Перехід до вмісту

Фотографія

Диета для кормящей мамы

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1060 відповідей у цій темі

#941 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 05 жовтень 2015 - 20:21

Мне вот непонятно,почему хлеб можно,а выпечку нельзя?!Хлеб ведь тоже выпечка,да еще и на дрожжах!

ну хлеб как бы тоже нежелательно, только везде по-разному пишут, то ли немного черного можно, то ли белого. Я ела черный, типа он не такой сдобный. Хотя паралелльно ела пельмени почти с месяца сына, и иногда пирожок домашний.
  • mitera це подобається

#942 Эссе

Эссе

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 399 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

2            

Опубліковано 05 жовтень 2015 - 22:53

Я вычислила, что у Демьяна на белый хлеб аллергия, хотя я думала, что на чёрный бывает, и специально белый покупала, но когда уже не знала, что отменить из продуктов ещё, отменила белый хлеб, и щёки через день-два стали значительно лучше. Теперь чёрный ем. 

Пельмени я тоже покупаю где-то с месяца иногда.

• mitera це подобається

#943 дріваа

дріваа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 576 повідомлення
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 07 жовтень 2015 - 16:32

Я кушаю каши гречнивую,рисовую,супы незажариные,макарошки,только ла паста,они вкусные, кролик и курочку,телятину терпеть не могу,мне она воняет,привкус странный,я и до беременности её не ела,фу,не по моему вкусу деликатес)вареную свинину пробовала 1 раз,нормально вроди бы,но больше не рискнула,у нас в роддоме нехватало молозива купили смесь прям там,она на коровьем молоке была,то алергии в доченьки не было, пробовала варить молочное с рисом,тоже хорошо пошло,чай слабенький,с печеньем Мария на ,творог у нас вздутие,кефир пила ещё в роддоме,тушила кабачок с морковкой и луком,вкусно))))) очень хочеться шоколадку....

#944 дріваа

дріваа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 576 повідомлення
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 08 жовтень 2015 - 11:04

А хлеб сказали можно только белый, и желательно не первой свежести, что-бы не бродил.Я ем вчерашний, или сухарики в суп бросаю.

#945 IronAngel

IronAngel

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 107 повідомлення
  • Місто:Полтава, Огнивка
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 09 жовтень 2015 - 12:43

Всем приветик. Нам 2 месяца и намечается праздник (годовщина свадьбы) вот думаю какой можно тортик приготовить? Наполеон с заварным кремом как думаете? А то у меня уже от каши и вареного мяса аппетит пропадает ((. Все хочется какой то гадости ( то шаурму то пиццу то шоколадную канфетку и колбасу сервелат). А  вообще я страшная сладкоежка уже начала домашнее повидло мажу на марию и с чаем.

Відредаговано IronAngel, 09 жовтень 2015 - 12:43.

• mitera це подобається

#946 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2015 - 13:06

Всем приветик. Нам 2 месяца и намечается праздник (годовщина свадьбы) вот думаю какой можно тортик приготовить? Наполеон с заварным кремом как думаете? А то у меня уже от каши и вареного мяса аппетит пропадает ((. Все хочется какой то гадости ( то шаурму то пиццу то шоколадную канфетку и колбасу сервелат). А  вообще я страшная сладкоежка уже начала домашнее повидло мажу на марию и с чаем.

Ела и за старшим, и за меньшим (в 1-2 месяца, несколько семейнних праздников кряду). Именно домашний наполеон! все ок! при том, что оба жутко изводили меня животами на многое, а именно на такой торт тишина! :-)

#947 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 09 жовтень 2015 - 13:23

Я в 2 мес на крестинах лопала Монастырскую избу,свекровь испекла,кусок в день)душу отвела-все хорошо было. А Наполеон если классический с заварным кремом-ничего не должно быть,тоже ела,но месяцев в 4-5,я без сладкого плюс недосып с ног падаю и на людей бросаюсь. А вот Наполеон со сгущенкой и кремом ночами снится(но когда еще можно будет ту сгущенку(

#948 OlgaK93

OlgaK93

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 183 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

Опубліковано 11 листопад 2015 - 22:40

Крихітці 1,5 місяці! Після пологового будинку мама порадила кидати ложечку згущеного молока в чай! Я страшна фанатка солодощів і з ложечки в чай дійшла до того, що мазала її на печиво! Результат- дерматит! Зараз не їм зовсім нічого, лікар заборонив курятину, твердий сир, молочку, варення і банани, все печиво, окрім Марії і сухарів! Зовсім пропав апетит, їм раз в день, бо не витримую їсти таку їжу! Настрою немає, руки опускаються(

#949 Эссе

Эссе

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 399 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 11 листопад 2015 - 23:02

А почему бананы запретил? Их же вроде можно, и варенье яблочное мне кажется тоже можно.

• mitera це подобається

#950 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 листопад 2015 - 23:06

Крихітці 1,5 місяці! Після пологового будинку мама порадила кидати ложечку згущеного молока в чай! Я страшна фанатка солодощів і з ложечки в чай дійшла до того, що мазала її на печиво! Результат- дерматит! Зараз не їм зовсім нічого, лікар заборонив курятину, твердий сир, молочку, варення і банани, все печиво, окрім Марії і сухарів! Зовсім пропав апетит, їм раз в день, бо не витримую їсти таку їжу! Настрою немає, руки опускаються(

Ви головне не впадайте у відчай!

Чесно кажучи, ви з однієї крайнощі в іншу кидаєтеся. То від пологового згущенку ложками, то зовсім нічого не їм і не витримую. Я розумію, що гормони річ не контрольована! ;)

Обидва рази після пологів протягом місяців трьох сама себе не впізнавала. Воно потім попускає!  :4esslovo:

А урізноманітнити свій раціон можливо! Це я вам кажу я мама обох синочків із проблемними до 4-х місяців животами і алергіка-меншого сина.

Просто потрібно все потрошку вводити, щоб чітко бачити реакцію дитинки!

Одне із смачненьких і корисних солодких страв я вам одразу запропоную - печене яблуко із цукром. До народження старшого сина ніколи їх не робила і не їла, а потім вони мені такі смачнющі здавалися.  ;)  Робити дуже просто: зелене яблуко помити, вирізати сердцевину (але не наскрізь, а лише від хвостика до середини, наче глибоку ямку зробити), туди засипати 1 ч.л. цукру. Якщо є мікрохвильовка, то на блюдці на 1,5-2 хвилини на 1 яблуко. Поки мікрохвильовки не було, то робила одразу декілька штук, кожне яблуко обматувала фольгою, клала в сковорідку, на 2 см. наливала води і на вогонь. Хвилин 15 (такий час визначила шляхом спроб на моїй сковорідці) і готово. Знаю, що можна в духовці, але тоді її не було. З готового яблучка я соковиту солодку м"якоть ложкою зчищала з кожури, насіння і нижню попку відкидала і отримувала яблучне пюре. Ну дуже смачно! Спочатку спробувала 1 шт, потім 2 шт., а потім їла по 3 яблука на день.

Якщо цікавлять інші рецепти почитайте тут на форумі, або питайте яких продуктів хочеться і в якому вигляді можна їх приготувати. Тут точно вам пораду дадуть!  :4esslovo:  :phil_04:

Доречі ,зараз ваш дерматит зійшов? Ваш малюк готовий до експериментів у маминому раціоні?

Відредаговано mitera, 12 листопад 2015 - 00:49.

#951 Эссе

Эссе

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 399 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2015 - 00:03

Я курицу тоже стараюсь не есть, у сына сразу красные щёки, то в суп ложу индейку. Также делаю рыбный суп из хека или овощной. Куриные яйца после родов заменила на перепелиные. Бывает, что не успеваю приготовить или некогда покушать, то  лично у меня сразу это сказывается на количестве молока, так что лучше кушать хоть что-нибудь.

#952 IronAngel

IronAngel

Дітлашня

• Активістки
  • 107 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 09:02

Я уже 2 раза готовила наполеон. И все хорошо. На заметку от заварного крема молоко очень сильно прибывает прям фонтанчиком било и малыш не успевал глотать

А вообще я в своих экспериментах от любви к сладкому дошла до домашнего зефира на агаре. И еще делаю творожную запеканку с яблоком в микроволновке, лучше получается чем в духовке и быстрее 10-15 минут и готова. 

#953 Эссе

Эссе

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 399 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2015 - 12:24

Я уже 2 раза готовила наполеон. И все хорошо. На заметку от заварного крема молоко очень сильно прибывает прям фонтанчиком било и малыш не успевал глотать

А вообще я в своих экспериментах от любви к сладкому дошла до домашнего зефира на агаре. И еще делаю творожную запеканку с яблоком в микроволновке, лучше получается чем в духовке и быстрее 10-15 минут и готова. 

А скажите рецепт зефира, пожалуйста, а то я всё собираюсь сделать домашний зефир, но хочется по проверенному рецепту.

#954 IronAngel

IronAngel

Дітлашня

• Активістки
  • 107 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 14:51

А скажите рецепт зефира, пожалуйста, а то я всё собираюсь сделать домашний зефир, но хочется по проверенному рецепту.

Я делала по вот такому рецепту http://chickpeas.ru/?p=615 .Делала из яблок и из слив. Из слив мне понравился больше не такой приторный, а с кислинкой. Зефир не отсаживаю кондитерским мешком, а выливаю на противень застеленный пергаментом смазанный подсолнечным маслом и жду пока застынет и разрезаю брусочками.

#955 OlgaK93

OlgaK93

Дошкільня

• Активістки
  • 183 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2015 - 22:39

А почему бананы запретил? Их же вроде можно, и варенье яблочное мне кажется тоже можно.

Банани не можна, бо з них немає ніякої користі, а зайву вагу, якої і так достатньо набрати можна! З приводу варення, то теж на нього табу! Сказали, що можна зелене яблуко, як свіже, так і печене!

Ви головне не впадайте у відчай!
Чесно кажучи, ви з однієї крайнощі в іншу кидаєтеся. То від пологового згущенку ложками, то зовсім нічого не їм і не витримую. Я розумію, що гормони річ не контрольована! ;)
Обидва рази після пологів протягом місяців трьох сама себе не впізнавала. Воно потім попускає! :4esslovo:
А урізноманітнити свій раціон можливо! Це я вам кажу я мама обох синочків із проблемними до 4-х місяців животами і алергіка-меншого сина.
Просто потрібно все потрошку вводити, щоб чітко бачити реакцію дитинки!
Одне із смачненьких і корисних солодких страв я вам одразу запропоную - печене яблуко із цукром. До народження старшого сина ніколи їх не робила і не їла, а потім вони мені такі смачнющі здавалися. ;) Робити дуже просто: зелене яблуко помити, вирізати сердцевину (але не наскрізь, а лише від хвостика до середини, наче глибоку ямку зробити), туди засипати 1 ч.л. цукру. Якщо є мікрохвильовка, то на блюдці на 1,5-2 хвилини на 1 яблуко. Поки мікрохвильовки не було, то робила одразу декілька штук, кожне яблуко обматувала фольгою, клала в сковорідку, на 2 см. наливала води і на вогонь. Хвилин 15 (такий час визначила шляхом спроб на моїй сковорідці) і готово. Знаю, що можна в духовці, але тоді її не було. З готового яблучка я соковиту солодку м"якоть ложкою зчищала з кожури, насіння і нижню попку відкидала і отримувала яблучне пюре. Ну дуже смачно! Спочатку спробувала 1 шт, потім 2 шт., а потім їла по 3 яблука на день.
Якщо цікавлять інші рецепти почитайте тут на форумі, або питайте яких продуктів хочеться і в якому вигляді можна їх приготувати. Тут точно вам пораду дадуть! :4esslovo: :phil_04:

Доречі ,зараз ваш дерматит зійшов? Ваш малюк готовий до експериментів у маминому раціоні?

Дерматит пройшов, але тільце не таке, яке мало б бути! Педіатр приписала комплексне лікування! Купаємо в Ойлатумі, п'ємо Феністил, Лактофітрум еко, Креон, Прему. І строга моя дієта!

Я курицу тоже стараюсь не есть, у сына сразу красные щёки, то в суп ложу индейку. Также делаю рыбный суп из хека или овощной. Куриные яйца после родов заменила на перепелиные. Бывает, что не успеваю приготовить или некогда покушать, то лично у меня сразу это сказывается на количестве молока, так что лучше кушать хоть что-нибудь.

Яйця сказали взагалі не можна! Можна рибу, але лише мінтай або хек! Хочу спробувати, але боюся!

#956 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 листопад 2015 - 22:58

Банани не можна, бо з них немає ніякої користі, а зайву вагу, якої і так достатньо набрати можна! 

а вот тут вы зря!

почитайте о бананах, например тут

http://fit-and-eat.r...lza-i-vred.html

или тут

http://notefood.ru/p...ed-bananov.html

а вес можно набрать от всего, что не в меру и от сгущенки, например, которую вы с легкостью начали кушать в чае. И думается мне, что гораздо быстрее на ней поправляются, чем на 1 банане в день. 

имхо

#957 OlgaK93

OlgaK93

Дошкільня

• Активістки
  • 183 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2015 - 23:25

а вот тут вы зря!
почитайте о бананах, например тут
http://fit-and-eat.r...lza-i-vred.html
или тут
http://notefood.ru/p...ed-bananov.html

а вес можно набрать от всего, что не в меру и от сгущенки, например, которую вы с легкостью начали кушать в чае. И думается мне, что гораздо быстрее на ней поправляются, чем на 1 банане в день.
имхо

З приводу банана, то це не я так придумала, а педіатр сказав! Сама б з радістю їла, щоб урізноманітнити свій скудний раціон! А згущене молоко давно не їм, бо на нього в дитини алергія була!

#958 Эссе

Эссе

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 399 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2015 - 23:31

Банани не можна, бо з них немає ніякої користі, а зайву вагу, якої і так достатньо набрати можна! З приводу варення, то теж на нього табу! Сказали, що можна зелене яблуко, як свіже, так і печене!

Яйця сказали взагалі не можна! Можна рибу, але лише мінтай або хек! Хочу спробувати, але боюся!

Никакой пользы от бананов? Да ну, польза есть, к тому же они не аллергенны (насколько я знаю), и хорошо насыщают - это особенно актуально, когда многих продуктов нельзя, или можно то, от чего не наедаешься).

А что тогда сказали можна?

• mitera це подобається

#959 Эссе

Эссе

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 399 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2015 - 23:35

З приводу банана, то це не я так придумала, а педіатр сказав! Сама б з радістю їла, щоб урізноманітнити свій скудний раціон! А згущене молоко давно не їм, бо на нього в дитини алергія була!

Педиатры бывают разные, одних слушать можно, а других лучше не слушать. Мне говорили, что борщ можно, хотя в моём понимании, это самый запрещённый продукт, который только можно придумать, так что я не эксперементировала всё равно, хоть и сказали.

#960 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 листопад 2015 - 10:20

ви знаєте, всі слова педіатра потрібно фільтрувати, аналізувати і дуже часто потрібно вислуховувати погляд на ситуацію як мінімум ще одного спеціаліста

имхо

мені ще за старшим від приступів живота педіатр на Халтуріна порадила з"Їсти сливу  :kez_11:, а йому  накапати декілька крапель яблучного соку  - в 1 місяціь!  :ogo: це ще совдеповські поради! звичайно, що я пішла шукати іншого педіатра. і від коліків спасалися іншими методами...

якщо не секрет хто педіатр?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама