1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 12 квітень 2021 - 19:53
Девочки, подскажите
Кто делает съедобные букеты, чи как там их) так что бы все аккуратно, из качественных продуктов и красиво Может у нас кто то от скуки таким занимается?)
Не раз заказывала у Марины и женский, и мужской https://www.facebook...100017253277472
Опубліковано 12 квітень 2021 - 21:08
Та я ж розказала своє загальне враження від ТМ і від двох смаків. І теж ще можу розчаруватися в якомусь виді))
Мне лично очень зашло алкогольное))
А выше вон пишут шо не...
А мужу банановое кстати отлично. Так что да, только самому пробовать.
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 12 квітень 2021 - 21:14
Поділюся враженнями.
Учора, будучи в Кременчуці, відкрила сезон морозива. Купили на пробу в паперових стаканчиках пломбір і полуничний щербет ТМ Vital, заявлені як натуральні. З одноразовими ложечками. Дуууууже сподобалися! і яким же було здивування, що його роблять в Полтаві.
Ціни не знаю, тому що на холодильниках її не було, а платили не тільки за нього.
Відношення до ТМ не маю, тому рекламую без вигоди))
Это мороженое уже лет 5 продаётся. В Рідне село, Маркетопт, Экопродукт. Но раньше оно было лучше, срок хранения до 3х месяцев. А потом увеличили срок хранения и вкус немного хуже стал. Но все равно по сравнению с остальным, очень даже неплохое.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 12 квітень 2021 - 21:16
Раніше, я любила абрикосову "Імперію")
Опубліковано 12 квітень 2021 - 22:04
Запитаю ще тут, бо терміново!) Може в кого є номер телефону дитячого гематолога Шевченко Світлани Михайлівни, або де її можна знайти? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Опубліковано 12 квітень 2021 - 22:38
Космична это сколько? Ручная работа в единственном экземпляре дёшево и недолжна стоять,чашка которая у нас 300 грн заграницу уходит за 300 евро и это для них недорого) у этих вещей есть " душа") недорого можна купить миленькую китайскую штамповку на любой вкус)
Может вы не знаете, но 10 лет назад стоимость опошнянской керамики т.н. "масс-сегмента" была ниже любой китайской посуды. Цена простеньких глечиков, тарелок или чашечек начиналась от 5-10 грн, свистульки вообще шли по 1-2 грн.
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 12 квітень 2021 - 23:44
Мне лично очень зашло алкогольное))
А выше вон пишут шо не...
А мужу банановое кстати отлично. Так что да, только самому пробовать.
Спокусилася і я на морозиво.
Чоловік привіз з манго і крем-брюле.
На смак нормально, але дивіться на дату виготовлення. Термін зберігання майже рік (точно не пам’ятаю), то одне придатне до травня, а інше до липня. Те що до травня вже з кристаликами льоду і зовсім не кремової консистенції, від нього задоволення не отримала.
Відредаговано natochka, 12 квітень 2021 - 23:46.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 квітень 2021 - 04:54
Спокусилася і я на морозиво.
Чоловік привіз з манго і крем-брюле.
На смак нормально, але дивіться на дату виготовлення. Термін зберігання майже рік (точно не пам’ятаю), то одне придатне до травня, а інше до липня. Те що до травня вже з кристаликами льоду і зовсім не кремової консистенції, від нього задоволення не отримала.
Це вже, мабуть, від неправильного зберігання в магазині. Особливо маленькі таким грішать.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 13 квітень 2021 - 06:12
Ян....я в свій час була на тих заводах..сестра художнім розписом там займалась, ну і мене брала декілька раз...Ніколи не думала,,що малювали вони спринцовками.
Да, рисуют маленькими грушами для спринцевания. Дочка брала мастер класс, я запомнила это. Наверное такие простые методы - самые удобные и доступные.
Может вы не знаете, но 10 лет назад стоимость опошнянской керамики т.н. "масс-сегмента" была ниже любой китайской посуды. Цена простеньких глечиков, тарелок или чашечек начиналась от 5-10 грн, свистульки вообще шли по 1-2 грн.
Меняется спрос - меняется предложение.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Опубліковано 13 квітень 2021 - 06:53
Я знаю,и шо?))) 10 лет назад много что стояло дешевле) и я не про глечики и свистульки,а про современные дизайнерские работы,ну куда те традиционные козлы и свистульки кроме музея народного творчества? у нас много керамистов,этот промысел жив и работает,может вы не знаете? https://instagram.co...id=1e8xltfkuv3q для примера,молодой керамист - анималист из Полтавы. https://instagram.co...id=melhg76h6kphименитый мастер тоже мастерская в Полтаве
Не все у нас пропало) наши люди очень талантливые,креативные и творческие)
Відредаговано мягкопушистая мама, 13 квітень 2021 - 07:25.
Опубліковано 13 квітень 2021 - 07:54
В тему мороженого)))) может кто был на экскурсии? https://vital.com.ua/tours/, пожалуйста, поделитесь впечатлениями, детям интересно?
Опубліковано 13 квітень 2021 - 08:11
Запитаю ще тут, бо терміново!) Може в кого є номер телефону дитячого гематолога Шевченко Світлани Михайлівни, або де її можна знайти? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Можно найти в отделении детской онкогематорогии на Леваде. Она там заведующая. Если за год ничего не поменялось.
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 квітень 2021 - 08:54
Це вже, мабуть, від неправильного зберігання в магазині. Особливо маленькі таким грішать.
100% неправильное хранение. Тоже часто замечаю, что именно в маленьких магазинчиках со льдом. А в том же атб или сильпо почти всегда хорошее состояние у мороженок.
Мне именно сам вкус мороженого очень понравился - насыщенный и плотный такой. Шоколадное очень зачётное, жаль, что в рідне село его тоже хранили неправильно(
natochka
-
-
Опубліковано 13 квітень 2021 - 09:29
Можливо, не буду сперечатися.
Чоловік брав у магазині «Рідне село». Одне нормальне, одне ні. Термін придатності відрізняється на кілька місяців, то те що давніше виготовлено не кремове, а хрумтить від льоду
Опубліковано 13 квітень 2021 - 09:34
А в Метро есть это мороженое?
Я не фанат, но сын обожает
Опубліковано 13 квітень 2021 - 10:04
Терміново потрібна сковорідка тефлонова, які подивитись фірми, щоб були більш-менш якісні? ( крім Тефаль)))
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 13 квітень 2021 - 10:15
Терміново потрібна сковорідка тефлонова, які подивитись фірми, щоб були більш-менш якісні? ( крім Тефаль)))
я уже пол года пользуюсь не тефлон, а с гранитным покрытием (если не ошибаюсь), тм Talko (Украина) - нареканий нет, покупала на рынке (если не боишься там ходить))))
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 13 квітень 2021 - 10:18
А в Метро есть это мороженое?
Я не фанат, но сын обожает 
Нет
Опубліковано 13 квітень 2021 - 10:21
я уже пол года пользуюсь не тефлон, а с гранитным покрытием (если не ошибаюсь), тм Talko (Украина) - нареканий нет, покупала на рынке (если не боишься там ходить))))
Кать, дякую, граніт як крихітка? Покриття рівне чи як «пісок» умовно?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 13 квітень 2021 - 10:22
Кать, дякую, граніт як крихітка? Покриття рівне чи як «пісок» умовно?
ровное, гладкое
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|