Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 78

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1963 відповідей у цій темі

#881 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 24 вересень 2020 - 19:14

Нещодавно зустріла таку фразу...
Людина не є настільки зайнятою,щоб не мати часу Вам зателефонувати.Все залежить від того,яку роль ви відіграєте в її житті.

П.с. Згодна на 99,9%

Нісенітниця) Вибачте) Так, щодня я дзвоню мамі. Хоча, знову ж таки, якщо не подзвоню зранку, то протягом дня просто ніколи, а до вечора нема сил...
Цю фразу написала дійсно безтурботна людина. І не в наш час

#882 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 24 вересень 2020 - 19:36

Нісенітниця) Вибачте) Так, щодня я дзвоню мамі. Хоча, знову ж таки, якщо не подзвоню зранку, то протягом дня просто ніколи, а до вечора нема сил...
Цю фразу написала дійсно безтурботна людина. І не в наш час

До чого тут мама і близькі люди?
Звісно,що рідним телефонуємо частіше ніж знайомим.
Ту фразу я читала взагалі не думаючи про близьких. В мене одразу виникли асоціації щодо тих людей,яким я дзвонила неодноразово,а вони не спромоглися набрати за довгий період,це не день/два/тиждень. Я таким людям також перестала телефонувати. Хоча дзвонила від душі,адже спілкувалися.А як виявилося,то тільки я хотіла спілкування)))Тому, я, вище написану фразу,читаю так!
І зараз телефоную тим,хто телефонує мені. Це не обов'язково,що потрібно щотижня висіти на телефоні,хоча б раз в місяць/другий зідзвонитися дізнатися як справи чи все в порядку.

Я к таким поздравлениям отношусь больше спокойно, чем нервно. Меня больше бесят тосты вынужденные. Свекровь очень любит это дело, прям все по очереди по кругу. Хоть не ходи на семейные праздники. Даже когда др мужа - все равно заставляет. В этом случае говорю, что пожелала все ему лично и на ушко)))

И как свекровь не будет знать,что пожелали мужу???))))

#883 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 24 вересень 2020 - 19:39

Ту фразу я читала взагалі не думаючи про близьких. В мене одразу виникли асоціації щодо тих людей,яким я дзвонила неодноразово,а вони не спромоглися набрати за довгий період,це не день/два/тиждень. Я таким людям також перестала телефонувати. Хоча дзвонила від душі,адже спілкувалися.А як виявилося,то тільки я хотіла спілкування)))Тому, я, вище написану фразу,читаю так!
І зараз телефоную тим,хто телефонує мені. Це не обов'язково,що потрібно щотижня висіти на телефоні,хоча б раз в місяць/другий зідзвонитися дізнатися як справи чи все в порядку.

И как свекровь не будет знать,что пожелали мужу???))))

Ее это очень волнует)))) надо все знать))

#884 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 24 вересень 2020 - 19:40

А ви не думала, що Вам не телефонують, бо ви не дзоните - тобто, роблять як і ви?
У мене є подружка дитинства, яка зараз живе в іншій країні - активне життя + інший часовий пояс = спілкування раз в рік. І це спілкування завжди щире, зі сльозами і спогадами!
Знаєте, важливо не частота спілкування, а його щирість)

#885 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 24 вересень 2020 - 19:48

А ви не думала, що Вам не телефонують, бо ви не дзоните - тобто, роблять як і ви?
У мене є подружка дитинства, яка зараз живе в іншій країні - активне життя + інший часовий пояс = спілкування раз в рік. І це спілкування завжди щире, зі сльозами і спогадами!
Знаєте, важливо не частота спілкування, а його щирість)

Навіть не задумувалась)))бо телефонувала сама,довгий час,потім вирішила взяти тайм-аут,то дзвінків з іншої сторони не було. Але то таке- вибір кожного....я ні про, що не шкодую)Значить так треба,а нав'язуватись не люблю.
Адже спілкування повинне приносити задоволення. В мене також є подружка,з якою частіше почали говорити тільки тоді,коли з'явилися смартфони і Вайбер/Вацап.

#886 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 24 вересень 2020 - 19:55

То справа не в частоті дзвінків, а в їх якості?)
  • mitera це подобається

#887 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 24 вересень 2020 - 20:32

Нещодавно зустріла таку фразу...
Людина не є настільки зайнятою,щоб не мати часу Вам зателефонувати.Все залежить від того,яку роль ви відіграєте в її житті.

П.с. Згодна на 99,9%

Абсолютно не согласна.
Многое зависит от занятости человека.

#888 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 03:38

Все таки очень разные мы, девочки) и у каждого такииие тараканы! Никогда бы не подумала, что можно скрыть дату др, чтоб меня не поздравляли те, кто не помнит) бл. Меня муж может забыть поздравить (если за какое-то время не напомнить), не то что, коллега по работе!!

#889 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 06:33

Все таки очень разные мы, девочки) и у каждого такииие тараканы! Никогда бы не подумала, что можно скрыть дату др, чтоб меня не поздравляли те, кто не помнит) бл. Меня муж может забыть поздравить (если за какое-то время не напомнить), не то что, коллега по работе!!

У каждого туриста свой маршрут )

#890 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 09:27

Мой муж и свое ДР помнит с трудом, не то что дату моего рождения. Зато помнит другие вещи, видимо мозг так настроен.

• o_ma і vicf це подобається

#891 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 09:51

Мій мозок на дати, та й на цифри взагалі, працює ідеально.
Досить одного разу взнати день народження якоїсь невідомої мені людини, все буду пам'ятати.
Виключення - мої "святкові дати". Вірніше, я їх пам'ятаю, але саме до часу "Х". Тоді мій мозок відключається. Можливо це через те, що я не зовсім люблю святкування.
Також вже пішов третій рік, як я намагаюсь запам'ятати свій номер телефону і все ніяк. Вірніше, я знаю, що в 9-цифровому номері у мене є 6 цифр (1,2,5,6,7,9),розпочинається на 7, закінчуються на 6, але їх порядок до цих пір не можу запам'ятати. Номери телефонів сина і чоловіка знаю, а ось свій ніяк не можу.

#892 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 25 вересень 2020 - 10:10

Досить одного разу взнати день народження якоїсь невідомої мені людини, все буду пам'ятати.
Виключення - мої "святкові дати". Вірніше, я їх пам'ятаю, але саме до часу "Х". Тоді мій мозок відключається. Можливо це через те, що я не зовсім люблю святкування.
Також вже пішов третій рік, як я намагаюсь запам'ятати свій номер телефону і все ніяк. Вірніше, я знаю, що в 9-цифровому номері у мене є 6 цифр (1,2,5,6,7,9),розпочинається на 7, закінчуються на 6, але їх порядок до цих пір не можу запам'ятати. Номери телефонів сина і чоловіка знаю, а ось свій ніяк не можу.

В мене всі дивуються, що я не знаю номер паспорта) А я знаю, що там є цифри 5,6,7, але в якому порядку...)
А взагалі, мені іноді здається, що якщо мені в мозок надійшла якась інформація, то вона витіснила іншу)))

#893 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 25 вересень 2020 - 10:15

у мене щось схоже.
я запам,ятовую кучу потрібного і не потрібного (сама злюся - навіщо воно мені, але пам'ять вона така...). До прикладу, знаю номера машин сусідів, свого паспорта, дати народження не близьких мені людей, адреси своїх колег, героїв Беверлі Хіллз)) і т.д.
А от телефон батьків і дитини не пам'ятаю, тільки приблизні цифри. Думаю, це тому що я ніколи не говорю їх вголос - поповнюю через приват, комусь якщо даю - пересилаю як контакт телефоном.

#894 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 429 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 10:24

Недавно прочитала про Альцгеймера, що ця хвороба розвивається дуже поступово, що мозок, тоже потрібно тренувати, як і тіло.
Недавно забула як звати собаку сосідки, от крутиться в голові, а не згадаю. Стало страшно(
Закачала собі на телефон Тренажер мозга, судоку, учу англійський для себе. Кожну вільну хвилину, чи в транспорті, стараюсь займатися.

#895 VikaKalif

VikaKalif

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 154 повідомлення
  • Ім'я:Вика

Опубліковано 25 вересень 2020 - 17:09

Отдам два тюбика антибактериального геля "Вітэкс" по 50 мл. Покупала крема - дали в нагрузку. Я гелями не пользуюсь, а выкинуть жалко.

#896 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 21:10

Недавно прочитала про Альцгеймера, що ця хвороба розвивається дуже поступово, що мозок, тоже потрібно тренувати, як і тіло.
Недавно забула як звати собаку сосідки, от крутиться в голові, а не згадаю. Стало страшно(
Закачала собі на телефон Тренажер мозга, судоку, учу англійський для себе. Кожну вільну хвилину, чи в транспорті, стараюсь займатися.

Я каждый день пишу по одному диктанту http://gramota.ru/cl...ictation/45_159 На украинском не нашла такого ресурса, к сожалению.

#897 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 22:04

https://www.bbc.com/...n/news-54298046

разбился самолет под Харьковом... Если у кого то есть инфо актуальней - поделитесь

#898 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 25 вересень 2020 - 22:36

https://www.bbc.com/...n/news-54298046

разбился самолет под Харьковом... Если у кого то есть инфо актуальней - поделитесь

https://tsn.ua/ukray...iv-1633255.html

#899 Ирэна

Ирэна

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 919 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2            

Опубліковано 26 вересень 2020 - 08:51

Девочки, где в Полтаве можно купить линейку инерционную (рейсшину)?

#900 мамо4ка

мамо4ка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 636 повідомлення
  • Ім'я:sappy

Опубліковано 26 вересень 2020 - 09:43

Может на Гагарина?
Напротив Бир Хауса, справа от серого здания мини-отельчика, зайти во двор и упереться в частный дом. Правая дверь - мастерская.

Нашла, но наверное это не он  :strah:  или их там два работает?. Т.к. записывая номер он представился как Славик, но не Денис, как рекомендовали здесь на форуме чудо-мастера)) 

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама