Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
Ксюни4ка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 11 червень 2019 - 12:23
Подскажите, у нас не сделана ревакцинация АДС в 6 лет и нет ни одного гепатита В. Врач предлагает сделать все в один день. Не хочу их делать вместе, чтобы в случае чего, знать на какую прививку была реакция. Через какой период могу сделать гепатит В после АДС?
Опубліковано 11 червень 2019 - 12:49
Подскажите, у нас не сделана ревакцинация АДС в 6 лет и нет ни одного гепатита В. Врач предлагает сделать все в один день. Не хочу их делать вместе, чтобы в случае чего, знать на какую прививку была реакция. Через какой период могу сделать гепатит В после АДС?
через будь-який по протоколам.
А взагалі, кажуть, на гепатит реакцій зазвичай не буває. І колять їх часто в комплексних.
Опубліковано 11 червень 2019 - 14:27
Коли не бажаєте робити в один день, то мінімальний строк між щепленнями - 1 місяць. Тому або в один день в різні місця (скажімо, в різні ручки), або аж через місяць. АДС має легше переноситись, бо там немає кашлюкового компоненту. Зазвичай саме на нього і бувають реакції після щеплень.
Опубліковано 11 червень 2019 - 14:40
Коли не бажаєте робити в один день, то мінімальний строк між щепленнями - 1 місяць.
https://bzv.org.ua/2...pravda-chi-mif/
Згідно наказу:
1. в один день можна ввести будь-яку кількість вакцин;
2. інактивовані вакцини від різних інфекцій (наприклад, АКДП, гепатит В, гемофільна інфекція тощо) можуть бути введені як в один день, так і з будь-яким інтервалом між ними;
3. інактивовані та живі вакцини від однієї інфекції (наприклад, гепатит В та гепатит В) можна вводити з мінімальним інтервалом в 4 тижні при порушенні графіку чи екстреній вакцинації;
4. живі та інактивовані вакцини (наприклад, КПК та АКДП) можна вводити в один день або з будь-яким інтервалом між ними;
5. І ТІЛЬКИ живі вакцини вводять в один день чи з інтервалом в місяць між ними!
6. В нашій країні виключенням з вищенаведених правил є вакцинація БЦЖ, яку не можна поєднувати з іншими щепленнями в один день; необхідно дотримуватися інтервалу в 1 місяць при введенні іншої вакцини (крім вакцинації проти гепатиту В).
Опубліковано 19 червень 2019 - 17:10
Сделали Варилрикс в "Мой доктор"
Врачи там инструкцию к вакцине не читают походу
"Вторую дозу надо сделать через месяц, максимум через два". Ага, ага.
Думаю, ну может я что-то неправильно запомнила. Пока сидели там, перечитала инструкцию на всякий случай. Минимум 6 недель, максимум не оговаривается.
Будьте внимательны.
(Педиатр Московченко была)
Мы тоже там делали, то Терлецкая, только к ней ходим, сразу сказала, что вторая через 6 и более недель, не раньше.
Дошли мы наконец сделать вторую дозу Варилрикса. А то или сопли, или деньги кончились) Получился 3 месяца интервал.
В общем не знаю даже что сказать)) К Терлецкой мы не попали) но я и не записывалась целенаправленно
Сегодня была педиатр Ковтун Марина Владимировна. Смотрела на меня большими глазами "ой, что ж вы так поздно пришли, надо 4-6 недель интервал, мы рекомендуем 5 недель"
Цитата из инструкции: "Бажано застосувати другу дозу принаймні через 6 тижнів після першої, але ні за яких обставин не раніше, ніж через 4 тижні після першої дози"
Опубліковано 19 червень 2019 - 17:31
Дошли мы наконец сделать вторую дозу Варилрикса. А то или сопли, или деньги кончились) Получился 3 месяца интервал.
В общем не знаю даже что сказать)) К Терлецкой мы не попали) но я и не записывалась целенаправленно
Сегодня была педиатр Ковтун Марина Владимировна. Смотрела на меня большими глазами "ой, что ж вы так поздно пришли, надо 4-6 недель интервал, мы рекомендуем 5 недель"
Цитата из инструкции: "Бажано застосувати другу дозу принаймні через 6 тижнів після першої, але ні за яких обставин не раніше, ніж через 4 тижні після першої дози"
Цікаво, а я взагалі планувала великий інтервал меншій зробить, наприклад, друге щеплення вже в садочку.
Опубліковано 19 червень 2019 - 17:45
Цікаво, а я взагалі планувала великий інтервал меншій зробить, наприклад, друге щеплення вже в садочку.
ну наскільки я читала, зокрема в групі Батьки за вакцинацію, можна й так.
Children from the age of 9 months up to 12 years of age, two doses of VARILRIX administered at least 6 weeks apart is recommended for the benefit of enhanced immune response against
varicella virus.
https://au.gsk.com/m...08_approved.pdf
просто кто-то читает жопой
Опубліковано 19 червень 2019 - 18:49
Меня так злит такая халатность, если не удосуживаются знать элементарное, что они вообще знают?
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 19 червень 2019 - 19:14
Меня так злит такая халатность, если не удосуживаются знать элементарное, что они вообще знают?
причем на секунду, не гос поликлиники, а частные клиники (((
Опубліковано 19 червень 2019 - 19:23
Нарахунок щеплень. У п'ятницю приїхали в табір з картою щеплень сина, 8років.І його не приймали, так як остання проба манту 2017 року. В екстреному порядку в Градязьку робили манту, добре, що ще був такий же хлопчик і його батько, поки ми шукали їх поліклініку, домовився з місцевою медсестрою. При чому це була субота і медсестра попалася якась людяна, на велосипеді з дому приїхала. Так би відправили назад у Полтаву.
Відредаговано Miilkaa, 19 червень 2019 - 19:24.
Опубліковано 19 червень 2019 - 21:26
Нарахунок щеплень. У п'ятницю приїхали в табір з картою щеплень сина, 8років.І його не приймали, так як остання проба манту 2017 року. В екстреному порядку в Градязьку робили манту, добре, що ще був такий же хлопчик і його батько, поки ми шукали їх поліклініку, домовився з місцевою медсестрою. При чому це була субота і медсестра попалася якась людяна, на велосипеді з дому приїхала. Так би відправили назад у Полтаву.
И что им дала эта манту в день заезда, если результат будет виден только через 3 дня..
Опубліковано 19 червень 2019 - 21:54
Да ещё дети могут намочить ее... И результат будет ложный.
Опубліковано 19 червень 2019 - 22:22
Да ещё дети могут намочить ее... И результат будет ложный.
Супрун сказала, мочить Манту можно )
Опубліковано 19 червень 2019 - 22:42
Кстати, и не спросила, какой результат. Малой стресует в лагере, плачет, хочет домой. Полтора дня лежал в медпункте, не хотел оттуда выходить. Я и забыла за манту. Будем забирать сына в пятницу, он часы считает до приезда домой.
По графику малой в год надо делать прививку: корь, паротит, краснуха и хиб-инфекция. Кто-нибудь знает, какие сейчас отзывы об этих прививках?
Відредаговано Miilkaa, 19 червень 2019 - 22:44.
Опубліковано 19 червень 2019 - 23:00
Кстати, и не спросила, какой результат. Малой стресует в лагере, плачет, хочет домой. Полтора дня лежал в медпункте, не хотел оттуда выходить. Я и забыла за манту. Будем забирать сына в пятницу, он часы считает до приезда домой.
По графику малой в год надо делать прививку: корь, паротит, краснуха и хиб-инфекция. Кто-нибудь знает, какие сейчас отзывы об этих прививках?
Сейчас государственная вакцина КПК нормальная, бельгийская
Опубліковано 19 червень 2019 - 23:02
Сейчас государственная вакцина КПК нормальная, бельгийская
Спасибо. В пятницу будем делать. Доза на нескольких детей расчитана
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 20 червень 2019 - 09:46
Спасибо. В пятницу будем делать. Доза на нескольких детей расчитана
напишите как перенесли, а то нам тоже год, но зуб лезет и пока он не появится не буду колоть
Опубліковано 20 червень 2019 - 10:18
https://bzv.org.ua/2...pravda-chi-mif/
Згідно наказу:
1. в один день можна ввести будь-яку кількість вакцин;
2. інактивовані вакцини від різних інфекцій (наприклад, АКДП, гепатит В, гемофільна інфекція тощо) можуть бути введені як в один день, так і з будь-яким інтервалом між ними;
3. інактивовані та живі вакцини від однієї інфекції (наприклад, гепатит В та гепатит В) можна вводити з мінімальним інтервалом в 4 тижні при порушенні графіку чи екстреній вакцинації;
4. живі та інактивовані вакцини (наприклад, КПК та АКДП) можна вводити в один день або з будь-яким інтервалом між ними;
5. І ТІЛЬКИ живі вакцини вводять в один день чи з інтервалом в місяць між ними!
6. В нашій країні виключенням з вищенаведених правил є вакцинація БЦЖ, яку не можна поєднувати з іншими щепленнями в один день; необхідно дотримуватися інтервалу в 1 місяць при введенні іншої вакцини (крім вакцинації проти гепатиту В).
действительно, че ж так мало-то. в один день. еще что-нибудь можно вколоть.
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 20 червень 2019 - 11:46
напишите как перенесли, а то нам тоже год, но зуб лезет и пока он не появится не буду колоть
Ми вчора зробили, поки що все добре. Не вередує, реакції немає. Наша медсестра сказала, що на неї реакції не було ще.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 червень 2019 - 13:03
Ми вчора зробили, поки що все добре. Не вередує, реакції немає. Наша медсестра сказала, що на неї реакції не було ще.
Реакция на кпк может быть на 7-9 день после вакцинации это мне Терлецкая сказала
а Вот Комаровский
- Прививка от кори — это, по своей сути, искусственное заражение ребенка вирусом, но очень ослабленным. Приблизительно у 10% детей с 6 по 20 день после прививки могут отмечаться слабые реакции в виде повышения температуры, а иногда появления конъюнктивита и необильной сыпи. Эти симптомы сохраняются 2—3 дня, после чего все благополучно проходит — упрощенно говоря, ребенок переносит очень легкую форму кори. Принципиально важен тот факт, что при возникновении любых признаков кори после прививки, ребенок абсолютно (!) не заразен и может совершенно спокойно посещать детский коллектив.
Відредаговано funia, 20 червень 2019 - 13:06.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|