Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
Опубліковано 10 лютий 2021 - 12:12
Доброго дня. Мамочки підкажіть в 2 і в 4 місяці робили комплексні вакцини АКДС де поліомієліт інактивований. В 6 місяців педіатр каже, що потрібно робити поліомієліт тільки капельки тобто живу. Що порадите? Робити? Чи в 6 місяців теж робити інактивовану. Тобто укол а не краплі
Я капала лишь одну, пятую дозу в 6 лет.
Всё остальное инактивированную, покупала сама комплексную вакцину АКДС с полио
Відредаговано mitera, 10 лютий 2021 - 12:13.
Опубліковано 06 квітень 2021 - 14:07
в туберкульозний диспансер
Нас направляли к физиотерапевту, которая решала о дальнейших действиях.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 06 квітень 2021 - 14:33
фізиотерапевту чи фтизіатру?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 квітень 2021 - 08:13
В диспансері фтізіатр, це точно.
Опубліковано 21 квітень 2021 - 16:54
В диспансері фтізіатр, це точно. нас якраз таки відправили з цією манту далі до лікаря, яка радила в туб. диспансері дитинці полікуватись, але ніяких інших ознак чогось жахливого не було, тільки манту була погана.
svexa
-
-
Опубліковано 26 травень 2021 - 08:19
Дівчата хто знає коли на Леваді роблять Манту?В понеділок, чи інший день.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 26 травень 2021 - 13:54
Делали летом , но уже и не помню. Звони в регистратуру. Мне кажется понедельник и вторник делают, четверг проверяют. Но нам в субботу открыли кабинет и мы делали в субботу манту, были там одни. Я просила педиатра т.к с работы не вырваться, что б на выходных и она сказала, что когда она дежурит можно приходить.
Опубліковано 26 травень 2021 - 14:27
Дівчата хто знає коли на Леваді роблять Манту?В понеділок, чи інший день.
Понедельник, Вторник и Суббота. Мы в последний раз в субботу сделали (пошла в ту субботу, когда дежурила наш педиатр)
Відредаговано mitera, 26 травень 2021 - 14:28.
Опубліковано 26 травень 2021 - 14:40
Дівчата, просто для інформації, раптом хто не знає, якщо в дитини є бцж, то Манту не обов‘язкова і робиться тільки по результатам опитування за анкетою спеціальної форми, якщо є підвищені ризики у дитини. Щорічне Манту просто так підвищує ризики розвитку своєрідної гіперчутливості до туберкуліну і відповідно хибнопозитивних реакцій.
Відредаговано Alice_88, 26 травень 2021 - 14:40.
Опубліковано 26 травень 2021 - 15:52
Дівчата, просто для інформації, раптом хто не знає, якщо в дитини є бцж, то Манту не обов‘язкова і робиться тільки по результатам опитування за анкетою спеціальної форми, якщо є підвищені ризики у дитини. Щорічне Манту просто так підвищує ризики розвитку своєрідної гіперчутливості до туберкуліну і відповідно хибнопозитивних реакцій.
Вот только хотела написать, что Манту сейчас делается, если вы в группе риска.
Я написала отказ в поликлинике и уже 3-й год не делаем .
svexa
-
-
Опубліковано 26 травень 2021 - 17:41
Ну вважаю що так ..група ризику.Раз у мене була ,,туберкулома,,вже двічі ,то краще не ризикувати.В мене організм капсулював.Хто зна де і як воно бралося.
Опубліковано 28 травень 2021 - 13:54
Доброго дня. Після 6 років потрібно зробити акдс і КПК?
Перша акдс Індія
Друга інфанрікс
Третя Індія.
Четверту можна зробити Бустрікс?
Опубліковано 28 травень 2021 - 14:00
Перша акдс Індія
Друга інфанрікс
Третя Індія.
в 6 років же 5 акдс має бути. Три дози вакцинація, перша ревакцинація і друга ревакцинація в 6 років. Це якщо ви по графіку йшли, якщо від третьої більше року минуло, то скажуть робити ще дві акдс. Це інфо від лікаря, вона у нас неправильно порахувала дози, якби і я така неуважна була, то ще б дві засадили дози(
По суті питання, на 5ту дозу можна Бустрикс.
Відредаговано Alice_88, 28 травень 2021 - 14:02.
Опубліковано 28 травень 2021 - 14:32
в 6 років же 5 акдс має бути. Три дози вакцинація, перша ревакцинація і друга ревакцинація в 6 років. Це якщо ви по графіку йшли, якщо від третьої більше року минуло, то скажуть робити ще дві акдс. Це інфо від лікаря, вона у нас неправильно порахувала дози, якби і я така неуважна була, то ще б дві засадили дози(
По суті питання, на 5ту дозу можна Бустрикс.
У дочки 3 первых акдс по графику, 4 аж в 10 лет, и нам не нужно делать 5, по крайней мере, когда я этим занималась 2 года назад, такая инфа была, да и наш врач не настаивает с 5 дозой.
Відредаговано o_ma, 28 травень 2021 - 14:32.
Опубліковано 28 травень 2021 - 14:48
У дочки 3 первых акдс по графику, 4 аж в 10 лет, и нам не нужно делать 5, по крайней мере, когда я этим занималась 2 года назад, такая инфа была, да и наш врач не настаивает с 5 дозой.
там є нюанси в термінах між 2 і 3 дозою, я в групі про вакцинацію питала, а також якщо 4та пізніше 6 років, може тому і не треба.
Опубліковано 28 травень 2021 - 19:59
Перша акдс Індія
Друга інфанрікс
Третя Індія.
Ні, не варто. Захисту належного не буде. Вивчала це питання, йшли з порушенням графіку та 4-у акдс робили пізно.
Бустрікс не дасть належного захисту.
Купувала інфанрикс
Morelen
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 13 липень 2021 - 15:54
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, может кто знает где в Полтаве можно сдать анализ крови на туберкулёз (альтернатива манту) ?
svexa
-
-
Опубліковано 13 липень 2021 - 18:34
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, может кто знает где в Полтаве можно сдать анализ крови на туберкулёз (альтернатива манту) ?
Перший раз таке чую...Здавала мокроту і брали кров в диспансері, але в крові там точно інший показник.
Опубліковано 13 липень 2021 - 18:39
Здравствуйте
Альтернативы нет. Есть другие способы дополнительных исследований
Вот соответствующая тема, много ответов там https://mama.pl.ua/i...wtopic=134&st=0
Відредаговано mitera, 13 липень 2021 - 18:39.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 13 липень 2021 - 18:47
Квантифероновый тест как альтернатива,в Синево только вроде как сдать можно.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|