Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#8921 Yasenka

Yasenka
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Нефтянников 15/1

Опубліковано 23 листопад 2015 - 16:18

[quote Паспорт, код , купівля продаж, тех паспорт[/quote]
Спасибо

#8922 Meremur

Meremur
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 23 листопад 2015 - 16:41

Все правильно.
Але я писав раніше. Товариш на Станіславського так зробив. Але буває прохолодно взимку, коли сильні морози. Дає взнаки велика площа вікна.

Так поставьте улучшенные энергосберегающие стеклопакеты и будет вам счастье. И ещё существенно сэкономить на отоплении.

Відредаговано Meremur, 23 листопад 2015 - 16:41.

#8923 Влад

Влад
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Супруновка , вул. Нафтовиків 15/1, 3 под.
  • Ім'я:Vlad

Опубліковано 23 листопад 2015 - 16:57

Значить. До уваги всіх Супрунівців!

Дзвонив до Тамари( з приводу реєстр. служби). Нам туди пертися НЕ ТРЕБА. Нам всі документи віддають в нотаріаса. Туди іде Башкірцева( у них якась інша форма інвестування, "зі слів Тамари").

Далі------сьогодні 23.11.2015 року я (наслухавшися страшилок про ПОЛТАВАГАЗ) поїхав на Шевченка 80 в, На місці був о 5.20----звісно перший, друга жінка прийшла о 5.40, третій чоловік о 6.10. На 7.00 ранку вже було чоловік 20. Роботу вони почали рівно  о 7.00. Я написав заяву і додав кскрокопії. Потім дівчина сказала , що у нас тільки ще опломбовані лічильники, а котли не підключені. Таким чином особових номерів ще не має. Після того як підєднають котли, через два тижні в 10 вікні треба забрати книжку на газ.

Якось так . 

Супруівці ----напишіть і Ви про свій досвід.

Скажіть а довідку про склад сімї ви брали в Супрунівському сєльсоветі в Полтавагаз?  А то мені окрім переліченних вами документів сказали принести і цю довідку.

Відредаговано Влад, 23 листопад 2015 - 17:31.

#8924 Куколка

Куколка

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 29 повідомлення
  • Місто:Полтава, Браилки
  • Ім'я:Александра

Нагороди

Опубліковано 23 листопад 2015 - 17:20

Значить. До уваги всіх Супрунівців!

Дзвонив до Тамари( з приводу реєстр. служби). Нам туди пертися НЕ ТРЕБА. Нам всі документи віддають в нотаріаса. Туди іде Башкірцева( у них якась інша форма інвестування, "зі слів Тамари").

Далі------сьогодні 23.11.2015 року я (наслухавшися страшилок про ПОЛТАВАГАЗ) поїхав на Шевченка 80 в, На місці був о 5.20----звісно перший, друга жінка прийшла о 5.40, третій чоловік о 6.10. На 7.00 ранку вже було чоловік 20. Роботу вони почали рівно  о 7.00. Я написав заяву і додав кскрокопії. Потім дівчина сказала , що у нас тільки ще опломбовані лічильники, а котли не підключені. Таким чином особових номерів ще не має. Після того як підєднають котли, через два тижні в 10 вікні треба забрати книжку на газ.

Якось так . 

Супруівці ----напишіть і Ви про свій досвід.

Я правильно зрозуміла,ви справились за 1 день?

#8925 Anatoliy.

Anatoliy.
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава,ул.Петровского 37
  • Ім'я:Анатолий

Опубліковано 23 листопад 2015 - 17:31

Тогда еще вопросик)) Кто какой подогрев пола будет делать? Слышала многие сейчас электрический делают.

честно говоря для себя еще не решил,год назад хотел от котла водный сделать,а сейчас уже не знаю,родителям делал на коридор и кухню водный,но у них там льготные кубы на газ

#8926 Anatoliy.

Anatoliy.
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 23 листопад 2015 - 17:35

Все правильно.

Але я писав раніше. Товариш на Станіславського так зробив. Але буває прохолодно взимку, коли сильні морози. Дає взнаки велика площа вікна.

стеклопакеты улучшиные поставить и все

#8927 Lolochka_1

Lolochka_1

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення

Опубліковано 23 листопад 2015 - 19:29

Подскажите, пожалуйста, кто знает адрес Щербанивской больницы!

#8928 Parma

Parma
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ksenia

Опубліковано 23 листопад 2015 - 20:22

Хочу спросить у жильцов домов на улице Петровского-как вы считаете с годами в этой зоне будет цивилизация,а то как бы сейчас на окраине и пусто.Не в курсе,будет идти строительство домов,магазинов ,аптек и т д? 

#8929 Anatoliy.

Anatoliy.
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 23 листопад 2015 - 21:01

Хочу спросить у жильцов домов на улице Петровского-как вы считаете с годами в этой зоне будет цивилизация,а то как бы сейчас на окраине и пусто.Не в курсе,будет идти строительство домов,магазинов ,аптек и т д? 

на огнивке тоже когда то был пустырь,,,,

#8930 belo4ka

belo4ka
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Анна

Опубліковано 23 листопад 2015 - 21:11

Короче, берееееем "БОЛГАРКУ" 250-ю, алмазный круг и от.......ри.......ем этот "огрызок" и на Х "рен"  с балкона - ВСЕ, проблема решена .... :super:

Прежде чем начинать ломать стены нужно, удостоверится в том, что ваши действия не нарушат целостность не только вашей балконной плиты, но и всего дома (часть несущей стены), иногда именно подоконный блок и удерживает балкон в качестве противовеса. В случае с нашей однокомнатной квартирой, на Петровского 33,  подоконный блок не нес никакой функциональности  по этому его можно смело вырезать,  но не расширяя сам проем от окна! После такого объединения балкон становится жилой площадью и возможно перенести котел, что мы и сделали.  Узаконить такую перепланировку нужно. В случае продажи квартиры вас оштрафуют и все равно заставят оформить все необходимые документы. Я считаю, что лучше сделать все законно тем более что это не так и дорого (нам обошлось 1500 грн)

#8931 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 23 листопад 2015 - 21:15

Есть планы у ДСК расширять микрорайон, есть план на сайте, будет садик, стадион.
На Боженко есть 3! аптеки, это мало?
Есть рынок, можно купить свежее мясо, яйца, домашнее молоко и тд, есть ремонт обуви и одежды, отделение Полтавабанка в Боженковском торг.центре, банкоматы привата, терминалы. Возле нашего дома П35 есть маленький магазинчик, можно выскочить что то докупить. Разве этого мало?

Большой минус-отсутствие садика и школы (Щербанивская - не удобно по месторасположению и вид она имеет страшный, как и амбулатория с сельсоветом, может с приходом нового головы что то измениться. ..)

http://dsk.pl.ua/про...o-2#prettyPhoto

Відредаговано Dobraya Ole4ka, 23 листопад 2015 - 21:21.

#8932 Parma

Parma
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ksenia

Опубліковано 23 листопад 2015 - 21:59

Меня это радует,Я вложила деньги ,которые пропадали в квартиру на Петровского,живу далеко могу по карте прогуляться ,что то панарама  мне не понравилась( В октябре приезжала в Полтаву,город очень хороший,чистый,но не решилась поехать посмотреть дом,чтоб не расстраиваться! И подруга моя полтавская заела ,что я на отшибе купила,Но по моему жизненному опыту,моя мама,получила квартиру(не в Полтаве)на пустыре и сейчас это очень приличный микрорайон.

#8933 mushka

mushka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 24 листопад 2015 - 06:06

Скажите пожалуйста, если я разделю ванную с туалетом это тоже надо узаконивать и менять тех паспорт?

Відредаговано mushka, 24 листопад 2015 - 06:06.

#8934 iamknish

iamknish

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Місто:Петровського 33
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 24 листопад 2015 - 08:00

П39. 7:30 - робота кипить 

• serikd це подобається

#8935 Ксюха_

Ксюха_
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ксюшен

Опубліковано 24 листопад 2015 - 08:35

П39. 7:30 - робота кипить 

А 37 ?

#8936 iamknish

iamknish

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Місто:Петровського 33
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 24 листопад 2015 - 09:04

Може всередині щось роблять, але я не бачив

#8937 Skiff

Skiff

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Місто:Супрунівка, вул.Нафтовиків 15/1
  • Ім'я:Skiff

Опубліковано 24 листопад 2015 - 11:21

Скажіть а довідку про склад сімї ви брали в Супрунівському сєльсоветі в Полтавагаз?  А то мені окрім переліченних вами документів сказали принести і цПо мізцю 

По місцю прописки треба брати, якщо ви прописані в Супрунівці ---то в них, Якщов Крижополі--то в Крижополі. А в мене не спитали про неї, Але якщо ітиму по книжку , та візьму на всякий випадок.

Я правильно зрозуміла,ви справились за 1 день?

До віконечка підійшов о 7.00 а відійшов о 7.10. Так що 10 хв. Якщо не враховувати що чергу зайняв о 5.20. Але по книжку треба буде іти коли підключать котли.

#8938 Skiff

Skiff

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Місто:Супрунівка, вул.Нафтовиків 15/1
  • Ім'я:Skiff

Опубліковано 24 листопад 2015 - 11:33

794514.gif

#8939 Куколка

Куколка

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 29 повідомлення
  • Місто:Полтава, Браилки
  • Ім'я:Александра

Нагороди

Опубліковано 24 листопад 2015 - 21:08

Мені цікаво,а де беруть воду ті хто роблять ремонт на Башкірцевої?

• shooter це подобається

#8940 AveroLohka

AveroLohka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Місто:Перспективна,4
  • Ім'я:Олена

Опубліковано 24 листопад 2015 - 22:02

Узаконить такую перепланировку нужно. В случае продажи квартиры вас оштрафуют и все равно заставят оформить все необходимые документы. Я считаю, что лучше сделать все законно тем более что это не так и дорого (нам обошлось 1500 грн)

Прежде чем начинать ломать стены нужно, удостоверится в том, что ваши действия не нарушат целостность не только вашей балконной плиты, но и всего дома (часть несущей стены), иногда именно подоконный блок и удерживает балкон в качестве противовеса. В случае с нашей однокомнатной квартирой, на Петровского 33,  подоконный блок не нес никакой функциональности  по этому его можно смело вырезать,  но не расширяя сам проем от окна! После такого объединения балкон становится жилой площадью и возможно перенести котел, что мы и сделали.  Узаконить такую перепланировку нужно. В случае продажи квартиры вас оштрафуют и все равно заставят оформить все необходимые документы. Я считаю, что лучше сделать все законно тем более что это не так и дорого (нам обошлось 1500 грн)

Я зверталася з приводу узаконеного приєднання балкону до житлової кімнати--МЕНІ ВІДМОВИЛИ , посилаючись на неможливість зробити це законно, поскільки балкон не є житловим приміщенням!!!!!! Підскажіть , будь-ласка свою процедуру узаконення ...  

Відредаговано AveroLohka, 24 листопад 2015 - 22:06.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама