Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#9181 Ксюни4ка

Ксюни4ка

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 898 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 11 червень 2019 - 12:23

Подскажите, у нас не сделана ревакцинация АДС в 6 лет и нет ни одного гепатита В. Врач предлагает сделать все в один день. Не хочу их делать вместе, чтобы в случае чего, знать на какую прививку была реакция. Через какой период могу сделать гепатит В после АДС?

#9182 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 11 червень 2019 - 12:49

Подскажите, у нас не сделана ревакцинация АДС в 6 лет и нет ни одного гепатита В. Врач предлагает сделать все в один день. Не хочу их делать вместе, чтобы в случае чего, знать на какую прививку была реакция. Через какой период могу сделать гепатит В после АДС?

через будь-який по протоколам.
А взагалі, кажуть, на гепатит реакцій зазвичай не буває. І колять їх часто в комплексних.

#9183 Lyubasha_89

Lyubasha_89

Абітурієнтка

• Активістки
  • 309 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Опубліковано 11 червень 2019 - 14:27

Коли не бажаєте робити в один день, то мінімальний строк між щепленнями - 1 місяць. Тому або в один день в різні місця (скажімо, в різні ручки), або аж через місяць. АДС має легше переноситись, бо там немає кашлюкового компоненту. Зазвичай саме на нього і бувають реакції після щеплень.

#9184 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 11 червень 2019 - 14:40

Коли не бажаєте робити в один день, то мінімальний строк між щепленнями - 1 місяць.

https://bzv.org.ua/2...pravda-chi-mif/

Згідно наказу:

1. в один день можна ввести будь-яку кількість вакцин;
2. інактивовані вакцини від різних інфекцій (наприклад, АКДП, гепатит В, гемофільна інфекція тощо) можуть бути введені як в один день, так і з будь-яким інтервалом між ними;
3. інактивовані та живі вакцини від однієї інфекції (наприклад, гепатит В та гепатит В) можна вводити з мінімальним інтервалом в 4 тижні при порушенні графіку чи екстреній вакцинації;
4. живі та інактивовані вакцини (наприклад, КПК та АКДП) можна вводити в один день або з будь-яким інтервалом між ними;
5. І ТІЛЬКИ живі вакцини вводять в один день чи з інтервалом в місяць між ними!
6. В нашій країні виключенням з вищенаведених правил є вакцинація БЦЖ, яку не можна поєднувати з іншими щепленнями в один день; необхідно дотримуватися інтервалу в 1 місяць при введенні іншої вакцини (крім вакцинації проти гепатиту В).

#9185 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 червень 2019 - 17:10

Сделали Варилрикс в "Мой доктор"
Врачи там инструкцию к вакцине не читают походу
"Вторую дозу надо сделать через месяц, максимум через два". Ага, ага.
Думаю, ну может я что-то неправильно запомнила. Пока сидели там, перечитала инструкцию на всякий случай. Минимум 6 недель, максимум не оговаривается.
Будьте внимательны.
(Педиатр Московченко была)

Мы тоже там делали, то Терлецкая, только к ней ходим, сразу сказала, что вторая через 6 и более недель, не раньше.

Дошли мы наконец сделать вторую дозу Варилрикса. А то или сопли, или деньги кончились) Получился 3 месяца интервал.

В общем не знаю даже что сказать)) К Терлецкой мы не попали) но я и не записывалась целенаправленно

Сегодня была педиатр Ковтун Марина Владимировна. Смотрела на меня большими глазами "ой, что ж вы так поздно пришли, надо 4-6 недель интервал, мы рекомендуем 5 недель"

Цитата из инструкции: "Бажано застосувати другу дозу принаймні через 6 тижнів після першої, але ні за яких обставин не раніше, ніж через 4 тижні після першої дози"

#9186 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 19 червень 2019 - 17:31

Дошли мы наконец сделать вторую дозу Варилрикса. А то или сопли, или деньги кончились) Получился 3 месяца интервал.
В общем не знаю даже что сказать)) К Терлецкой мы не попали) но я и не записывалась целенаправленно
Сегодня была педиатр Ковтун Марина Владимировна. Смотрела на меня большими глазами "ой, что ж вы так поздно пришли, надо 4-6 недель интервал, мы рекомендуем 5 недель"
Цитата из инструкции: "Бажано застосувати другу дозу принаймні через 6 тижнів після першої, але ні за яких обставин не раніше, ніж через 4 тижні після першої дози"

Цікаво, а я взагалі планувала великий інтервал меншій зробить, наприклад, друге щеплення вже в садочку.

#9187 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 червень 2019 - 17:45

Цікаво, а я взагалі планувала великий інтервал меншій зробить, наприклад, друге щеплення вже в садочку.

ну наскільки я читала, зокрема в групі Батьки за вакцинацію, можна й так.

Children from the age of 9 months up to 12 years of age, two doses of VARILRIX administered
at least 6 weeks apart is recommended for the benefit of enhanced immune response against
varicella virus.

https://au.gsk.com/m...08_approved.pdf

просто кто-то читает жопой

#9188 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 19 червень 2019 - 18:49

Меня так злит такая халатность, если не удосуживаются знать элементарное, что они вообще знают?

#9189 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 19 червень 2019 - 19:14

Меня так злит такая халатность, если не удосуживаются знать элементарное, что они вообще знают?

причем на секунду, не гос поликлиники, а частные клиники (((

#9190 Miilkaa

Miilkaa

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 250 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 19 червень 2019 - 19:23

Нарахунок щеплень. У п'ятницю приїхали в табір з картою щеплень сина, 8років.І його не приймали, так як остання проба манту 2017 року. В екстреному порядку в Градязьку робили манту, добре, що ще був такий же хлопчик і його батько, поки ми шукали їх поліклініку, домовився з місцевою медсестрою. При чому це була субота і медсестра попалася якась людяна, на велосипеді з дому приїхала. Так би відправили назад у Полтаву.

Відредаговано Miilkaa, 19 червень 2019 - 19:24.

• Marusja це подобається

#9191 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення

Нагороди

2   

Опубліковано 19 червень 2019 - 21:26

Нарахунок щеплень. У п'ятницю приїхали в табір з картою щеплень сина, 8років.І його не приймали, так як остання проба манту 2017 року. В екстреному порядку в Градязьку робили манту, добре, що ще був такий же хлопчик і його батько, поки ми шукали їх поліклініку, домовився з місцевою медсестрою. При чому це була субота і медсестра попалася якась людяна, на велосипеді з дому приїхала. Так би відправили назад у Полтаву.

И что им дала эта манту в день заезда, если результат будет виден только через 3 дня..

#9192 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 19 червень 2019 - 21:54

Да ещё дети могут намочить ее... И результат будет ложный.

#9193 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення

Нагороди

2   

Опубліковано 19 червень 2019 - 22:22

Да ещё дети могут намочить ее... И результат будет ложный.

Супрун сказала, мочить Манту можно )

#9194 Miilkaa

Miilkaa

Школярка

• Активістки
  • 250 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 червень 2019 - 22:42

Кстати, и не спросила, какой результат. Малой стресует в лагере, плачет, хочет домой. Полтора дня лежал в медпункте, не хотел оттуда выходить. Я и забыла за манту. Будем забирать сына в пятницу, он часы считает до приезда домой.
По графику малой в год надо делать прививку: корь, паротит, краснуха и хиб-инфекция. Кто-нибудь знает, какие сейчас отзывы об этих прививках?

Відредаговано Miilkaa, 19 червень 2019 - 22:44.

#9195 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення

Нагороди

2   

Опубліковано 19 червень 2019 - 23:00

Кстати, и не спросила, какой результат. Малой стресует в лагере, плачет, хочет домой. Полтора дня лежал в медпункте, не хотел оттуда выходить. Я и забыла за манту. Будем забирать сына в пятницу, он часы считает до приезда домой.
По графику малой в год надо делать прививку: корь, паротит, краснуха и хиб-инфекция. Кто-нибудь знает, какие сейчас отзывы об этих прививках?

Сейчас государственная вакцина КПК нормальная, бельгийская

#9196 Miilkaa

Miilkaa

Школярка

• Активістки
  • 250 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 червень 2019 - 23:02

Сейчас государственная вакцина КПК нормальная, бельгийская

Спасибо. В пятницу будем делать. Доза на нескольких детей расчитана

#9197 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 20 червень 2019 - 09:46

Спасибо. В пятницу будем делать. Доза на нескольких детей расчитана

напишите как перенесли, а то нам тоже год, но зуб лезет и пока он не появится не буду колоть

#9198 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 червень 2019 - 10:18

https://bzv.org.ua/2...pravda-chi-mif/

Згідно наказу:

1. в один день можна ввести будь-яку кількість вакцин;
2. інактивовані вакцини від різних інфекцій (наприклад, АКДП, гепатит В, гемофільна інфекція тощо) можуть бути введені як в один день, так і з будь-яким інтервалом між ними;
3. інактивовані та живі вакцини від однієї інфекції (наприклад, гепатит В та гепатит В) можна вводити з мінімальним інтервалом в 4 тижні при порушенні графіку чи екстреній вакцинації;
4. живі та інактивовані вакцини (наприклад, КПК та АКДП) можна вводити в один день або з будь-яким інтервалом між ними;
5. І ТІЛЬКИ живі вакцини вводять в один день чи з інтервалом в місяць між ними!
6. В нашій країні виключенням з вищенаведених правил є вакцинація БЦЖ, яку не можна поєднувати з іншими щепленнями в один день; необхідно дотримуватися інтервалу в 1 місяць при введенні іншої вакцини (крім вакцинації проти гепатиту В).

действительно, че ж так мало-то. в один день. еще что-нибудь можно вколоть.

• lenny це подобається

#9199 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 20 червень 2019 - 11:46

напишите как перенесли, а то нам тоже год, но зуб лезет и пока он не появится не буду колоть

Ми вчора зробили, поки що все добре. Не вередує, реакції немає. Наша медсестра сказала, що на неї реакції не було ще.

#9200 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 20 червень 2019 - 13:03

Ми вчора зробили, поки що все добре. Не вередує, реакції немає. Наша медсестра сказала, що на неї реакції не було ще.

Реакция на кпк может быть на 7-9 день после вакцинации это мне Терлецкая сказала 

а Вот Комаровский 

• Прививка от кори — это, по своей сути, искусственное заражение ребенка вирусом, но очень ослабленным. Приблизительно у 10% детей с 6 по 20 день после прививки могут отмечаться слабые реакции в виде повышения температуры, а иногда появления конъюнктивита и необильной сыпи. Эти симптомы сохраняются 2—3 дня, после чего все благополучно проходит — упрощенно говоря, ребенок переносит очень легкую форму кори. Принципиально важен тот факт, что при возникновении любых признаков кори после прививки, ребенок абсолютно (!) не заразен и может совершенно спокойно посещать детский коллектив.

Відредаговано funia, 20 червень 2019 - 13:06.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама