Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 липень 2019 - 19:42
Варіантів багато, а "вкусно" у кожного своє))
Вершки + йогурт
Вершки + творог
Вершки + кремчіз
Можна так, а можна додавати сік, цедру, шоколад...
Сьогодні як раз зробила 200мл вершків 33% +180 гр цукрової пудри+ 300гр 15% сиру Простоквашино (спресовані кругленькі упаковки).
Перемазала бісквіт і посипала слої свіжою малиною.
Смачно, не приторно і, до речі, на смак і на консистенцію крем вийшов як з кремом-чизом.
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 18 липень 2019 - 19:52
Сьогодні як раз зробила 200мл вершків 33% +180 гр цукрової пудри+ 300гр 15% сиру Простоквашино (спресовані кругленькі упаковки).
Перемазала бісквіт і посипала слої свіжою малиною.
Смачно, не приторно і, до речі, на смак і на консистенцію крем вийшов як з кремом-чизом.
Марьяна, сыр Простоквашино - это творог? Его надо блендером перебивать?
Опубліковано 18 липень 2019 - 20:49
Марьяна, сыр Простоквашино - это творог? Его надо блендером перебивать?
так) Взагалі то треба, але мені ліньки було мити чашу.)
Я його розім'яла міксером, окремо збила вершкии і пудру, що б стояли і частинами змішувала з сиром.
Тоді ще трошки пудри досипала за смаком. Мені дуже сподобався.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 22 липень 2019 - 11:07
Торт, який по часу, мабуть, найшвидшого приготування, який я коли-небудь робила. Тому що тут готовий покупний рулет, немає ні крихти з печива, ні сама не пекла бісквітний рулет, полінилася, та і шкода було спеціально для цього влітку відкривати варення. Мус - не раз його тут описувала: збиті жирні вершки (у мене 400 мл з півлітрового пакета, але трохи залишила на глазур) + рідкий йогурт (в АТБ купила питну "Злагоду" без добавок) 400 мл+ цукрова пудра (у мене 110 гр, але тут кому як на смак) +желатин 30 г (замочений у 180 мл води холодної), ну і банани. На активне приготування пішло хв 15, і ще мінімум годину для застигання в холодильнику, але у мене стояв довше, бо не поспішала. Потім на 15 хв поставила в морозильник, що краще наносилася глазур, але можна без неї, або прикрасити як завгодно.
Опубліковано 22 липень 2019 - 12:50
Какие сливки используете для приготовления соусов?
Недавно делала торт Три шоколада, то ушло 2 п.по 500мл сливок 33% Ферма за 140 грн. Интересно, есть ли альтернатива нормальным сливкам , кроме йогурта?
Мрія
-
-
Опубліковано 22 липень 2019 - 12:58
Какие сливки используете для приготовления соусов? Недавно делала торт Три шоколада, то ушло 2 п.по 500мл сливок 33% Ферма за 140 грн. Интересно, есть ли альтернатива нормальным сливкам , кроме йогурта?
Мусів?))) Я теж використовую "Ферму" або "Селянські", мене влаштовують їхні упаковки по 0,5 л, літрові для мене завеликі.
Щодо альтернативи не зовсім зрозуміла. Хіба може бути альтернатива вершкам? Вершки то вершки, а йогурт то йогурт, зовсім різні смаки, констистенція і результат.
Опубліковано 22 липень 2019 - 14:20
Мусов, конечно.
Раньше делала со сметаной и йогуртом, могла добавлять перетертый несколько раз творог, чтобы крупинки не чувствовались(для этого лучше брать творог 9% или домашний) тортики- вкусные. В этом году стала делать со сливками- другая консистенция, вкусные, но дороговато выходит.
А крем-сыр как можно использовать- только для крема или и в мус? Какой лучше и выгоднее брать?
Мрія
-
-
Опубліковано 22 липень 2019 - 14:31
Мусов, конечно. Раньше делала со сметаной и йогуртом, могла добавлять перетертый несколько раз творог, чтобы крупинки не чувствовались(для этого лучше брать творог 9% или домашний) тортики- вкусные. В этом году стала делать со сливками- другая консистенция, вкусные, но дороговато выходит. А крем-сыр как можно использовать- только для крема или и в мус? Какой лучше и выгоднее брать?
Сметана і йогурт, творог - це все варіанти, які я теж роблю. Але вони не заміняють одне одне, тим більше вершки. Просто різні рецепти, відповідно різні результати на смак і констистенцію.
Крем-сир в мус теж використовується. Ви можете спробувати зробити щось схоже на нього самі, в інтернеті багато рецептів домашнього чіза з кефіру, сметани. Ненабагато, але трохи дешевше буде.
А згаданий вам торт "Три шоколади" дорогий сам по собі, святковий як на мене, то я б не стала заміняти в ньому вершки на щось інше. Бо то уже буде не "Три шоколади", а за мотивами "Трьох шоколадів")))
Опубліковано 22 липень 2019 - 16:30
Когда решусь делать Три шоколада,конечно, ничего в рецепте заменять не буду. Торт вышел не из дешёвых, но очень-очень всем понравился, потому заменять и не собиралась, как и в Тирамису, например. Я такие тортики делаю по пару раз в год по большим праздникам.
А искала я для тортиков еженедельных летних, что-нибудь недорогое, но вкусное для мусовых тортиков.
Мрія
-
-
Опубліковано 22 липень 2019 - 17:34
Когда решусь делать Три шоколада,конечно, ничего в рецепте заменять не буду. Торт вышел не из дешёвых, но очень-очень всем понравился, потому заменять и не собиралась, как и в Тирамису, например. Я такие тортики делаю по пару раз в год по большим праздникам.А искала я для тортиков еженедельных летних, что-нибудь недорогое, но вкусное для мусовых тортиков.
Тоді сміливо робіть із йогуртів, творога, сметани, навіть ряжанки. Я роблю часто, особливо дітям, щоб урізноманітнити кисломолочні продукти. Ну, наприклад, чергую сирники, запіканку і творожний мус. Просто будьте готові, що це буде більше схоже на желе, ніж мус (у мусові повинна бути пишність, яку можна отримати саме з вершків)
Опубліковано 22 липень 2019 - 19:24
Чтоб получилась консистенция мусса, а не желе можно использовать агар-агар вместо желатина.
Мрія
-
-
Опубліковано 22 липень 2019 - 21:16
Чтоб получилась консистенция мусса, а не желе можно использовать агар-агар вместо желатина.
Я б не ризикнула. Як на мене, агар більше підходить для мармеладу си чогось фруктового.
Але на істину не претендую, бо власного досвіду не маю.
Мрія
-
-
Опубліковано 30 липень 2019 - 08:34
Варіація на тему творожного муса https://mama.pl.ua/i...c=145&p=1655158 Всередині - тоненький шоколадний бісквіт, зверху чорносмородинові зефірки і чорносмородинове желе. В розрізі немає, це мій перший торт на замовлення.
Опубліковано 30 липень 2019 - 09:08
Наташа, ти нарешті наважилася, вітаю!
Мрія
-
-
Опубліковано 30 липень 2019 - 09:09
Наташа, ти нарешті наважилася, вітаю!
Сама не вірю! Спасибі.
Natalka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 30 липень 2019 - 14:23
Наташа, Вам надо кондитерскую открывать!!! Такие торты аппетитные!
Опубліковано 30 липень 2019 - 17:53
Марьяна, а 15% это какой? а то круглый только 0,5,9 помню...
Опубліковано 30 липень 2019 - 20:30
Марьяна, а 15% это какой? а то круглый только 0,5,9 помню...
теж круглий, сама вперше побачила. Взяла на пробу, бо був по дуже привабливій ціні.
Я такий крем робила і з 5% та 9% сиру. Різниці між ними особливо не помітила, але останній з 15% був таки найсмачнішим. Можливо ще фірма відіграє роль, бо з меншою жирністю брала іншу ТМ.
Відредаговано Marusja, 30 липень 2019 - 20:33.
Ssss
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Светуля
Опубліковано 01 серпень 2019 - 01:01
Я взяла всё на глаз. Кондитерские сливки оставались, а творог взяла домашний мягкий предварительно перебив с сахарной пудрой и соеденив со сливками. Очень вкусное сочетание
Опубліковано 01 серпень 2019 - 11:48
Девочки, а торт в виде футбольного мяча кто-то делал? Много заморочек?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|