Прочла кратко сюжет в Вики, фуу, ну и гадость (буэээ). А зачем вы вообще такое читать начинали? Я, конечно, не в упрек, но перед тем как прочесть, я читаю аннотацию.только что прочитала "Настенька" - Владимир Сорокин. такая гадость и мерзость - кажется даже в душе после этого не отмоюсь . неужели это тоже "литература"?
Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
#921Опубліковано 16 травень 2013 - 11:24 #922Опубліковано 16 травень 2013 - 11:33
решила, так сказать, для общего развития . даже не думала, что такая бредятина. просто как-то попала на обсуждения этого автора , вот и решила ознакомиться.... да.... с современной литературой надо быть поосторожней..... ....сейчас сколько больных на голову с нездоровой фантазией.... (сразу прошу прощения у тех, кому нравиться этот автор - конечно же на вкус и цвет... ). так что, девочки, кто мнительный - лучше не читайте - оно того не стоит... и литературная ценность этого произведения - нулевая #923Опубліковано 16 травень 2013 - 12:18
Заинтриговали..... : )))))
#924Опубліковано 16 травень 2013 - 12:38
Меня тоже заинтриговали, поэтому налив себе кофе и взяв кусочек кекса, взялась за прочтение описания.... лучше б я этого не делала....
#925Опубліковано 16 травень 2013 - 13:00
А фільм "Настенька" знятий не по цій книзі?
#926Опубліковано 16 травень 2013 - 13:06 нет))) фильм 70-х годов, а книга 2000... #927Опубліковано 16 травень 2013 - 13:15
ото ж и я так . а на самом деле в подробностях описали, как семья зажарила и сьела свою 16летнюю дочь (не во время голода). просто с идейных соображений..... #928Опубліковано 16 травень 2013 - 13:23
Прикольно... : ))))
Спасибо за краткую аннотацию, теперь гуглить не прийдется)))).
#929Опубліковано 16 травень 2013 - 13:31 Та ні - я не про цей фільм. Мабуть,назву переплутала.Там жахи. #930Опубліковано 16 травень 2013 - 13:55 Мари, то "Юленька", здається. #931Опубліковано 16 травень 2013 - 14:31 а у вас есть эта книга, или вы в эл. виде читали? #932Опубліковано 16 травень 2013 - 15:03 Оль, а в библиотеке нет разве? Это же классика, должно быть... У меня вчера книга "села", и зарядить некак было.. а "Колесница" очень затянула, пришлось бежать в библиотеку брать.. #933Опубліковано 16 травень 2013 - 15:08 ахаха,Нестенька,Юленька #934Опубліковано 16 травень 2013 - 15:08 С появлением электронной книги читаю все в электронном виде. #935Опубліковано 16 травень 2013 - 20:35 я у себя на р-не спрашивала то сказали что нету((((((( #936Опубліковано 16 травень 2013 - 23:25 Могу у нас спросить, если за месяц с прочтением уложетесь) #937Опубліковано 17 травень 2013 - 01:30
"Настенька"...фууу блин, и зачем я эту аннотацию читала, там еще и цитаты из текста были...вот моё любопытство вечно...люди, не читайте!
Как можно такое писать! Не понимаю.
#938Опубліковано 17 травень 2013 - 02:18
Дочитала "Даниэль Штайн, переводчик" Улицької. Довго збиралася з думками, щоб написати відгук... Коли починала читати книгу, кілька разів думала кинуть - йшла важко, часом було не цікаво, але я дочитала і зовсім про це не жалкую. І думаю, що ще довго буду згадувати цю книгу.
Книга складається переважно з листів, а також уривків з щоденників, газетних статей і розшифрованих записів розмов. Головний герой цієї книги - Даніель Штайн, якого авторка списала з реальної людини, правда, з іншим ім"ям. Даніель - єврей, який на початку другої світової війни потрапляє в ситуацію, в якій інші євреї ніколи б не опинилися. Він працює в гестапо... і таємно рятує людей.
Він - єврей, але за покликом душі хреститься і стає католицьким священником. Даніель - центральний персонаж цієї книги, кругом нього крутяться життя всіх інших персонажей. Німкеня, яка переїхала в Ізраїль спокутувати гріхи свої земляків, бувша монахиня, яка в 40 років пізнала духовну і фізичну любов, дочка партизанки, яка вижила в гетто, і ще багато цікавих людей і не менш цікавих історій з їхнього життя.
Тема релігії є ключовою у цій книзі. Я багато нового для себе дізналася, тому що, в принципі, мої знання в цій області досить обмежені. Я не знала, чому саме 40 років Мойсей водив євреїв по пустелі, і шо значить напис ІНЦІ на хрестах... До речі, цікаво описується Ізраїль, особливо ті місця, що описані в Біблії: гора Голгофа, печера, в якій поховали Ісуса, та інше.
Даніель Штайн казав, неважливо якої ти віри, головне - любити Бога і дотримуватися заповідей. А ще запам"яталося, шо писала сама Улицька в листі свої подрузі: "Интересно посмотреть, что останется в России от самого христианства, если вычесть из него язычество".
Описала досить сумбурно, бо думок багато. Якщо писать усі, то розкажу пів-книжки і буде нецікаво читати іншим, якщо хтось захоче це зробити.)
#939Опубліковано 17 травень 2013 - 04:21
Я уже захотела прочитать))). Свет, а она на русском?
Пыс. Ааааа, это мое 7777 сообщение)))).
#940Опубліковано 17 травень 2013 - 12:34 Да, Оль, російською. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |