Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#8921 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 20 травень 2014 - 12:55

Но и Фонд гарантирования вкладов еще никто не отменял: получает больше тот банк, у которого больше вкладов. А лидер пока Приват. (Вот иногда удивляюсь далекоглядности и смекалки Коломойского)) Есть у него ещепару-тройку  козырей, выедет при любом расскладе. Иногда жалею, что не он баллотируется в президенты)

Женя, а по поводу дошло\не дошло топливо. Ты же сама понимаешь, что есть еще третьи и четвертые руки, где оно могло "зацепиться". Ну и сейчас я уже, увы, людям не верю. Пару раз так плакались, что мол есть нечего, а на дели просто жировали и бухали (((   

приват уже давно лидер, вот только все у нас зависит от того, кто у власти, особенно это касается поддержки от государства

а вот наше дальнейшее будущее зависит от выборов, жаль, что не от наших

• Marusja це подобається

#8922 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:07

Ахметов назвал деятельность днр геноцидом Донбаса.
http://forbes.ua/new...ocidom-donbassa

Цікаво чий півень йому клюнув ??? Невже 'хазяїну' Донбаса треба було стільки чекати ??? Сподіваюсь справа не закінчиться заявами і маршами.

а ты думаешь, он не при делах в этом спектакле?

• Kalinna це подобається

#8923 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:10

тогда чем эти отличаются от тех?

тим що написано далі в процитованому тобою повідомленні. Один зробив порядок, інший -ні. Хіба підтримка банка не варта миру ? А від кулуарності на сьогодні покищо нікуди не дітись. Це зміниться поступово, через деякий час
  • Ipiha це подобається

#8924 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:14

а ты думаешь, он не при делах в этом спектакле?

Так отож що 'при делах' ! А тут на тобі-я проти сепаратистів ! Які причини такої зміни ? Мотиви ? Ось що мені не зрозуміло поки що.

#8925 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:22

профинансирует Порошенко, чтобы тот с его деньгами при победе на выборах якобы "объединил" Украину. И будет Порошенко плясать под дудку Ахметова.
Кстати, полагаю, что он же и финансирует сепаратистов. 

тим що написано далі в процитованому тобою повідомленні. Один зробив порядок, інший -ні. Хіба підтримка банка не варта миру ? А від кулуарності на сьогодні покищо нікуди не дітись. Це зміниться поступово, через деякий час

это было,есть и будет, имхо.

#8926 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:35

А я 'полагаю', що сепаратистів фінансує росія і ахметов, допомагає з виконаням єфремов і ко.
Рос війсьвих теж порошенко наймає ?
Кулуарність...Я мала на увазі 'жосткі' договорняки. У нас же зараз так-хто при владі, тих бізнес і процвітає.

#8927 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2               

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:35

'Удалить голос из опроса' потом проголосовать еще раз

А как его удалить?

#8928 Настень

Настень

Мамичка

• Модератори
  • 4 263 повідомлення
  • Ім'я:Настя

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:36

А как его удалить?

Под опросом есть кнопка: удалить мой голос

#8929 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:37

профинансирует Порошенко, чтобы тот с его деньгами при победе на выборах якобы "объединил" Украину. И будет Порошенко плясать под дудку Ахметова.
Кстати, полагаю, что он же и финансирует сепаратистов. 

это было,есть и будет, имхо.

Я вот почему то думала, что А. договаривается с Тимошенко. Она так рьяно одно время на Донбассе сидела. Вдвоем им было выгодно "раскачивать" Донбасс - ему для торга, а ей для поднятия рейтинга, после роли миротворца. 

Порошенко меня напрягает, что он всегда "при деле" и с ПР и с БЮТ и т.д. С другой стороны умение со всеми договариваьтся, не это ли сейчас нужно Украине?

ИМХО

Голосую за Гриценко)))

#8930 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 травень 2014 - 13:47

А я 'полагаю', що сепаратистів фінансує росія і ахметов, допомагає з виконаням єфремов і ко.
Рос війсьвих теж порошенко наймає ?
Кулуарність...Я мала на увазі 'жосткі' договорняки. У нас же зараз так-хто при владі, тих бізнес і процвітає.

согласна. Россию подразумевала. 

#8931 Luise Buffon

Luise Buffon

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 травень 2014 - 14:04

Под опросом есть кнопка: удалить мой голос

У меня лишь "Вы уже голосовали в этом опросе" (

#8932 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 20 травень 2014 - 15:51

По поводу Порошенка. Чуть выше выкладывали тези против него. Не агитирую ни в коем случае, НО 

Отметим, что в 2000 году Петр Порошенко, возглавлявший левоцентристскую партию «Солидарность», лидер партии «За красивую Украину!» Леонид Черновецкий, лидер Партии регионального возрождения Украины, мэр Донецка Владимир Рыбак, лидер Партии труда Валентин Ландик и лидер  Всеукраинской партии защиты пенсионеров Геннадий Самофалов объявили о намерении создать общий политический проект. В ноябре 2000 года состоялся объединительный съезд этих партий, в результате которого возникла пропрезидентская Партия регионального возрождения «Трудовая солидарность Украины», которую возглавили Порошенко, Ландик и Рыбак. Именно она стала прообразом Партии регионов. Однако в декабре 2001 года Порошенко вместе со своей партией вошел в блок «Наша Украина» Виктора Ющенко.

Не люблю, когда тезисы выдергивают из контекста, а потом представляют как аксиому....

#8933 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 20 травень 2014 - 16:02

Не люблю, когда тезисы выдергивают из контекста, а потом представляют как аксиому....

да там все тезисы подобраны аналогично. н-р "рошен" в россии на данный момент не работает, это только то, что мне известно. и в продаже его не видно с прошлого года.

#8934 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 20 травень 2014 - 19:40

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації (Закон прийнято (20.05.2014))

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

І. Внести зміни до таких законів України:

1. У Законі України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” (Відомості Верховної Ради України, 2005 р., № 16, ст. 255 із наступними змінами):

доповнити новою частиною третьою такого змісту:

“3. Виконання військово-транспортного обов’язку під час мобілізації, якщо не введений правовий режим воєнного чи надзвичайного стану, здійснюється шляхом безоплатного залучення транспортних засобів підприємств, установ та організацій усіх форм власності, а також громадян – власників транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань на умовах їх повернення власникам після оголошення демобілізації.

Обсяги транспортних засобів за типами та марками, які планується залучити під час мобілізації, для підприємств, установ та організацій усіх форм власності встановлюються місцевими державними адміністраціями за поданням військових комісаріатів.

Залучення транспортних засобів під час мобілізації здійснюється військовими комісаріатами на підставі рішень місцевих державних адміністрацій, які оформлюються відповідними розпорядженнями.

Прийом-передача транспортних засобів, залучених під час мобілізації, та їх повернення під час демобілізації здійснюється на підставі актів приймання-передачі, в яких зазначаються відомості про власників, технічний стан, залишкову (балансову) вартість та інші необхідні відомості, що дозволяють ідентифікувати транспортні засоби.

Повернення транспортних засобів власнику здійснюється протягом 90 календарних діб з моменту оголошення демобілізації.

Порядок компенсації шкоди, яка завдана транспортним засобам внаслідок їх залучення під час мобілізації, визначається Кабінетом Міністрів України”.

3) у статті 21 частину першу доповнити новим абзацом сімнадцятим такого змісту:

“У разі реєстрації, перереєстрації, переобладнання та зняття з обліку транспортних засобів, які можуть бути призначені для доукомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, подавати до органів та підрозділів, що відповідно до Закону України “Про дорожній рух” здійснюють державну реєстрацію та облік транспортних засобів, документи з відміткою районного (міського) військового комісаріату про постановку їх на військовий облік (зняття з військового обліку)”;

мама дАрАгая, все чудесатее и чудесатее

а все властьимущие готовы предоставить свой автопарк?

а где военный комиссариат будет ставить отметку о постановке ТС на военный учет (аж слух режет, транспортное средство на военном учете))

#8935 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Місто:Совхоз Шевченка
  • Ім'я:Наталя

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2014 - 19:53

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації (Закон прийнято (20.05.2014))

мама дАрАгая, все чудесатее и чудесатее

а все властьимущие готовы предоставить свой автопарк?

а где военный комиссариат будет ставить отметку о постановке ТС на военный учет (аж слух режет, транспортное средство на военном учете))

цей пункт був вилучений

О.Кузьмук вніс пропозицію з метою зняття соціальної напруги в суспільстві з тексту закону виключити слова "… а також громадян - власників транспортних засобів", тобто не вилучати у громадян їхні автомобілі.

http://rada.gov.ua/n...nnya/93075.html

#8936 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 20 травень 2014 - 20:07

цей пункт був вилучений

http://rada.gov.ua/n...nnya/93075.html

в тексте законопроекта ко второму чтению внесено только "згідно з Мобілізаційним планом України", а этот пункт не исключен, но при этом написано, что Закон принят

#8937 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 20 травень 2014 - 20:13

из сравнительной таблицы ко второму чтению (16.05.2014)

Законопроект, запропонований головним комітетом в остаточній редакції

“3. Виконання військово-транспортного обов’язку під час мобілізації, якщо не введений правовий режим воєнного чи надзвичайного стану, здійснюється згідно з Мобілізаційним планом України шляхом безоплатного залучення транспортних засобів підприємств, установ та організацій усіх форм власності, а також громадян - власників транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань на умовах їх повернення власникам після оголошення демобілізації.

#8938 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 21 травень 2014 - 09:23

Із ВК

Психологічний портрет Порошенка на сьогодні найбільше відповідає очікуванням виборців - психолог

Кандидат у президенти України Петро Порошенко значно лідирує в президентських перегонах, тому що на сьогодні його психологічний портрет відповідає очікуванням виборців, переконаний віце-президент Асоціації політичних психологів України Віктор Рибаченко.

"Петро Порошенко, як ніхто інший, лідирує в історії президентських виборів в Україні, причому не тому, що він найкращий, найдосвідченіший, найрозумніший, що має партію..., а тому що він потрібен Україні сьогодні, у цей момент", - констатував експерт на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Так, за його словами, під час визначення симпатій у виборців "набуває чинності таємничий чинник харизми". Зокрема, П.Порошенка він охарактеризував як "олімпійського ведмедика, всередині якого ведмідь", що дає йому переваги перед іншим кандидатом - Михайлом Добкіним, який, на його думку, зловживає серйозністю.

"У Петра Порошенка є щось емоційно тепле, чого немає у Добкіна - подивіться, з яким похмурим обличчям Добкін розповідає, що все розвалено, все погано, що потрібні інвестиції. Тобто, у людини не працює інтуїція - в сучасних умовах потрібні не інвестиції, а спершу помиритися, розійтися і не битися", - констатував В.Рибаченко.

Юлію Тимошенко він охарактеризував як "лисицю, всередині якої тигр".

"Питання - чому вона так радикально відстає? Адже скільки людей боролися та кричали "Юлі - волю!". Виявилось, "Юлі - волю!" - це одне, а "Юлі - владу" - це абсолютно інше. Усі хотіли, щоб вона вийшла на волю, тому що розуміли, що сидить не зовсім справедливо, але до влади чомусь не хочуть", - констатував експерт.

На його думку, це обумовлено тим, що вона "взяла агресивну риторику".

"Сьогодні електоральний провал Юлії Тимошенко - це провал її ідеологів, піарників, тих, хто формує для неї основні месиджі. Тому її "лисячі" нотки посилюються, а "тигрова" сутність проявляється лише в нападках на Порошенка - тут вона не може себе стримати. Це сильний психологічний "коктейль", але для інших часів. Нині основною є потреба у мирі, спокої та пошуку хоч якоїсь національної єдності", - зазначив психолог.

Сергія Тігіпка він охарактеризував як спокійного, врівноваженого та сильного політика, проте довіра виборців до нього підірвана після президентських виборів 2010 року, коли він увійшов до команди Віктора Януковича.

Водночас В.Рибаченко зазначив, що якби президентські вибори було перенесено на осінь, то П.Порошенко міг би й програти їх, оскільки ситуація в країні, а відповідно й очікування виборців, можуть змінитися.

#8939 Luise Buffon

Luise Buffon

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 травень 2014 - 10:51

http://job-sbu.org/p...skoy-arene.html

#8940 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 21 травень 2014 - 14:30

The New York Times про Порошенко, Славянск и европейский выбор

я так понимаю, что дальнейшее наше движение зависит от выбора европейцев в конце мая

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама