а почему?
потому что 12 бальная неудобна)))
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#9381Опубліковано 22 червень 2014 - 01:17
потому что 12 бальная неудобна))) #9382Опубліковано 22 червень 2014 - 01:37 а какая ситуация с портом? #9383Опубліковано 22 червень 2014 - 01:47
каким именно? торговым(промышленным) или пассажирским? и в чем именно нюанс ситуации? как-то за порты никогда не спрашивала... Відредаговано lidlekcc, 22 червень 2014 - 07:39. #9384Опубліковано 22 червень 2014 - 06:12
Це вам "спілка учителів Криму" сказала?))) 12-бальна система впроваджена ще з 2000 року і це був чи не єдиний хороший момент у реформуванні освіти. Тож 15 років вона була зручна, а тут за півроку стала різко незручною?))) Станіславський відпочиває))) #9385Опубліковано 22 червень 2014 - 07:32
а вы озвучили мнение тоже, видать, спілки вчителів, да чего там спілки -каждого, кто имеет любое отношение к оцениванию и образованию)))) и , я так понимаю, что других мнений о "незручности" как у родителей так и у педагогов не должно быть априори))) но тут уже не Станиславсикй отдыхает, а другие не менее известные личности)))) Відредаговано lidlekcc, 22 червень 2014 - 07:38. #9386Опубліковано 22 червень 2014 - 07:40 ну это же тоже по вашему личному мнению она была 15 лет зручна) проведіть соцопитування на тему "Що краще 5-бальна чи 12-бальна система")) Жартую я так понимаю, что других мнений о "незручности" как у родителей так и у педагогов не должно быть априори))) ви неправильно розумієте. Думки можуть бути різні і з різних питань освіти. Наприклад, дурницею був непродуманий перехід на 12-річну освіту, від нього відмовилися врешті-решт. Ще багато яких дурниць є, вони обговорюються та корегуються. Можливо я не курсі, але, здається, ви не маєте ніякісінького відношення до школи (можливо крім того, що діти навчаються у школі). Як тоді можна так безапеляційно заявляти "12 бальная неудобная"? Спробуйте хоча б аргументувати))) #9388Опубліковано 22 червень 2014 - 07:48 @lidlekcc, ви редагуєте свої повідомлення швидше, ніж я пишу свої)) а вы озвучили мнение тоже, видать, спілки вчителів, да чего там спілки -каждого, кто имеет любое отношение к оцениванию и образованию))) ні, звичайно не спілки) тільки трохи більше ніж 200 своїх колег-учителів нинішніх та колишніх, своїх вузівських викладачів з педагогіки, ШКМ (шкільний курс математики), ШКІ, ШКЕ, авторів діючих підручників та навчальних програм зі свого предмету. Але звичайно, їх думка менш авторитетна, ніж "жутко довольных" учителів Криму. #9389Опубліковано 22 червень 2014 - 07:50 я даже и не думала, что 12-ти бальная кому то нравиться, чессслово. как раньше было -если без ошибок (или одна малюсенькая допускалась) - 5, одна/две ошибки - 4 , если больше - то 3. конечно же я не претендую на абсолютную правоту... может так совпало что все мои знакомые родители до сих пор ругают эту 12 балку и постоянно в уме приходится переводить полученную оценку на старую 5-ти бальную((( да и учителя с которыми я когда-либо разговаривала на эту тему вроде тоже горевали, что при оценивании по 12 бальной приходится каждый раз высчитывать до каждой ошибки - занятие не нужное и кропотливое ((( - это тоже не Спілка вчителів,если что))) Відредаговано lidlekcc, 22 червень 2014 - 07:53. #9390Опубліковано 22 червень 2014 - 07:58 постоянно в уме приходится переводить полученную оценку на старую 5-ти бальную а ви не переводьте) Зараз 9 балів - це 9, а 10 - це 10, а не "4 з плюсом ставимо, але розуміємо, що це майже 5". Все просто) при оценивании по 12 бальной приходится каждый раз высчитывать до каждой ошибки - занятие не нужное и кропотливое ( Класно(( подібна логіка була у одного мого шкільного учителя, який спочатку ставив оцінку (5-бальну), а потім шукав помилки... А інколи одна помилка чи 1 бал вирішує на бюджет, чи на платне відділення потрапляє абітурієнт навчатися. #9392Опубліковано 22 червень 2014 - 09:02
20ти бальная - вообще класс ))
Просто есть люди - консерваторы. Им проще всю жизнь бубнеть, что "раньше трава была зеленей и жизнь лучше", чем открыть глаза и понять огромные преимущество нового.
#9393#9394Опубліковано 22 червень 2014 - 10:46 - значительно увеличилась стоимость жилья, это к сожалению правда((( От чесслово, ДЕ? У мене родичі там намагаються продати квартиру вже багато років, буквально на днях звідти приїзджає мама невістки, 3 тижні там була. Розповідає, що ніяких "змін на краще" немає, тільки навпаки. Квартиру і раніше неможливо було продати, а зараз так взагалі, ціну звісно не піднімали. Бояться, що її скоро просто заберуть, бо вони громадяни України.
Чим? Навпаки, тепер якщо один учень ледве натягнув на 4, а інший майже відмінник, але зробив помилку через неуважність, то це 2 різних 4-ки, чи не так? Раніше було 4-, 4 і 4+, а зараз замість них 7, 8 і 9. Де незручності? В університетах взагалі 100-бальна система. Мені вона була незрозуміла до першого випадку оцінювання. Зараз бачу багато переваг #9395Опубліковано 22 червень 2014 - 10:55
Чем больше дифференциация, тем "правильней" результат #9396Опубліковано 22 червень 2014 - 11:11
промышленный порт. он же не работает вроде сейчас. я спросила, потому что там работала моя знакомая, с которой нет сейчас связи. #9397Опубліковано 22 червень 2014 - 11:16
а почему в кавычках? разве это не так самом деле? #9398Опубліковано 22 червень 2014 - 11:18
Жень, т.е теперь в каждой городской больнице есть аппарат МРТ? и УЗИ как бесплатно? не по очереди через месяц, как у нас? а на счет коммунальных услуг - так и у нас цены выросли и вырастут еще больше, только в Крыму з\п и пенсии подняли, а у нас - нет. и еще неизвестно, какое качество услуг за такую цену теплокоммунэнерго нам предоставит в этом году при дефиците газа Відредаговано Malinka, 22 червень 2014 - 11:18.
#9400Опубліковано 22 червень 2014 - 13:10
Я почитываю севастопольский форум, по привычке ) ну и любопытно всё-таки так вот, судя по всему, даже не через месяц
2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |