Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Опубліковано 02 червень 2019 - 14:41
Делаю сметанный крем с агар агаром. Только из густой домашней сметаны. Застывает хорошо. Для устойчивости сметанного слоя укладываю в него банан, нарезанный одинаковой толщиной. Только в такой крем нельзя добавлять кислые фрукты иначе агар не застывает. Собираю в разъемной форме. На на нужную высоту наращиваю бортики гибкой полосой пластика (использую клеёнку-подкладку) Выравнивала кремом из масла со сгущенкой.Перед выравниванием держала торт не долго в морозилке.
А які пропорції сметанного крему з агаром? Його потрібно спочатку замочити у воді (скільки)? Потім розтопити на бані?
Відредаговано Miilkaa, 02 червень 2019 - 14:41.
Опубліковано 02 червень 2019 - 18:13
Дякую! Де купити філадельфію? Скільки брати?
Підкажіть, на всяк випадок, скільки коштує замовити торт?
Я брала в Метро Каліфорнію. Вона дешевше Філадельфії. Пішла на торт вся пачка 1 кг.
Ще, може комусь згодиться, в Метро і Сільпо, може й в інших магазинах, але в цих точно бачила, є сметана Президент в стаканах 30 % жирності, можна брати якщо немає домашньої. І крем-чіз часто ділять великі пачки Хохланда у Люди-Тортінки (магазин Тортинка на центральному ринку) і у Олени Аквамарин - студія Цитрус (обох можна знайти на фейсбуку)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 02 червень 2019 - 20:57
Я брала в Метро Каліфорнію. Вона дешевше Філадельфії. Пішла на торт вся пачка 1 кг.
Ще, може комусь згодиться, в Метро і Сільпо, може й в інших магазинах, але в цих точно бачила, є сметана Президент в стаканах 30 % жирності, можна брати якщо немає домашньої.
І крем-чіз часто ділять великі пачки Хохланда у Люди-Тортінки (магазин Тортинка на центральному ринку) і у Олени Аквамарин - студія Цитрус (обох можна знайти на фейсбуку)
Плюсую за Каліфорнію з Метро. Досить достойна заміна.
Опубліковано 02 червень 2019 - 21:06
Ще, може комусь згодиться, в Метро і Сільпо, може й в інших магазинах, але в цих точно бачила, є сметана Президент в стаканах 30 % жирності, можна брати якщо немає домашньої.
І крем-чіз часто ділять великі пачки Хохланда у Люди-Тортінки (магазин Тортинка на центральному ринку) і у Олени Аквамарин - студія Цитрус (обох можна знайти на фейсбуку)
Дякую! Люду знаю, бо в їх магазинчику вже стільки всього набрала... Захопилась один час декором кексів
Опубліковано 02 червень 2019 - 21:14
Тільки-но спекла бісквіт у мультиварці. Все таки обожнюю в ній саме пекти. Не пригорає, за часом не слідкуєш. На 4 яйцях вийшов досить високий, 7 см, 18 діаметр.А про те, що пухкий і казати нічого...
Таких, мабуть, 3 шт потрібно. І буду розрізати кожний пополам, 6 коржів буде. Скільки ж крему робити?
Відредаговано Miilkaa, 02 червень 2019 - 21:27.
s_krivoruchko
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 02 червень 2019 - 21:33
Допоможіть порадою. На рік вирішила спекти малій торт сама. Хочу, щоб був високий. Візуально я собі його уявляю. Бісквіти печу давно, класичні: яйця, мука, цукор, розрихлювач. Масло, кип'ятки, олію..., ніколи такого не додавала. Може і треба- не знаю. Хто дійсно знає, робив такий торт, підкажіть рецепт. Щоб зібрати десь 25см ввисоту, скільки бісквітів треба пекти, є рецепт доброго, пухкого? Яким крем робити? Сметанний високий не получається, торт буде пливти. Крем-чіз не пробувала. Ніколи не купляла ті сири (маскарпоне, філадельфії) і не знаю, які вони на смак. Поки заготовила 2 ягідні заморожені прослойки, з желатином. Отже, хто щось знає і може допомогти, дуже прошуууу!
От який крем люди роблять для таких тортів?
Делала своему ребенку на годик. Основа бисквит обычный из мультиварки на 5 яиц разрезан на 3 коржа. Декор и начинка- крем чиз + смородина. Как делать крем и из какого сыра уже писали, я подсматривала на этом сайте http://maribela.ru/s...krem-krem-chiz/ . Делала впервые, поэтому он немного кривой вышел, но вкусный
Опубліковано 02 червень 2019 - 21:54
Скільки ж крему робити?
На завтра делаю торт. Только что перемазала сложила 4 коржа, ушло 1л крема. Завтра ещё литр сделаю для украшения. Коржи 2см высотой и диаметр 20 см.
Опубліковано 02 червень 2019 - 22:47
Тільки-но спекла бісквіт у мультиварці. Все таки обожнюю в ній саме пекти. Не пригорає, за часом не слідкуєш. На 4 яйцях вийшов досить високий, 7 см, 18 діаметр.А про те, що пухкий і казати нічого...
Таких, мабуть, 3 шт потрібно. І буду розрізати кожний пополам, 6 коржів буде. Скільки ж крему робити?
Літра 2 сметанного точно.
Якщо правильно пам'ятаю, то 1 кг коржів беруть 1.2-1.4кг крема.
Бісквіт на 4 яйця потяне близько 500 гр, може трохи менше.
Опубліковано 03 червень 2019 - 20:23
Бисквит с фруктам - банан, апельсин и клубничное суфле. Высота торта 18 см
Рс пряники заказывала.
Відредаговано Милла, 03 червень 2019 - 20:24.
Опубліковано 03 червень 2019 - 23:17
Бисквит с фруктам - банан, апельсин и клубничное суфле. Высота торта 18 см
Рс пряники заказывала.
Краса! А можна контакт по пряникам?
Опубліковано 04 червень 2019 - 07:55
Опубліковано 13 червень 2019 - 23:07
Я его осилила- тортик на годик дочечке! Завтра будем пробовать
Ssss
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Светуля
Опубліковано 16 червень 2019 - 16:57
Подскажите рецепт, а то потеряла. Видела здесь торт песочное тесто, безе и згущённое молоко с маслом
Мрія
-
-
Опубліковано 08 липень 2019 - 09:43
Ягідний сезон продовжується... Люблю чорну смородину в першу чергу за красивий насичений колір. Експерименти з основою продовжуються, минулого разу це були крекери з маслом, не сподобалися, писала десь про це, цього разу - соломка. І те, і те дуже крихке, погано ріжеться. Тому буду повертатися до традиційного для мене печива " до кави". Мус із творога, вершків і чорної смородини, перетертої крізь сито. Зверху желе із смородини. Якщо комусь будуть цікаві пропорції, пізніше дам посилання на рецепт, зараз зовсім не пам,ятаю з якого сайту він у мене роздрукований.
Опубліковано 08 липень 2019 - 11:58
Якщо комусь будуть цікаві пропорції, пізніше дам посилання на рецепт, зараз зовсім не пам,ятаю з якого сайту він у мене роздрукований.
мені цікаво)
Мрія
-
-
Опубліковано 09 липень 2019 - 08:14
Рецепт звідси https://www.edimdoma...sufle-s-malinoy
Робила все по ньому.
Пропорції можна сміливо збільшувати залежно від розміру вашої форми.
Творог можна замінити на йогурт, теж буде смачно, я робила і так, і так. і уже два різні десерти))) - йогуртовий торт, творожний торт)
Опубліковано 09 липень 2019 - 09:19
Рецепт звідси https://www.edimdoma...sufle-s-malinoy Робила все по ньому.
Пропорції можна сміливо збільшувати залежно від розміру вашої форми.
Творог можна замінити на йогурт, теж буде смачно, я робила і так, і так. і уже два різні десерти))) - йогуртовий торт, творожний торт)
Бока форми Ви чимось застеляєте?
Мрія
-
-
Опубліковано 09 липень 2019 - 10:45
Бока форми Ви чимось застеляєте?
Так, саме тут - ацетатною плівкою.
Раніше нічим не застеляла, ножем проходила. Ще знаю, застеляють файлами або нагрівають, феном і тоді легко відстає, але сама не пробувала.
Ssss
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Светуля
Опубліковано 18 липень 2019 - 10:48
Посоветуйте крем. Хочу испечь бисквит и есть сливки кондитерские. Может кто то посоветует вкусный крем чтоб или сливки использовать или скомбинировать два крема
Мрія
-
-
Опубліковано 18 липень 2019 - 19:12
Посоветуйте крем. Хочу испечь бисквит и есть сливки кондитерские. Может кто то посоветует вкусный крем чтоб или сливки использовать или скомбинировать два крема
Варіантів багато, а "вкусно" у кожного своє))
Вершки + йогурт
Вершки + творог
Вершки + кремчіз
Можна так, а можна додавати сік, цедру, шоколад...
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|