Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 26 грудень 2019 - 12:02
Хочу на НГ испечь какой-то новый торт, смотрю в сторону "Молочной девочки", но я его ни разу даже не пробовала.
Кто пробовал? Вкусно или обычно?
Він дуже популярний, але мене не вразив зовсім.
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 26 грудень 2019 - 18:06
Він дуже популярний, але мене не вразив зовсім.
ми теж не особливо зацінили, непоганий, але ще спекти такий не просять.
Для моїх хлопців він занадто ніжний і "воздушний"
Відредаговано Belyanochka, 26 грудень 2019 - 18:08.
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 17 січень 2020 - 13:50
Посоветуйте проверенный рецепт чизкейка. Именно с сыром, не творогом.
И как его можно красиво празднично украсить?)
Опубліковано 27 лютий 2020 - 15:49
Муссовый торт "Сникерс" мальчишкам на ДР
Опубліковано 27 лютий 2020 - 15:50
Муссовый торт "Сникерс" мальчишкам на ДР
Гарно!
Я правильно порахувала? - свічечок 6?)) Коли встигли?!)))
Опубліковано 27 лютий 2020 - 15:59
Гарно!
Я правильно порахувала? - свічечок 6?)) Коли встигли?!)))
Спасибо. Да, уже 6))))
Опубліковано 27 лютий 2020 - 20:26
А рецепт Сникерса?
Відредаговано Tala, 27 лютий 2020 - 20:26.
Опубліковано 27 лютий 2020 - 21:07
А рецепт Сникерса?
Делала по этому рецепту с небольшими изменениями : http://www.domkondit...tort---snikers/
Опубліковано 14 квітень 2020 - 10:16
Наш торт-Веселка)))) Робила т істо по цьому рецепту https://www.iamcook....howrecipe/14629. Коржи вип ікала на пергамент і, д іаметр тар ілки 19 см. Саме т істо - щось середн є м іж б іскв ітом і кексом. Крем робила так: 500 мл 33% вершк ів (брала "Селянськ і") збивала в пишну п іну, додавала цукрову пудру (приблизно 200 гр), окремо на блендер і збила 400 гр 9% кисломолочного сиру ("Мгарський) і додавала потроху сир у вершки, знову збивала. Крему вийшло для такого торта багатувато, тому використала залишки крему на капкейки (додавши в крем барвники), крем сподобався. Торт вийшов висотою 9 см, яскравий, веселий, смачний. Ну і сам процес перетворення звичайного тіста в кольорове явно покращує настрій)))
Опубліковано 14 квітень 2020 - 13:13
Був привід зробити на роботу торт. Назви як такої немає. Бісквіт на раз, два, три, від Ендішефа. По результату він мені подобається як і "шоколад на кипятке", такий же вологий, не потребує пропитки, але готується швидше, в одній мисці))), а не в двох як "шоколад на кипятке", уже менше посуду мити.)). я робила з половини продуктів, бо торт планувався невеликим.
Мус - вершки+йогурт+трішки сметани+цукрова пудра+малинове пюре+желатин. Пропорції не пишу, вони можуть бути у кожного свої (залежно від того у кого що є), головне желатин добавляти пропорційно до рідини.
Окремо хочу порекомендувати шоколадну глазур на желатині. Мені дуже сподобалася! Робила по рецепту звідси: https://www.koolinar...cipe/view/92471
Можете підказати, як саме мус робити? Дякую.
Мрія
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 14:30
Можете підказати, як саме мус робити? Дякую.
Попробую))
Вершки 33%- основа, я використовую пакет 0,5 л, реально з них буде 480 мл, селянські або ферма.
Збиваємо на малих оборотах, потім збільшуємо обороти, коли почнуть загустівати, додаємо поступово пудру, починайте зі 100 г, далі будете пробувати. Час збивання залежить від потужності міксера. Вершки повинні бути без крупинок, тримати форму.
Далі додаєте те, що хочете - йогурт ( будь-який - питний чи густий, з добавкаии чи без), сметану, кремчіз, творог... Скільки - вирішуйте самі. Буде менше, буде більш вершковий смак, буде більше - буде легше.
Якщо хочете, додаєте ягідне чи фруктове пюре, воно дасть колір і кислинку. Грамів 100-150.
Вимішуєте до однорідності, пробуєте на цукор, додаєте пудру якщо треба і аимішуєте до її розчинення.
Тепер підраховуєте вагу отриманої маси. Залежно від неї замочуєте желатин. 15 г на кожні 400 мл. Желатин замочуєте у холодній воді 1 до 6. Хвилин на 10, час залежить від марки желатину. Підігріваєте, але не кип'ятите, желатин повинен стати однорідним.
Додаєте розпущений желатин в мус і вимішуєте дуже ретельно, щоб він однорідно розійшовся.
сподіваюсь, допомогла. Якщо щось незрозуміло - питайте.
Опубліковано 14 квітень 2020 - 15:00
Наш торт-Веселка))))
Робила тісто по цьому рецепту https://www.iamcook....howrecipe/14629. Коржи випікала на пергаменті, діаметр тарілки 19 см. Саме тісто - щось середн
є між бісквітом і кексом.
Крем робила так: 500 мл 33% вершків (брала "Селянські") збивала в пишну піну, додавала цукрову пудру (приблизно 200 гр), окремо на блендері збила 400 гр 9% кисломолочного сиру ("Мгарський) і додавала потроху сир у вершки, знову збивала. Крему вийшло для такого торта багатувато, тому використала залишки крему на капкейки (додавши в крем барвники), крем сподобався.
Торт вийшов висотою 9 см, яскравий, веселий, смачний. Ну і сам процес перетворення звичайного тіста в кольорове явно покращує настрій)))
Які барвники використовували?
Опубліковано 14 квітень 2020 - 15:13
Які барвники використовували?
Ось такі, вони рідкі, дуже зручно. Додавала вже у повністю замішене тісто, легко розмішувати.
Опубліковано 14 квітень 2020 - 16:30
Попробую))
Дякую) творог звичайний чи сиркову масу?
Мрія
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 16:51
Дякую) творог звичайний чи сиркову масу?
Сиркову масу не добавляла ніколи, але варіант має право бути.
Творого будь-який, головне не сухий і бажано без крупинок, щоб маса була однлрідною.
Опубліковано 14 квітень 2020 - 16:51
Попробую))
Вершки 33%- основа, я використовую пакет 0,5 л, реально з них буде 480 мл, селянські або ферма.
Збиваємо на малих оборотах, потім збільшуємо обороти, коли почнуть загустівати, додаємо поступово пудру, починайте зі 100 г, далі будете пробувати. Час збивання залежить від потужності міксера. Вершки повинні бути без крупинок, тримати форму.
Далі додаєте те, що хочете - йогурт ( будь-який - питний чи густий, з добавкаии чи без), сметану, кремчіз, творог... Скільки - вирішуйте самі. Буде менше, буде більш вершковий смак, буде більше - буде легше.
Якщо хочете, додаєте ягідне чи фруктове пюре, воно дасть колір і кислинку. Грамів 100-150.
Вимішуєте до однорідності, пробуєте на цукор, додаєте пудру якщо треба і аимішуєте до її розчинення.
Тепер підраховуєте вагу отриманої маси. Залежно від неї замочуєте желатин. 15 г на кожні 400 мл. Желатин замочуєте у холодній воді 1 до 6. Хвилин на 10, час залежить від марки желатину. Підігріваєте, але не кип'ятите, желатин повинен стати однорідним.
Додаєте розпущений желатин в мус і вимішуєте дуже ретельно, щоб він однорідно розійшовся.
вибачте, але питання від чайника
а в яку форму ви це все виливаєте, що у вас такі гарні краї? як потім дістаєте з форми?
якщо можно, то дайте посилання, що за форма.
p.s. кожен раз дивлюся на вашу красу й насолоджуюсь зовнішнім виглядом! одразу до вас на чаювання хочеться
Опубліковано 14 квітень 2020 - 17:24
вибачте, але питання від чайника
а в яку форму ви це все виливаєте, що у вас такі гарні краї? як потім дістаєте з форми?
якщо можно, то дайте посилання, що за форма.
p.s. кожен раз дивлюся на вашу красу й насолоджуюсь зовнішнім виглядом! одразу до вас на чаювання хочеться
Мирослава, всунусь)) для такого гарного бочку форму застилають ацетатною плівкою або файл нарізають на полоски Форма, а точніше, кільце, роз'ємне.
Відредаговано Marusja, 14 квітень 2020 - 17:24.
Опубліковано 14 квітень 2020 - 17:44
Дівчата, в мене немає такої форми( все життя пекла в силіконовій.
Всё пропало? (
Опубліковано 14 квітень 2020 - 17:44
Мирослава, всунусь)) для такого гарного бочку форму застилають ацетатною плівкою або файл нарізають на полоски Форма, а точніше, кільце, роз'ємне.
що за кільце? дай ссилку будь ласка
те, що я колись купила в та-да швидко заржавіло та все тече через нього тільки з пергаментом можна його використовувати.
в данному випадку, я так розумію, пергамента не повинно бути?
Опубліковано 14 квітень 2020 - 17:46
Це треба заливати коржі у формі?
Щось я загубилася) пекар, блін)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|