Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Опубліковано 07 серпень 2019 - 09:40
Торт, який по часу, мабуть, найшвидшого приготування, який я коли-небудь робила. Тому що тут готовий покупний рулет, немає ні крихти з печива, ні сама не пекла бісквітний рулет, полінилася, та і шкода було спеціально для цього влітку відкривати варення.
Мус - не раз його тут описувала: збиті жирні вершки (у мене 400 мл з півлітрового пакета, але трохи залишила на глазур) + рідкий йогурт (в АТБ купила питну "Злагоду" без добавок) 400 мл+ цукрова пудра (у мене 110 гр, але тут кому як на смак) +желатин 30 г (замочений у 180 мл води холодної), ну і банани.
На активне приготування пішло хв 15, і ще мінімум годину для застигання в холодильнику, але у мене стояв довше, бо не поспішала. Потім на 15 хв поставила в морозильник, що краще наносилася глазур, але можна без неї, або прикрасити як завгодно.
Наташа, рулет 1 упаковки вистачить?
ViktoriaP
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 07 серпень 2019 - 11:41
Девочки, а как вы желейную прослойку делаете? Например для тортов с бисквитными коржами
Опубліковано 07 серпень 2019 - 11:46
Девочки, а как вы желейную прослойку делаете? Например для тортов с бисквитными коржами
желе між кремами чи на сам бісквіт?
Якщо на бісквітний корж, то корж кладу у форму роз'ємну і заливає зверху.
Якщо між кремами, то окремо заливаю желе у підходящій формі. Форму вистилаю харчовою плівкою, щоб зручно було дістати. Добре застигає і дістаю прямо при складанні торта. Желе повинно бути трохи меншого діаметру, ніж бісквітний корж.
ViktoriaP
-
-
Опубліковано 07 серпень 2019 - 11:52
желе між кремами чи на сам бісквіт?
Якщо на бісквітний корж, то корж кладу у форму роз'ємну і заливає зверху.
Якщо між кремами, то окремо заливаю желе у підходящій формі. Форму вистилаю харчовою плівкою, щоб зручно було дістати. Добре застигає і дістаю прямо при складанні торта. Желе повинно бути трохи меншого діаметру, ніж бісквітний корж.
Пробовала на корж выливать... Впитался( а вот с пищевой плёнкой идея! Спасибо
Опубліковано 07 серпень 2019 - 12:35
Пробовала на корж выливать... Впитался( а вот с пищевой плёнкой идея! Спасибо
Для того, щоб не всотувався в корж, желе треба дати постояти, щоб почало схвачуватись, виливати треба "густе". Це якщо робите з соку. І зразу ж в морозилку.
Я лююблю робити желе з вершків та сиру або сметани. Воно густіше само по собі.
І ще, якщо викладатимете вже застигше желе, воно ж не пристане до коржа, потрфбен буде крем для з'єднання.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 07 серпень 2019 - 14:47
Наташа, рулет 1 упаковки вистачить?
У мене тут два, але були залишки.
А ще залежить від діаметру бажаного торта. Можна зробити з одного рулета, але вищий.
Ріжте акуратними шматочками, найрівніші викладайте на боки, а решту на дно.
Ssss
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Светуля
Опубліковано 12 серпень 2019 - 21:12
Торт, який по часу, мабуть, найшвидшого приготування, який я коли-небудь робила. Тому що тут готовий покупний рулет, немає ні крихти з печива, ні сама не пекла бісквітний рулет, полінилася, та і шкода було спеціально для цього влітку відкривати варення.
Мус - не раз його тут описувала: збиті жирні вершки (у мене 400 мл з півлітрового пакета, але трохи залишила на глазур) + рідкий йогурт (в АТБ купила питну "Злагоду" без добавок) 400 мл+ цукрова пудра (у мене 110 гр, але тут кому як на смак) +желатин 30 г (замочений у 180 мл води холодної), ну і банани.
На активне приготування пішло хв 15, і ще мінімум годину для застигання в холодильнику, але у мене стояв довше, бо не поспішала. Потім на 15 хв поставила в морозильник, що краще наносилася глазур, але можна без неї, або прикрасити як завгодно.
а сливки кондитерские или обычные?
Мрія
-
-
Опубліковано 12 серпень 2019 - 21:14
а сливки кондитерские или обычные?
Я користуюся 33% жирності. Це звичайні, мабуть.
Ssss
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Светуля
Опубліковано 12 серпень 2019 - 21:17
Посоветуйте что-то очень вкусное и низкокалорийные. Очень нужно
ViktoriaP
-
-
Опубліковано 30 вересень 2019 - 21:28
Спасибо за помощь с желейной прослойкой. Делала желе из перетертой клубники, застывал на пищевой пленке в кастрюльке)
Следующий шаг в моем "кулинарном творчестве" безешная прослойка. Делала торт с кремом из творога с молоком и вареной сгущенкой, очень хорошо взбитый. Но, как оказалось, слишком мокрый и мой корж из безе просто превратился в а-ля суфле.
Масляные крема не очень люблю. Как можно защитить безе, чтоб оставался хрустящим?
Пока вынашиваю идею делать 2 крема и безе обмазывать масляным.
Если пропитывать коржи бисквита, сироп дойдет до безе через крем?
Опубліковано 30 вересень 2019 - 21:53
Спасибо за помощь с желейной прослойкой. Делала желе из перетертой клубники, застывал на пищевой пленке в кастрюльке)
Следующий шаг в моем "кулинарном творчестве" безешная прослойка. Делала торт с кремом из творога с молоком и вареной сгущенкой, очень хорошо взбитый. Но, как оказалось, слишком мокрый и мой корж из безе просто превратился в а-ля суфле.
Масляные крема не очень люблю. Как можно защитить безе, чтоб оставался хрустящим?
спробуйте крем із маскарпоне і сгущене молоко. Сама робила вперше на вихідних -смак шикарний, схожий н масляний, але не такий жирний. Добре тримається і не повинно бєзе розмокати
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 18:49
Найдите рецепт торта "Крещатый яр", я думаю, это то, что вам нужно)
Опубліковано 07 жовтень 2019 - 12:17
Торт дочке на ДР
Разрез сфотографировать просто не успела))) коржи по рецепту "Зебры". Между коржей сливочный крем-чиз, сверху торт покрыт крем-чизом на масле.
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 15:12
коржі зі згущеним молоком, мої всі люблять)
Мрія
-
-
Опубліковано 28 жовтень 2019 - 09:54
Творожно-персиковий торт. В ньому немає нічого нового - бісквіт (по будь-якому рецепту), але тоненький, як на рулет, мус із творога, вершків і йогурта, і консервовані персики, але, можливо, хтось зацікавиться таким розрізом і подачею. Торт легкий, нежирний, неприторний, дівчачий)). Рецепт муса звідси https://forum.say7.i...topic15623.html, пропорції теж. Але мус може бути будь-який - з творогом і без, з йогуртом і без. І творог люблю, але як не старайся, його крупинки буде видно. Бісквіт інший.
Мрія
-
-
Опубліковано 04 листопад 2019 - 11:28
У цій темі уже є кілька рецептів моркв'яних тортів, але я пекла трохи з не такими інгрідієнтами. Рецепт звідси https://forum.say7.i...topic92499.htmlАпельсиновий сік замінила на молоко, але, думаю, сік дав би красивіший колір коржу. Торт однозначно рекомендую, він смачний, легко готується, продукти доступні, морква не відчувається, але на констистенцію, думаю, впливає. Крем - сметана (яка була вдома - 15%) з цукровою пудрою. Готувала спонтанно, тому і крем найпростіший (але дуже вдалий сюди), і прикрашання "домашнє".
smska
-
Місто:Полтава. Алмазный
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 26 грудень 2019 - 09:28
Девоньки, выручайте, где в Полтаве можно купить пищевые красители?!!! Нужен красный. Как назло в Метро разобрали именно красный. Через инет времени нет, нужен на вчера.
Відредаговано smska, 26 грудень 2019 - 09:28.
Опубліковано 26 грудень 2019 - 10:28
Девоньки, выручайте, где в Полтаве можно купить пищевые красители?!!! Нужен красный. Как назло в Метро разобрали именно красный. Через инет времени нет, нужен на вчера.
Речі для печі
Опубліковано 26 грудень 2019 - 10:33
Бісквіт в мультиварці
Коли мама любить все швидко і легко, доводиться змиритися))
Опубліковано 26 грудень 2019 - 11:09
Хочу на НГ испечь какой-то новый торт, смотрю в сторону "Молочной девочки", но я его ни разу даже не пробовала.
Кто пробовал? Вкусно или обычно?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|