Дитячий стоматолог
Розпочатий з Sana, 13 кві 2010 16:17
997 відповідей у цій темі
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 05 листопад 2020 - 13:44
А так можна?
Надя, а скинь номер,будь ласка)
Конечно можно))) думаешь, они рады, что дома сидят?
Опубліковано 05 листопад 2020 - 13:59
Нєєє, до лікарів у мене претензій немає)))
Скоріше, до організації процесу - як магазини з "нетерміновим" товаром так працюють, а от ортодонти, стоматологи - то не горить. А час то іде)
Опубліковано 09 листопад 2020 - 11:51
Кто в курсе, работает сейчас стомат. поликлиника? не могу дозвониться. Или можно пойти по живой очереди без записи, если болит зуб?
И еще вопрос, где можно запломбировать зуб ребенку у частников.
Відредаговано Alana, 09 листопад 2020 - 11:52.
Опубліковано 09 листопад 2020 - 12:07
Кто в курсе, работает сейчас стомат. поликлиника? не могу дозвониться. Или можно пойти по живой очереди без записи, если болит зуб?
И еще вопрос, где можно запломбировать зуб ребенку у частников.
Сину (9 років) ставили пломби наприкінці цього літа в Інтермедіа (на Чапаєва) у Губської Наталії. Сама теж до неї ходжу)
Опубліковано 09 листопад 2020 - 12:39
Сину (9 років) ставили пломби наприкінці цього літа в Інтермедіа (на Чапаєва) у Губської Наталії. Сама теж до неї ходжу)
А цену не подскажите? Фотополимер?
Опубліковано 09 листопад 2020 - 13:19
А цену не подскажите? Фотополимер?
Вона сказала, що зуби скоро будуть випадати, тому ставити сенсу дорогі пломби немає. Три зуба було 150 грн. Пломби ще на місці)
Опубліковано 09 листопад 2020 - 13:30
Вона сказала, що зуби скоро будуть випадати, тому ставити сенсу дорогі пломби немає. Три зуба було 150 грн. Пломби ще на місці)
Отлично, а то мне в других кабинетах озвучили 350-400 грн, фотополимеры нам не нужны на молочные зубы. Спасибо!
Опубліковано 13 листопад 2020 - 09:33
Підкажіть, ортодонти зараз працюють?
nadin
-
-
Опубліковано 13 листопад 2020 - 10:27
Нет
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 13 листопад 2020 - 12:42
Мы в частный кабинет ездили. Регулировали брекеты на верхней челюсти и ставили на нижнюю.
Опубліковано 13 листопад 2020 - 13:14
Мы в частный кабинет ездили. Регулировали брекеты на верхней челюсти и ставили на нижнюю.
Мою веде конкретний лікар у дитячій. Не впевнена, що вона приймає десь у приватному порядку.
Почекаємо трішки, може, щось зміниться.
nadin
-
-
Опубліковано 13 листопад 2020 - 13:48
Мою веде конкретний лікар у дитячій. Не впевнена, що вона приймає десь у приватному порядку.
Ты уточни у нее. Практически все работают ещё и в частных клиниках.
Опубліковано 13 листопад 2020 - 14:16
Ты уточни у нее. Практически все работают ещё и в частных клиниках.
У мене немає особистого номера, на жаль.
nadin
-
-
Опубліковано 13 листопад 2020 - 14:44
У мене немає особистого номера, на жаль.
Напиши мне в ЛС фамилию доктора. Напишу номер.
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 13 листопад 2020 - 15:26
И нас ведет доктор в обл.поликлинике. но сейчас ходим к ней в частный.
мамочка девочек
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 02 грудень 2020 - 14:29
доброго дня. підкажіть хто знає. ми до карантину носили пластинку на зубах. на час карантину відвозили доньку до батьків. звісно що ніхто там її не підкручував. нашій бабусі нічого не докажеш. тепер мала вдома і розумію що треба щось робити. нам 9 роківі чекати далі не бачу сенсу. носили пластинку у лікаря Житєньова на Луначарського. як тепер до нього потрапити не знаю, номер на жаль не залишився. може хто знає як до нього потрапити на прийом. буду вдячна.
Відредаговано мамочка девочек, 02 грудень 2020 - 14:29.
nadin
-
-
Опубліковано 02 грудень 2020 - 18:01
доброго дня. підкажіть хто знає. ми до карантину носили пластинку на зубах. на час карантину відвозили доньку до батьків. звісно що ніхто там її не підкручував. нашій бабусі нічого не докажеш. тепер мала вдома і розумію що треба щось робити. нам 9 роківі чекати далі не бачу сенсу. носили пластинку у лікаря Житєньова на Луначарського. як тепер до нього потрапити не знаю, номер на жаль не залишився. може хто знає як до нього потрапити на прийом. буду вдячна.
Пишу в ЛС
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 12 січень 2021 - 13:16
Дайте пожалуйста у кого есть номер ортодонта Дмитренко Марини Ивановни
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 09 травень 2021 - 11:06
Девочки, вот и я пришла сюда за контактами и советом. Ситуация такая , ребенок 5,5 лет и два пульпитных зуба. Были на Луначарского - ощущение, что доктор просто не хотела лечить, ушли. Затем пошли в частную клинику и снова он не дал сделать укол обезбаливающий. На мой взгляд можно было еще додавить, он не плакал и не истерил, просто сказал что больно. И сразу врач начала склонять разговор в сторону седации. Мы ушли. Теперь не знаю, что делать. Зуб болит.
1. Посоветуйте детского врача в частной клинике, которая, так сказать понастойчивей. Что б у меня не было ощущения, что она больше боится притронуться к ребенку, чем сам ребенок боится .
2. Кто лечил под наркозом(седацией), делитесь мнениями и контактами. Все делают за один раз? а если чистить каналы, то тоже в один прием? На Луначарского это делают, цена вопроса и как записываться , через регистратуру? или все таки лучше идти в частную клинику,в чем разница получится?
Всем спасибо, кто откликниться
Відредаговано YR-Ma, 09 травень 2021 - 12:25.
Опубліковано 09 травень 2021 - 11:46
Девочки, вот и я пришла сюда за контактами и советом. Ситуация такая , ребенок 5,5 лет и два пульпитных зуба. Были на Луначарского - ощущение, что доктор просто не хотела лечить, ушли. Затем пошли в частную клинику и снова он не дал сделать укол обезбаливающий. На мой взгляд можно было еще додавить, он не плакал и не истерил, просто сказал что больно. И сразу врач начала склонять разговор в сторону седации. Мы ушли. Теперь не знаю, что делать. Зуб болит.
1. Посоветуйте детского врача в частной клинике, которая, так сказать понастойчивей. Что б у меня не было ощущения, что она больше боится притронуться к ребенку, чем сам ребенок боится .
2. Кто лечил под наркозом, делитесь мнениями и контактами. Все делают за один раз? а если чистить каналы, то тоже в один прием? На Луначарского это делают, цена вопроса и как записываться , через регистратуру? или все таки лучше идти в частную клинику,в чем разница получится?
Всем спасибо, кто откликниться
Борисенко Марія Юріївна в Гала Дентс на Алмазному - справжня зубна фея. Защебече дитину так, що і не почує, коли уколе)) А далі - справа техніки. Робе під місцевим знеболенням. Після наших пригод на Луначарського повернула довіру до стоаламатологів))
Відредаговано Marusja, 09 травень 2021 - 11:46.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|