Канзаши или цветы из ткани
Розпочатий з Marilu80, 18 бер 2011 16:32
1061 відповідей у цій темі
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:13
Милочка, в стопитьдесят тыщ раз лучше натурального. У меня просто нет слов какая это красотища! Не перестаю восхищаться каждый раз :stars:
Дякую за добрі слова
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:33
З дозволу Танюші покажу вам найграндіознішу на даний момент мою роботу. В ній 9 великих троян, 14 ірисок і понад 250 ніжних маленьких трояндочок. Було скручено понад 4 тисячі листочків. Надіюсь, що я змогла повторити букет з живих квітів. Одним фото всю красу я не можу показати і просто слів у мене для опису невистачає...
І так - моє нове дитятко.
Фото букета з живими квітами
Люда - это фантастично красиво !!!!
Я только себе представила - обработать 4 тыс.листиков - (бедные пальчики )
Люд, у меня по этому поводу совершенно нескромный вопрос: приблизительную себестоимость такой работы я себе представляю, но просто интерессно во сколько ты оцениваешь такую свою работу?
Відредаговано kappa, 14 квітень 2014 - 10:34.
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:37
Дякую, Лєн. Пальчики в нормі. Букет в суммі робила десь тиждень. Я більше стрічку ждала.
Ти бачила ціни на них як виросли?Жах.
P.S. на останнє запитання відповім колись згодом.
Montie
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:41
блин, Люд, какой красивый букет, ты умничка))) Очень жалею, что о канзаши не слышала, когда выходила замуж. Мой несчастный букетик сдох через час (на улице было -25 ), а так бы вечно меня радовал
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:45
Дякую, Лєн. Пальчики в нормі. Букет в суммі робила десь тиждень. Я більше стрічку ждала.
Ти бачила ціни на них як виросли?Жах.
P.S. на останнє запитання відповім колись згодом.
Только увидела новые цены
Судя по всему - это не предел
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:46
Вообще обалдела от этого букета! Люда, это шедеврально!!! Задумка и исполнение - на высоте!!!
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:47
Свєт, дякую. Я сама про таке і не чула. Щоб я робила без нашого форума. Я рік любувалась на роботи Лєни і Марини аж поки не наважилась, а потім я втратила голову. Так, що велике дякую дівчатам за натхнення!!!!!
Вчора Сашка тримала букет із бутон'єркою і говорить "Мама, він такий кльовий! Подаруй мені!" Це мій найважливіший критик. Погане не оцінює взагалі, а ось від букета не відлипала.
Опубліковано 14 квітень 2014 - 10:50
Только увидела новые цены
Судя по всему - это не предел
Ага, так ростуть швидко. Таке враження,що кожну годину нова ціна.Доллар так не росте як в нас ціни. Ось вернусь і буду з фабриками зв'язуватись.
Вообще обалдела от этого букета! Люда, это шедеврально!!! Задумка и исполнение - на высоте!!!
Дякую, Тамілочко. Ідея Тані, моє діло було маленьке - відтворити.
Опубліковано 14 квітень 2014 - 11:24
Люда!!! Я в шоке!!! Такая красотень! Молодчинка! Моя сотрудница, долго расматривала немогла поверить, что он из лент! Это же, сколько времени, терпения нужно было.
Опубліковано 14 квітень 2014 - 11:27
Люда!!! Я в шоке!!! Такая красотень! Молодчинка! Моя сотрудница, долго расматривала немогла поверить, что он из лент! Это же, сколько времени, терпения нужно было.
Дякую! Приємно!
Опубліковано 14 квітень 2014 - 12:09
Люда, нет слов, ты большая умничка! Аж замуж снова захотелось Если когда-нибудь соберусь отмечать очередную годовщину с гостями, то свой образ "невесты" дополню только таким букетом, а не из живых цветов.
Опубліковано 14 квітень 2014 - 12:25
Люда, нет слов, ты большая умничка! Аж замуж снова захотелось Если когда-нибудь соберусь отмечать очередную годовщину с гостями, то свой образ "невесты" дополню только таким букетом, а не из живых цветов.
Дякую!Звертайся. Я якраз до того часу руку наб"ю
Опубліковано 14 квітень 2014 - 14:04
Люда, слов нет, как красиво!!! смотрю с телефона, прибегу домой - так хочется открыть на большом экране и рассмотреть все детали)
Граф*ON
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 14 квітень 2014 - 21:16
Люда, просто шедеврально. Очень очень красиво и по настоящему живо. Никогда бы не догадалась что из лент
Відредаговано Граф*ON, 14 квітень 2014 - 21:16.
Опубліковано 15 квітень 2014 - 22:40
Це знову я. Але за цим разом в мене тільки шпильки.
Опубліковано 16 квітень 2014 - 09:14
Людочка, замечательные шпилечки
А у меня цветочек:
Опубліковано 18 квітень 2014 - 10:58
Продовжу весільний набір.
І все в зборі.
Морський мотив.
Мак.
VanillaSnow
-
Місто:Полтава, Красина - Тюмень, Пермякова
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 18 квітень 2014 - 22:15
Людась, у меня просто нет настолько подходящих слов для выражения восторга, поэтому просто "спасибкаю" ))))) ум-нич-ка!!
Опубліковано 25 квітень 2014 - 22:50
Це знову я
Відредаговано Милочка, 25 квітень 2014 - 22:52.
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 25 квітень 2014 - 23:07
Обруч! Красненький!))) Это он??
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення