Мене важко вивести на емоції, хіба щось дуууже жаліснеЯ читаю все підряд, може коли написане викликає емоції, можу подивитися, хто це сказав))
Діло ж не у кольорі)
Я читаю що називається по діагоналі))
Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
#901Опубліковано 12 липень 2020 - 11:40 Мене важко вивести на емоції, хіба щось дуууже жалісне Я читаю що називається по діагоналі)) #902Опубліковано 12 липень 2020 - 11:42 Емоції бувають різні, не тільки жаль #903Опубліковано 12 липень 2020 - 11:45 Я теж зареєстрована на форумі з 2009 року. Поки була в декреті, активно спілкувалася, але після виходу на роботу часу стало менше і зараз пишу в основному тільки "по темі". #904Опубліковано 12 липень 2020 - 11:50
Дуже доречно))))
#905Опубліковано 12 липень 2020 - 12:00
І про окрошку я готую на сметані (лише магазина), трішки майонеза і звичайна кип'ячена вода, приправи, лимонна кислота, або сік. М'ясо - переважно буженина (домашнього приготування) і окорок копчений курячий. Але, якщо хочеться тут і зараз - то можливо і звичайна ковбаса.
Багатенько зелені (укроп, пір'ячко цибулі, але переборщувати також не потрібно), картопля (можу і без неї), яйця, огірки і редиска. Без редиски мені окрошка зовсім не та. Як тільки починали з чоловіком жити, він не їв окрошку, вірніше їв окремо (сухе, як салат, а заправкой запивав, бо свекри готували її раніше на квасі). Я його ледве вмовила спробувати. Потім свекри почали готувати на сироватці з молока козячого і добавляти туди гірчицю, розтерту з жовтком. Я її спробувала один раз і все, мені вистачило. Тоді я і зрозуміла, чому чоловік не любив раніше це блюдо, а зараз і за вуха не відтягнеш. До речі кутю в узварі я теж не розумію. Окремо - це дуже смачно, а коли його змішати - то краще до мене з такою стравою і не підходити. Свекри до наших смаків нарешті звикли і вже не ображаються, а раніше це був ще той треш пояснити чому "голодні діти" не їдять і як це їжа може бути не смачно, коди вона так щиро готувалася і приправлялася. #906Опубліковано 12 липень 2020 - 12:43 Я до приезда в Полтаву окрошку не ела. Никогда в семье не готовили. У мужа в семье тоже такого не было. Хотя они родом из сел Житомирщины и корова в семье всегда. Мы прожили лет 10 в Полтаве и не понимали окрошки (угощали нас разными крошками) Пока не попробовали у кумы из Кременчуга на сыворотке со сметаной. Такую иногда делаю и сама. Но буквально 1-2 раза за лето. Відредаговано mitera, 12 липень 2020 - 12:48. #907Опубліковано 12 липень 2020 - 13:33
В мене завжди стоїть 2 банки сирівцю: для окрошки та зеленого борщу
#908Опубліковано 12 липень 2020 - 13:36 у мене смішна історія, у мами я дуже любила окрошку з сироваткою, а сама не можу «оцю мутну воду» додати і потім їсти, тому рятує кефір)) #909Опубліковано 12 липень 2020 - 13:40
я с Полтавы, то у нас холодный борщ -- это борщ со щавелем, молодой капустой, зеленью, варенным яйцом, картошкой. Бульон варится из курицы. После приготовления охлаждается. #910Опубліковано 12 липень 2020 - 13:45
Все дружно посмотрели в зеркало )))
#911Опубліковано 12 липень 2020 - 14:04 Коттеджи на 2-8 человек, база Форд Азов
#912Опубліковано 12 липень 2020 - 14:18 А у нас це зелений борщ, правда без капусти. І їмо його теплим. А на окрошку дійсно у нас кажуть холодний борщ. І вже давно поглялала на рецепт "свекольника" або "холодника". Щось схоже на окрошку, тільки з червоним буряком. Але рука не піднімалася його зробити. А недавно мене пригощали такою стравою. Як виявилося, смачно.
#913Опубліковано 12 липень 2020 - 14:28 Он скарее на зелёный борщ похож,тот что со щавелем ,вместо щавеля молодая свекла и ботва ,а яйца и сметану кладут перед подачей,можно с мясом,можно без,можно теплым ,а можно холодным есть А еще прикольное блюдо из той же оперы и очень простое,освежающее- кефир,мелко резаные огурцы и мелко измельченая мята,зелень,чеснок ( можно без него),соль,перец.Название не помню,делать быстро,в жару самое оно Відредаговано мягкопушистая мама, 12 липень 2020 - 14:33. #914Опубліковано 12 липень 2020 - 14:30 У мене "свекольник" часто готувала бабуся, ще пам'ятаю як вона квасила червоний буряк для нього. Але тоді в дитинстві я його не оцінила, можливо зараз смаки змінилися. #915Опубліковано 12 липень 2020 - 14:38 Таратор мабуть
#916Опубліковано 12 липень 2020 - 14:48 Мені схоже на джаджик. Чула за нього, але сама не готувала. Люблю литовський кефірний суп - кефір, варені яйця, свіжий огірок, зелень, спеції. Але крім мене у нас його ніхто не їсть(
#917Опубліковано 12 липень 2020 - 15:03 Не, дзадзики или цацики это греческий соус, а не суп, его надо к чему-то подавать #918Опубліковано 12 липень 2020 - 15:20 Думаю, ми приблизно про одне і те ж) https://www.google.c...dzhik-cac-k.amp #920Опубліковано 12 липень 2020 - 16:07 Є). Бо я вже гуглила) https://kirillovka.ks.ua/fort-azov/ http://fort-azov.ru/booking/ 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |