Я в детстве болела краснухой, паротитом, скарлатиной. Брат не болел ничем, хотя мы с ним общались. Оба привиты. Детям прививки ставлю все.
Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
#9321Опубліковано 04 вересень 2019 - 14:39 #9323Опубліковано 04 вересень 2019 - 16:38
Коревой краснухой и я болела, в 25 лет, с температурой под 40 и темно бордовым цветом всего тела((
Причем вроде тоже привита была. Что не помешало в прошлом году пройти повторный курс АДс и КПК #9328Опубліковано 04 вересень 2019 - 22:18
То вхідний номер і дата за вересень. На штрих-коді 28.08.2019 року вихідна дата МОЗ. #9329Опубліковано 04 вересень 2019 - 23:02 В такому випадку телефонний зв'язок був геть поганим - більше 5 днів зайняв (як варіант - пішки до міст призначень доставляли, тоді звідки назва - телефонограма?) #9330Опубліковано 05 вересень 2019 - 06:19
Сдавали с мужем анализ на антитела к кори. У меня есть иммунитет, у него нет. Прививались в детстве в одном кабинете с разницей в 2 года. Муж привился весной, анализ повторим. Сам решился, как с двора 2е взрослых переболели корью, одна из них на 9м мес. Если бы они были не привиты,страшно представить... Их привитые дети не заболели. Непривитые чужие молились... Все живы и здоровы. Мы очень болели в прошлом году, естественно никто не пишет диагноз ГРИП,просто ОРВИ. Но, если найду возможность хочу привиться от грипа в этот сезон, чем выпадать из колеи на 3 или 4 недели. Мне пришлось брать отпуск, чтобы хоть как-то прийти в себя после больничного 18 дней. И с каждым годом вирусы всё более агрессивны.. #9331Опубліковано 05 вересень 2019 - 06:25 Перед Новим Роком син приніс зі школи грип. Перекачало всіх і в класі і по домівках. Самопочуття було адове(( Вдома у нас захворіли всі, крім чоловіка. Він єдиний був вакцинований (на роботі робили щеплення) В цьому році хочемо вакцинувати всіх.
#9332Опубліковано 05 вересень 2019 - 06:58
А можно поподробнее? Какой вакциной прививался? И когда её делать надо? В прошлом году, если не ошибаюсь, вакцина от гриппа поздно появилась в продаже
#9333Опубліковано 05 вересень 2019 - 07:32
В цих питаннях взагалі нічого не скажу. Його вакцинувала страхова компанія, з якою уклало угоду підприємство. Знаю, що вакцину вони отримади раніше, ніж вона з'явилась в аптеці. Здається десь на початку жовтня. Кололи 1 раз і все. Ніяких побічних дій не було, лише плюси.
#9334Опубліковано 05 вересень 2019 - 08:13 А где в Полтаве можно сделать анализ на антитела к кори? Сколько примерно стоит?
#9335Опубліковано 05 вересень 2019 - 09:41 Я теж хочу зробити щеплення від грипу. В педіатра дізнавалася, що оптимально це зробити кінець вересня- початок листопада, так як імунітет формується до 3-х неділь. Нам обіцяли передзвонити, як тільки з'явиться вакцина. Минулого року перехворіли ми всі,дома був неділю лазарет(, хоча я останній раз хворіла з такою високою температурою років 15 назад.
#9336Опубліковано 05 вересень 2019 - 10:05
В любой частной лабораторним, цена грн 250.
#9337Опубліковано 05 вересень 2019 - 10:37
Девочки, а этот анализ на антитела к кори (иммуноглобулина G) дает право не делать ревакцинацию (которая идет в 6 лет), если есть иммунитет? #9338Опубліковано 05 вересень 2019 - 10:56
Нууу... то вже питання до відповідальних осіб)) Я відпрацювала в державних органах більше 10 років, то можу сказати, що це не рідкість з такими термінами. Хтось протупив вчасно відправити, хтось не захотів ввечері реєструвати, хтось забув/захворів/загубив. А потім маємо те, що маємо. Взагалі, телефонограма мала бути прийнята в телефонному режимі і зафіксована у відповідному журналі обліку. А потім надходить паперове підтвердження. Оце на скріні, мабуть, воно і є. Тому, якщо все було відпрацьовано без порушення термінів, то ще 28 чи 29 числа інформація мала бути доведена до відома відповідальних осіб. А як було насправді, хз
Да, при наличии иммунитета к кори ревакцинацию не проводят.
#9339Опубліковано 06 вересень 2019 - 08:41 Вопрос 30 летней давности) в карточке стоят серии вакцины(1988 год). Вакцинации дочери уделяла тогда оооочень много внимания, т.к. в ее три месяца неадекватное лечение банального ОРВи в стационаре вылилось в тяжелейшую интоксикацию организма. Поэтому вакцины ставили под строжайшим наблюдением. Но увы.. иммунитет тогда не выработался абсолютно..поэтому и решили привить ее еще раз в Польше( муж тогда работал как раз там), да к тому же очень опасаемся за внучку - ребенок не привит абсолютно ничем ( полный запрет на прививки по неврологии), все взрослые в семье, кроме дочери, болели корью в формах различной тяжести и имеют пожизненный иммунитет. Как то так.. Відредаговано Ксаночка, 06 вересень 2019 - 08:43. #9340Опубліковано 06 вересень 2019 - 12:27 Мирослава, в прошлом не поздно, мы все привились в начале октября. В позапрошлом поздно, в начале ноября ещё не было, потом мы из болячек не вылезали, было не актуально уже ( в этом году планирую тоже вакцинацию. Вакцинацию от гриппа можно начинать со второй половины сентября.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |