у нас підготовча група (5-7 років), то заняття вт, чт на 16:00, сб - 9:00, середа - акробатика за бажанням. Ми перший рік, тому ще не виступали, перший концерт буде через 2 місяці.
У natochka вже група третього року, там діти 8-10 років здається, заняття після нас.
Костюми шиють в колективі за кошти, що здаємо щомісяця разом з платою за навчання.
Мдя...я завжди вважала, що на гуртки діти ходять заради фізичної форми, здоров'я та самодісципліни.В мене донька не худенька, але це не завадає нам займатися танцями, вона дуууже пластична.А щодо костюмів-тут взагалі просто-у нас шиють за індивідуальними мірками-бо якщо слідувати логіці-діти не тільки худенькі повинні бути-але і одного зросту)))
п.с. у нас не бальні танці)))
той колектив спеціалізується на балеті, тому головна мета у них не просто здоров'я. І я в чомусь згодна, що в балеті діти мають бути з певними даними, але це все вирішується на відборі індивідуально, а не отак писати. Де критерії яка дитина товста, а яка худа?
Чесно кажучи моя дитина мріяла про балет і я задумувалась про цей колектив (мабуть єдиний в Полтаві даного напрямку), але на показовому виступі вони мене не вразили
Так вот такие, как Tatyana❤ и внушают комплексы. Не хочется писать, но от прочитанного выше в постах Tatyana❤ я в ужасе! И точно не отдала бы своего ребёнка к таким преподавателям и с такими требованиями.
Сама в шоке! ((
В 4-5 лет худенькие, умненькие и послушные) Для любой мамы ее ребенок и умненький, и послушный, и самый любимый хоть с щечками, хоть без)
Такую Вы антирекламу своему коллективу сделали. Точно б в него бы не отдала ребенка(( А если б мне такое озвучили при наборе, так вообще подальше послала)
У меня дочь Худышка. В 9.5 лет 27 кило еле набежало. Но у нас в коллективе есть разные девочки и мальчики. И совсем худющие, и полненькие. Все умненькие! И все НЕ послушные! И Слава Богу, что они такие! И все танцуют, и балуются, и приседают по 100 раз за непослушание))
И кто ходит на зимние сказки в ГорДК, наверное запомнили маленькую Иванку - маленькая звездочка! И поет, и танцует, и все главные роли! А какие у нее аппетитные щечки и попка! ))
Эх, ничего вы в детях не понимаете))
Я не думала, что мои слова так обернуться, я не имела ввиду ничего плохого. Простите, если кого-то обидела, но думать на руководителя плохо не нужно. Это было мое предложение написать сюда. Теперь понимаю, что мамам лезть в дела коллективов не нужно. И все решения остаются за руководителями. Еще раз приношу свои извениния и прошу закрыть эту тему.
Это было сугубо мое мнение.
Девочки, хочу отдать дочку 6,5 лет на современные эстрадные танцы, чтобы был и хип-хоп, и рок-н-ролл, и другие направления...Желательно, с растяжкой, возможно, акробатическими элементами. Хотелось бы не просто ходить, а и с перспективой выступать коллективом, учавствовать в соревнованих. Два года занимались бальными танцами, вижу, что "не наше"
Девочки, хочу отдать дочку 6,5 лет на современные эстрадные танцы, чтобы был и хип-хоп, и рок-н-ролл, и другие направления...Желательно, с растяжкой, возможно, акробатическими элементами. Хотелось бы не просто ходить, а и с перспективой выступать коллективом, учавствовать в соревнованих. Два года занимались бальными танцами, вижу, что "не наше"
Рассматриваю "Ювенту", "Гарний настрій", "Тотус"
Очень нужны "свежие" мысли и Ваши отзывы!!
Буду благодарна
Рок-н-рол - це Ювента, Гарний Настрій і Тотус - це сучасні естрадні танці. Акробатичні елементи і розтяжки вчать в усіх колективах даного напрямку. Виступи і конкурси теж присутні в усіх колективах) Я б радила сходити на день відкритих дверей в мбк і оцевум (минулого року правда вони зробили їх в один час, що було не зручно) на початку вересня, тоді зможете подивитись що танцюють, поспілкуватись з тренерами. Або на сайті мбк подивитись відео звітних концертів (за оцевум не знаю, може і у них є)
Відпишусь)) Хто пам'ятає я рік тому замучила всих пошуками колективу для своєї дитини, перепробували ми 2 бальних колективи і народний, але зупинились на колективі "Гарний настрій" в мбк, що спеціалізуються на естрадних танцях.
Дуже дякую нашій форумчанці, яка дала мені номер тренера) Рік тому вона категорично мені заявила, що посеред року нас не візьмуть, тим більше в 4 роки, і щоб ми прийшли восени))) Довго думала, але вирішила таки спробувати. Насті тут подобається. Звісно 4 рази на тиждень ходити виснажливо, а буває, що всі 5 разів, але стільки різноманітності я в інших колективах не бачила! Один день таночки, інший акробатика, ще через день загальна репетиція. Біжимо із садочка і дитина із захватом питає "А сьогодні акробатика? Чи зведена репетиція?". Бувають і сльози "Я не хочу робити колесоооо... у мене не получитьсяяяя", але пару занять - і все виходить, і потім вдома ще по 10 разів повторює.
А ще дуже приваблюють родинні стосунки у колективі: дні народження, дискотеки, маленькі сюрпризики і дітям і батькам)) І це ще ми до подорожей не доросли Є тут хтось, хто ходить з нами?
Ира, МБК - это возле стадиона? С какого возраста принимют? и если можно - контакты к кому звонить за консультацией в ЛС