Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 травень 2019 - 14:04
а підкажіть, будь ласка, як Хіберікс сам переноситься? Була температура чи якісь реакції?
Справа в тому, що робили одразу Хіберікс і Превенар-13. В один день в різні руки. На третю добу виникла алергічна реакція. Була кропив'янка і потім червоні плями по шкірі, схожі на кільцевидну еритему, тільки без висипу, просто почервоніння. Давала 4 дні антигістамінні, то десь за три доби все пройшло. Яка саме вакцина викликала неясно, можливо саме комбінація двох вакцин.
Опубліковано 29 травень 2019 - 16:06
Справа в тому, що робили одразу Хіберікс і Превенар-13. В один день в різні руки. На третю добу виникла алергічна реакція. Була кропив'янка і потім червоні плями по шкірі, схожі на кільцевидну еритему, тільки без висипу, просто почервоніння. Давала 4 дні антигістамінні, то десь за три доби все пройшло. Яка саме вакцина викликала неясно, можливо саме комбінація двох вакцин.
навколо місця ін'єкції чи по тілу? В нас на 3тю дозу Тетраксиму навколо уколу таке було, але дитина взагалі схильна до алергічних реакцій.
Опубліковано 29 травень 2019 - 16:49
навколо місця ін'єкції чи по тілу? В нас на 3тю дозу Тетраксиму навколо уколу таке було, але дитина взагалі схильна до алергічних реакцій.
По тілу. На перший день біля роту, між брів і за вухами. На другий спина, а потім ноги. А після того майже за одну ніч все пройшло. Малий не скажу що виражений алергік, але є деякі прояви атопічного дерматиту в зимовий період і спадковість, бо я алергік уже більше 20 років. А на місці ін'єкції взагалі нічого не було.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 29 травень 2019 - 21:44
а підкажіть, будь ласка, як Хіберікс сам переноситься? Була температура чи якісь реакції?
У нас абсолютно нічого не було - робили в рік чи трохи пізніше
Опубліковано 31 травень 2019 - 22:46
Отношение к прививкам в госучреждениях становится всё строже...
В суде одна мамочка на счёт посещения садика без прививок недавно проиграла. Думаю это будет сигналом и остальным садикам.
На днях без пробы манту нам не давали справку в лагерь.
У нас манту были и не одна, но последняя больше года назад. Пришлось галопом делать.
Говорят, что вышли новые приказы МОЗ и справки липовые педиатры в лагерь делать боятся... АКДС, КПК, БЦЖ и манту обязательные.
s_krivoruchko
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 01 червень 2019 - 13:12
Верховный суд подтвердил обязательность вакцинации детей https://www.facebook...359523/?app=fbl
Відредаговано s_krivoruchko, 01 червень 2019 - 13:15.
irina45
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 05 червень 2019 - 16:31
Девочки, поделитесь, кто недавно делал ДС (та, что делается в 6 лет), как перенесли. Нам 9 лет, не сделали, а сейчас в лагерь без этой прививки, так понимаю, никак...
Опубліковано 05 червень 2019 - 19:34
Девочки, поделитесь, кто недавно делал ДС (та, что делается в 6 лет), как перенесли. Нам 9 лет, не сделали, а сейчас в лагерь без этой прививки, так понимаю, никак...
Делали в конце мая.Перенесли можно сказать нормально. Была припухлость руки дней пять и дочка периодически жаловалась, что болит,мешает руку поднять.
irina45
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 05 червень 2019 - 20:50
Делали в конце мая.Перенесли можно сказать нормально. Была припухлость руки дней пять и дочка периодически жаловалась, что болит,мешает руку поднять.
Спасибо
Опубліковано 05 червень 2019 - 23:20
Урааа! В аптеках появился Инфанрикс и мы сделали деткам 4-ю АКДС + опв.
Наконец можно перестать мониторить сайт Таблетки.юа несколько раз в день и гоняться за вакциной, ну до 6 лет так точно ))))
Кололи прививку в понедельник 03.06, так в поликлинике на Никитченко ажиотаж при прививочном кабинете и педиатра - все в лагерь справки оформляют и делают недостающие прививки.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 06 червень 2019 - 05:43
У вівторок на Леваді до 50 чоловік було на прививку.Лікар не попередила ,що роблять їх з 10.Ми на прийом прийшли на 8_30 а біля 11 зробили.І в п'ятницю обов'язково сказали з'явитися,навіть якщо все добре.Це звісно добре ,що контроль.Але краще коли їх в школі робили.
Опубліковано 06 червень 2019 - 15:01
дочке нужно делать Манту, раньше в садике делали - как же удобно было. а теперь нужно в поликлинику с их вечными очередями(((
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 червень 2019 - 18:00
Хто знає достовірно, проба Манту є обов'язковою? Дивлюся наказ Про внесення змін до Календаря профілактичних щеплень в Україні і не бачу інфо про неї, але пам'ятаю, що десь зустрічала інфо, про її відміну як неінформативну (просто тоді мені було не актуально, а зараз треба;-)
Опубліковано 06 червень 2019 - 18:35
Хто знає достовірно, проба Манту є обов'язковою? Дивлюся наказ Про внесення змін до Календаря профілактичних щеплень в Україні і не бачу інфо про неї, але пам'ятаю, що десь зустрічала інфо, про її відміну як неінформативну (просто тоді мені було не актуально, а зараз треба;-)
Отмену так и не приняли.
Обязательна.
Опубліковано 06 червень 2019 - 18:42
Отмену так и не приняли.
Обязательна.
А я читала, что Манту теперь ежегодно до 7 лет, а потом только для групп риска.
Во всяком случае, перед лагерем спрашивала у педиатра про манту, потому что у нас сделана прошлой весной, то она сказала, что манту не важно, главное КПК и АКДС.
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 червень 2019 - 18:45
Отмену так и не приняли.
Обязательна.
А чому в наказі на який я дала посилання нема навіть згадки про пробу Манту? Він прийнятий і діє з моменту публікації!
Опубліковано 06 червень 2019 - 19:45
Отмену так и не приняли.
Обязательна.
не обов'язкова. Неодноразово обговорювалось лікарями в групі ГО Батьки за вакцинацію, фтізіатрами, педіатрами і тд.
Манту тільки для груп ризику обов'язково і перед БЦЖ після 2місячного віку.
Опубліковано 06 червень 2019 - 19:59
А чому в наказі на який я дала посилання нема навіть згадки про пробу Манту? Він прийнятий і діє з моменту публікації!
Тому що проба Манту не э щепленням. На неi був окремий наказ про проведення туберкулiнових проб. Як я зрозумiла про новий протокол тiльки побалакали й той наказ не вiдмiнили.
Дитина, яка вiдвiдуэ колектив, маэ мати цi проби
Відредаговано mitera, 06 червень 2019 - 20:05.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 06 червень 2019 - 20:09
Ми робили саме Манту.Бо довідка в табір потрібна буде.Сказали обов'язково.І обов'язково ревакцинація ККП.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 06 червень 2019 - 21:04
А квантифероновый тест ( кровь с вены) как альтернативу Манту,кто то делал,и принимают ли результаты его ?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|