень 2014 - 08:19
СПС. Откуда такая информация?))) Відредаговано Игорь135, 04 вересень 2014 - 09:20. #945Опубліковано 04 вересень 2014 - 12:04 СПС. Не знал. #946Опубліковано 04 вересень 2014 - 20:18
Сегодня были возле стройки, и правда тишина. 1 подьезд - 7 этажей, 2 - начат 9 этаж, 3 - 5 этажей.
егодня были возле стройки, и правда тишина.
#947Опубліковано 05 вересень 2014 - 05:00
Да, неделю наблюдала за стройкой и ни одного движения там,то и по ночам работали, а сейчас никого. Думала может плиты закончились, но вроди бы лежат. Пусть и время еще есть у них, но всеравно не понимаю той спешки и теперешнего штопора(((((
#951Опубліковано 05 вересень 2014 - 11:01 Здраствуйте ! скажите Кто покупал квартиру в Супруновке на нефтяников 15/1? я хочу купить пока есть свободные квартиры , обещают дом сдать в декабре !! сейчас только 4 етажа и стройка по всей видимости не идет ....меня терзают смутные сомнения... кто что может сказать по етому поводу ????????????стоит ли брать.. мне кажется за 4 месяца не реально сдать етот дом........ Мы купили там квартиру. На данный момент стройка идет полным ходом, работают в две смены, один подъезд почти построили четвертый этаж, а во втором подъезде заканчивают седьмой. Может в декабре и не сдадут, но думаю к весне все сделают. #952Опубліковано 06 вересень 2014 - 15:47
извиняюсь. немного промазал - 43-й. Відредаговано Vladpoltava33, 06 вересень 2014 - 15:52. #953Опубліковано 06 вересень 2014 - 16:03
Добрий день, форумчани. Даючи відповідь на запитання автора, хочу сказати, що я один із щасливих власників однокімнатної квартири на б-рі Боровиковського, 5. Термін введення будинку в експлуатацію згідно договору встановлений на червень 2012 року. Будинок з усіма внутрішніми роботами, встановленням ліфту, дитячої площадки, озеленення території, прокладання плиткою доріжок і стоянки для авто був повністю готовий ще у квітні 2012 року, опалення було включене ще взимку, щоб робочим можна було зробити внутрішні роботи. Так, дійсно, люди отримали документи про право власності на квартиру десь через півроку, але до цього вже всі підключили електроенергію та воду, навіть без права власності і робили ремонт, затримка реєстрації була не по вині ДБК, а по вині міської ради, яка збирається на сесію у визначені дати, де своїм рішенням і приймає будинок на баланс міста. Після прийняття будинку на баланс, можна реєструвати право власності на Сапіго, до речі, в цей період були зміни в реєстраційній службі, в звязку з цими подіями, отримання права власності відбулося трошки пізніше, але для власників квартир це не принесло великі незручності, ці всі незручності більше не влаштовують людей, які купують квартири для продажі, дійсно, їм затримка отримання документів, навіть на 1 міс, несе збитки, а люди які купують для себе цих місяців не відчувають, в цей період всі роблять ремонти, які тривають близько року. 70% на протязі року після здачі проживають в квартирах, а пізніше заселяються інші. В мене, квартира 43.05 м, до речі, так звана, з 80-х кутова. Зараз це абсолютно не важливо, бо саме несучі стіни роблять з тришарових стінових панелей з внутрішнім утеплювачем, що не потребує додаткового утеплення. Ще додатковий плюс, це батареї, які в кутових квартирах встановлюється більше в кухні, і встановлюються у ванній кімнаті, а в не кутових у ванній не встановлюється взагалі, тому, як на мене в кутовій ванні тепліше, ніж не в кутовій. При заселенні бажано всі стики панелей пройти піной, тільки потім робити штукатурку, двері металічні, ті що йдуть в комплекті з квартирою мають не дуже гарний естетичний вигляд, але як для надійності, то кращі, ніж ті, що по 4000 грн. Хоча відсотків 60 людей заміняють двері на нові, я не міняв, поки влаштовують. Чому купив у ДБК, та тому що якщо порівняти з забудовниками Полтави, а їх нормальних 3: Полтавтрансбуд, ДБК, Сучасний дім, я не кажу про інших, які побудували по 1 по 2 будинки і ті на протязі 3-5 років, я кажу про тих, які тримають якісь розумні строки здачі, то ДБК має ціну у 1.5 рози меншу, ніж конкуренти. Для молоді і людей з обмеженими фінансами ДБК ідеальний варіант, тим більше краще почати з чогось маленького і купити дешево 1-ну квартиру, ніж збирати кошти, а вони постійно знецінюються, і купити квартиру стає все складніше. Якщо є питання по будинку, пишіть, при нагоді дам вичерпну відповідь. #954Опубліковано 06 вересень 2014 - 16:09
Купив у цьому будинку квартиру 43.05 м на 8 поверсі, сам навідуюся частенько, але останні днів 10 не був на будівництві, ну 8 поверх вже побудували, хоча строк здачі в червні 2015 р, тому я не дуже хвилююся, що щось зупинилося на тиждень, можливо переїхали на інший обєкт, все таки до здачі ще 10 міс. #955Опубліковано 06 вересень 2014 - 16:45
Я купував двокімнатну квартиру в цьому будинку, також купував двоконтурний котел, перевіривши ціну в інтернеті, в ДБК вона була, навіть нижчою, котел нормальний, звичайно, є кращі і дорожчі, але щоб провести газ у будинок треба зробити проект, який затверджує ПолтаваГаз, якщо цього не зробити, ніхто газ у будинок не підведе, в проекті прописали певний тип котла для підключення газу, оптимальний для всих клієнтів, поставие стандартний, а потім міняйте, коли захочете, в мене на Боровиковського, 5, була подібна ситуація з проведенням газу. Всім потрібно підключити газову плиту для підключення газу і бути на місці у потрібний час. На першому поверсі, якась бабуся не підключила плиту і не була при пуску газу, їй просто заблокували доступ газу у квартиру ій не підключили, а потім вона півроку бігала і робила підключення. Так, можна купити інший, але це будуть ваші проблеми, а не ДБК і не ПолтаваГазу. Якщо хочете електричний котел і плиту, то ставте собі, не підключайте газ та й і все. Хочете газ, купіть котел, а потім замініть і не буде у вас додаткових проблем. #956Опубліковано 06 вересень 2014 - 16:58
На скільки я орієнтуюся по Трансбуду, то приблизно в один час з ДБК на Петровського, 33 почалося будівництво на вул. Вузькій на Подолі, де планували побудувати 5 підїздів, а побудували тільки 2, бо інші будувати ніяк, так як люди не виселяються з будинків, які треба валяти, ДБК за менший проміжок часу побудував 3 підїзди і планує здачу з місяця на місяць, тому строки будівництва нічого і порівнювати. #957Опубліковано 06 вересень 2014 - 17:01
Встановлення котла входить у вартість квартири на всіх нових обєктах ДБК, крім Петровського, 33, про це попереджали при підписанні договору. #958Опубліковано 06 вересень 2014 - 17:06
Арка не дуже велика, але візуально кімнату зменшую, взагалі, якщо порівняти квартири 59,67 і 64.33, то велика кімната, у 59,67 краща, зате кухня коридор, і вхід у квартиру на боці 64.33, хоча ціна на боці 59.67, думайте і приймайте рішення. #959Опубліковано 06 вересень 2014 - 17:13
Згідно договору здача на липень 2014, + 3 міс згідно законодавства, тобто кінець жовтня 2014 р, враховуючи ситуацію в країні і те, що більшість покупців виплатили квартири по 3600-3900 грн за квадрат ще в травні місяці, що майже вдвічі дешевше ринкових цін, то ДБК поки, що всі свої зобовязання виконує на відмінно. #960Опубліковано 06 вересень 2014 - 17:20
будинок на Башкірцевої, будується під наглядом міської ради, ДБК реально швидше може здавати будинок, але міська рада ставить здачу з резервом, тому перші два на червень, а третій на листопад, нічого страшного, чим більший час для будівництва, тим якісніше побудують. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |