Перехід до вмісту

Фотографія

Гринева Ксенія (ДЦП). Мріє ходити ніжками!

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
880 відповідей у цій темі

#881 tanya24

tanya24

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 239 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано Вчора, 07:33

Здрастуйте наші друзі та помічники. Часу немає, залишилася лише 33 дні до реабілітації. Ми дуже дуже просимо Вас про допомогу! Будь ласка, Ваша допомога дуже потрібна, засмучує навіть думка про те, що доведеться переносити лікування! До збору ще дуже велика сума!

Дитинство-найпрекрасніша пора в житті людини, що отримала цілий букет красивих визначень: щасливе, безтурботне, безхмарне.
Але для Ксюшеньки дитинство – це лікування, реабілітація, величезна праця, аби досягти результату. Ця юна квіточка, що бореться з підступною і сковуючою хворобою - ДЦП.
Добрі люди, які стали нашими ангелами – хранителями. Ми вдячні Вам і від щирого серця говоримо "Спасибі!". Ви вірите в Ксюшу, а ми віримо в людську доброту, співчуття та милосердя. Низький Вам уклін!

Ксюша ходить до логопеда в центр два рази на тиждень і ще в школі, але та що в центрі, чесно я такого ще не бачила. По перше Ксюші дуже подобається до неї ходити, по друге, Ксюша не так довго до неї ходить, якщо я не помиляюсь було не більше десяти занять, але у Ксюші виходить вимовляти звуки і складати слова. Воно спочатку робить їй масаж лиця і масаж в роті, роблять вправи з диханням, а потім говорять і співають. Вона раніше була оперною співачкою, а коли навчила розмовляти дуже тяжкого хлопця пішла вчитися на логопеда і зараз працює за цею професією. Вона дуже добра і хороша.

Підтримайте, будь ласка, Ксюшеньку!!! Часу залишилося дуже дуже мало!!!

Надходження на картку Монобанку:
300 грн Ляхова Оксана
30 грн Іщенка Андрій
Надходження на картку Приватбанку:
200 грн Фролова Т.

Крісло колісне з електроприводом 42000 грн
Реабілітація ЛИШИЛОСЬ 33 ДНІ

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 75 790,60 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

image1-13.jpg

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама