Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#8801 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 110 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 08:57

В Николаеве в борьбе с провокациями объединились Евромайдан и Антимайдан http://gordonua.com/...dan--22309.html

Тааак приємно читати такі статті!,а ще більш приємно, що люди починають розуміти, за що реально треба боротися !

#8802 Панночка

Панночка

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Ім'я:Ірина

Опубліковано 13 травень 2014 - 09:45

Майюнь, іноді так поглянеш на вулиці, на майданчики дитячі - ніби все як раніше,люди як люди, усміхаються, радіють життю, адекватні, але поки не почнуться якісь розмови "за жисть". Не можу сказати, що прямо всі стали якісь неадекватні, принаймні в моєму близькому колі спілкування,але якщо взяти маленькі депресивні містечка, ті ж села - це мрак
Взагалі, якщо говорити про політичні орієнтири - все дуже неоднорідно.
З власних спостережень більшість - люди, у яких самоідентичність обмежена регіоном, ось це знатне "ми Донбасс", без національних ознак якихось, якась оця робітничо-уперта гордість чи що воно таке, основане на філософії ситого шматка, я б назвала совком, коли людям потрібна "сильна рука", хазяїн, мінімум відповідальності і максимум комфортного життєвого простору, де ніхто не підриває мозок правдою про "бендеровців", не руйнує міфів часів совка. Ці мають велику надію "Рассія прийдьот, будет харашо", їм потрібен болотний кисілівський спокій з тв, стабільні виплати ну і всі "блага" россійськогопостсовка.  Радикальна частина цього прошарку - україноненавистники, таких немало, у них просто хворобливе несприйняття всього інакшого, тому зараз - без перебільшень - небезпечно ходити у жовто-блакитних кольорах, не приведи Боже правпорці чи стрічки на машині - вважай, ти без коліс,  
Є люди (ті самі "спільні знайомі", ми ж про Свету?) - вони щиро увірували в "київську хунту", в фашизм, в "наснеслышат", по суті теж хочутьу Рорссію, бо переважна більшість  з них або членів сімей - медпрацівники, вчителі загальних предметі - професіі, що не потребують особливої перкваліфікації, а "там" за це платять нібито краще.
Є середній класс - може, без особливої "національної свідомості" - але з точку зору економічних негараздів,які зваляться на "ДНР" вони проти, але нічого вдіяти неможутьокрімякписати у форумах про безголовість сусідів і родичів з попередніх категорій.
Є й затяті українці, багато моїх  друзів,  зараз ситуація така, що як мінімум довелося видаляти всі фото і аккаунти з соцмереж, сидіти тихо і не висовуватися, бо страшно, а за  плечима у кожного діти, дружини, батьки. Оця самоцензура - це страшно насправді. Учора зі знайомою на зупинці говорили про "референдум", що це цирк без списків, просто на вулиці без приміщень навіть, без паспортів, а потім зирк - а "на бордюрі" таксі стоїть, а у нас це як секта сепаратистів якась - так ми на три тони нижче, ніби ми злочинці якісь.
Ну і якої б політичної масті ти не був - тут дуже небезпечно з точки зору безкарності - у дворах наркоманів стало просто жах скільки, крадіжки авто, грабують на вулицях,вже не кажучи про те, скільки зброї було роздано ментами-зрадниками з відділків і скільки завезено сюди за-за кордону, коли відійде Нацгвардія чи  хто там ще борсається - куди вся та зброя потече і на які цілі  - залишається тільки уявляти. Та і зараз просто приходять на підприємства і "на нужди молодой республікі" беруть транспорт, товари які їм захочеться, автоцентри стоять пусті вже кілька тижнів, де є якісь признаки заможності - все ховане-переховане, хто може - вже виїжджають. Ми чекаємо поки, що воно буде, чоловік тільки місяць як роботу знайшов, зараз фінансово не до переїзду, будемо зриватися тільки у разі реальних погроз життю. Я  розглядаю Полтаву, чи скоріше Миргород, бо там хоч далека, та рідня. Ну а якщо десь знайдеться чоловіку робота - то хоч де, тільки б без бандюкократії яка була тут завжди під покровом держави Україна, а тепер буде зі своїм вишкіром.
Отаке, дівчата

#8803 Natalka

Natalka

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 686 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 13 травень 2014 - 10:31

Зараз немало людей тут стоїть перед вибором, зриватися і їхати десь за межі "ДНР" чи тихо загибіти тут. А я собі думаю вже, а як нас приймуть "десь там"? На "дармовщину" не розраховуємо, тільки працювати і заробляти на те ж житло, "відбирати" роботу у місцевих - в усій країні і так з цим нелегко.  Ось як ви поставилися б до того, що почнуть массово приїжджати політичні біженці зі Сходу, тільки чесно, будь ласка.

Абсолютно нормально! А куда же деваться тем, кто не согласен со сложившейся ситуацией? Конечно, же менять что-то, ехать, в поисках чего-то лучшего. 

#8804 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 10:35

маски-шоу в Маріуполі 9 травня  - http://maidanns.blog...2014/05/72.html

#8805 juliy

juliy

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 853 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 11:06

Ляшко про комунистов....

http://vk.com/feed?z...95866cb91251c4c

#8806 Саюри

Саюри

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 201 повідомлення
  • Ім'я:Саюри

Опубліковано 13 травень 2014 - 12:49

На данный момент в стране происходит то, чего лично я боялась еще с начала майдана : люди поняли, что МОЖНО ВСЕ и за это НИЧЕГО не будет. Как говорится, "каждое действие рождает противодействие". Многие говорят, что на Донбассе сепаратисты с триколором и просьбами о присоединении к России должны в Россию сами и ехать...так-то оно так, только так нужно было говорить и майдану, что стоял с флагами ЕС и просился в Евросоюз(изначально). Кто-то скажет, что на майдане стояли за идею, а на востоке стоят проплаченные Кремлем....да были и на майдане и идейные, и проплаченные  Коломойским и иже с ним и Западом. На Донбассе также есть и те, и другие. Я не поддерживаю сепаратистов, тем более не поддерживала то, с чего все началось в октябре. Без четких планов, не только новое не построили, но и старое потеряли. По поводу "мирных людей" прекрасно помниться и Яценюк, выставляющий на общее обозрение адреса судей, и брусчатку, и коктейли Молотова. Да, по сравнению с теперешним, это уже давние события. Но в них есть много общего. Только в одном случае нас разжигал Запад, а в другом - Россия. Многие говорят, что Путин шизофреник...так-то оно так, но он однозначно сильный лидер своей страны, с которым не могут сбороться даже сильные мира сего. У нас в Украине даже на показ нет того, кто мог бы ему противостоять(увы).

З. Ы. Представляю, если бы во время майдана сгорели невинные люди так как в Одессе...там бы, наверное, не только служба была. Добавили бы в список святых, как мученников. А тут все так быстро забылось-замялось. Виновных нет. И не особо их кто ищет. Закона уже совсем никто не боится.

#8807 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 13 травень 2014 - 13:03

Законы? ) Когда изначально кладут на Конституцию, остальные Законы уже не имеют значения

#8808 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 13:18

Люди на майдані стояли за підписання угоди про асоціацію з ЄС,іншими словами про заключення договору, а сепаратисти в Донбасі кричать за приєднання до іншої країни. Це абсолютно різні речі.
Путін сильний лідер ? Пфффф...Може він реально покращив життя росіян, а не лише по ящику ? Ні! Може розвиваються якісь галузі чи створюються проекти здатні конкурувати на світовому ринку ? Ні!
Його боїться весь світ ? Бо то хвора людина від якої можна очікувати чого завгодно. Як психічно хворий, може утнути будь-що, тому треба ізольвувати. Весь інший цивілізований світ живе за іншими моральними цінностями і правилами.

Ось кілька сторінок назад Юля-жабка викладувала статтю http://www.snob.ru/p...3839/blog/76057
Наполеглево раджу прочитати дуже уважно(хто не читав раптом).
Думати не тільки корисно, а і обов'язково)))

#8809 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 13:36

Люди на майдані стояли за підписання угоди про асоціацію з ЄС,іншими словами про заключення договору, а сепаратисти в Донбасі кричать за приєднання до іншої країни. Це абсолютно різні речі.
Путін сильний лідер ? Пфффф...Може він реально покращив життя росіян, а не лише по ящику ? Ні! Може розвиваються якісь галузі чи створюються проекти здатні конкурувати на світовому ринку ? Ні!
Його боїться весь світ ? Бо то хвора людина від якої можна очікувати чого завгодно. Як психічно хворий, може утнути будь-що, тому треба ізольвувати. Весь інший цивілізований світ живе за іншими моральними цінностями і правилами.

Это для вас абсолютно разные. Смысл один - люди хотят жить лучше. Одни видят "лучше" в договоре с ЕС, другие - в присоединении к России. То, что один из вариантов "благородней", "патриотичней" и т.д.  не делает его правильней, а его приверженцев - чем-то лучше. 

#8810 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 13:52

Это для вас абсолютно разные. Смысл один - люди хотят жить лучше. Одни видят "лучше" в договоре с ЕС, другие - в присоединении к России. То, что один из вариантов "благородней", "патриотичней" и т.д. не делает его правильней, а его приверженцев - чем-то лучше.

Даш, це не тільки для мене різні речі. Це по своїй суті різні речі. Так крім мене ще вважає світова більшість, експерти, політологи з більш розвинених країн і т.Д. Підписання договору це одне, приєднання до іншої країни це інше. І тут нема у 'кожньго своя правда'. Це просто факти.
Н-д, двоє хотять жити краще. Один іде на кращу роботу, відкриває бізнес чи ще щось в такому ж дусі, інший пограбував банк. В обох в результаті дохід виріс, вони обидва хотіли кращого. Ціль виправдовує засоби в даному випадку ? Однозначно ні. Є допустимі способи досягнення мети, а є недопустимі. От як все просто)

#8811 Саюри

Саюри

Школярка

• Активістки
  • 201 повідомлення

Опубліковано 13 травень 2014 - 13:55

Ось кілька сторінок назад Юля-жабка викладувала статтю http://www.snob.ru/p...3839/blog/76057
Наполеглево раджу прочитати дуже уважно(хто не читав раптом).
Думати не тільки корисно, а і обов'язково)))

Люди стоявшие на майдане были всего лишь первыми, кто открыто наплевал на Закон....больше плюсов их деятельности я не вижу.

Путин сильный лидер, как-то никто его еще и не изолировал...да и своего он добивается по-тихоньку...хотите Вы того или нет...это аксиома. Да и не на Путине акцент был(как обычно), а на том, что у нас нет достойных вести страну.

Спасибо за статью философа))...безусловно, она имеет место быть, но ни в коем случае не является последней инстанцией.

Н-д, двоє хотять жити краще. Один іде на кращу роботу, відкриває бізнес чи ще щось в такому ж дусі, інший пограбував банк. В обох в результаті дохід виріс, вони обидва хотіли кращого. Ціль виправдовує засоби в даному випадку ? Однозначно ні. Є допустимі способи досягнення мети, а є недопустимі. От як все просто)

Ну тогда в случае с нашей страной, банк ограбили оба!)

#8812 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:05

Люди стоявшие на майдане были всего лишь первыми, кто открыто наплевал на Закон....больше плюсов их деятельности я не вижу.
Путин сильный лидер, как-то никто его еще и не изолировал...да и своего он добивается по-тихоньку...хотите Вы того или нет...это аксиома. Да и не на Путине акцент был(как обычно), а на том, что у нас нет достойных вести страну.
Спасибо за статью философа))...безусловно, она имеет место быть, но ни в коем случае не является последней инстанцией.

Згідно Конституції люди мають право на мирні зібрання. Статтю можете почитати.
Путіна особисто, так, ще ніхто. Ізолюють бізнес впливових росіян, які незадоволені цим, рано чи пізно вони будуть самі давить путіна. Через деякий час світ зменшить свою залежність від рос газу і нафти, ну і тд.
По вашому, я так розумію, сильний лідер-це агресивний лідер. Не дай Боже нам такого 'сильного' !!!
'она имеет место быть'...Це всі висновки які ви зробили ? Навіть на грам не задумались ? Про Німеччину наприклад...(якщо дочитали вдумчиво, і чому я сомніваюсь))

#8813 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:08

от що значить говорити однією мовою, а враження, що з різних вимірів

#8814 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:12

Першим, хто відкрито наплював на Закон, був Янукович, і саме тому люди вийшли на майдан.

#8815 Саюри

Саюри

Школярка

• Активістки
  • 201 повідомлення

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:18

Згідно Конституції люди мають право на мирні зібрання. Статтю можете почитати.
Путіна особисто, так, ще ніхто. Ізолюють бізнес впливових росіян, які незадоволені цим, рано чи пізно вони будуть самі давить путіна. Через деякий час світ зменшить свою залежність від рос газу і нафти, ну і тд.
По вашому, я так розумію, сильний лідер-це агресивний лідер. Не дай Боже нам такого 'сильного' !!!
'она имеет место быть'...Це всі висновки які ви зробили ? Навіть на грам не задумались ? Про Німеччину наприклад...(якщо дочитали вдумчиво, і чому я сомніваюсь))

Есть разные стили управления, к примеру Авторитарный и Демократичный...представьте себе, оба существуют и существовали раньше. Или Вы хотите сказать что этого нет в современном мире???Я нигде не писала, что Путин молодец. Накажут его, дожмут - отлично. ДБ, все наладится. Блин, пишешь одно - тебе что-то такое лепят в ответ.

"у чому я сумніваюсь"... Поверьте, у меня тоже есть мнение по поводу Вашего "серого вещества"...но я его оставлю при себе. Буду культурной.

Першим, хто відкрито наплював на Закон, був Янукович, і саме тому люди вийшли на майдан.

И что в итоге??

#8816 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:30

Даш, це не тільки для мене різні речі. Це по своїй суті різні речі. Так крім мене ще вважає світова більшість, експерти, політологи з більш розвинених країн і т.Д. Підписання договору це одне, приєднання до іншої країни це інше. І тут нема у 'кожньго своя правда'. Це просто факти.

То есть если первый, открывая бизнес, пришиб пару конкурентов монтировкой - это окей, а если второй сделал это же, грабя банк - айайай?) 

О чем мы спорим, о методах или о сути? Если о сути, так я "за" возможность регионам решать их судьбу. Конечно, не так как это делается сейчас на востоке. А по законному референдуму. И я за федерализацию. Опять же, на тех условиях, как я себе ее представляю(писала пару страниц раньше). 

А еще я думаю, что Родина не может быть любимой по требованию. Каждому человеку, живущему на Земле принадлежит кусочек этой самой земли. У одних эти кусочки по-больше, у других по-меньше, но почти у всех есть. Так сложилось, что "кусочки" земли находятся под юрисдикцией определенных государств. Так вот, человек, живущий на земле должен выбирать, какому государству будет принадлежать его "кусочек".

Помните, лет 15 назад были сертификаты? Куда хочу, туда и вкладываю. Так и тут. Но только тут каждый человек единолично не может решать за свой кусок, потому что его "клаптик" принадлежит не ему одному(людей много, земли мало). Но когда все жители подъезда скидываются и меняют окна в подъезде, они ведь не спрашивают разрешение у соседнего подъезда? Не слушают его нытье по поводу "как же ж так, у вас теперь будут красивые новые окна, а у нас нет"? Или когда создают ОСББ, не спрашивают жителей соседних домов, можно ли им так поступать? Так почему жители Донбаса должны делать то, что хотят жители Ужгорода(это я о законе, по которому часть от Украины можно отделить только по всеукраинскому референдуму)? Почему людям говорят "уезжайте отсюда, если вам не нравится". Им нравится ТУТ. Но они хотят сменить одно руководство на другое. Ну не любят они Украину. Так сложилось по каким-то причинам. Она для них, как для вас директор завода. Не нравится, хотим поменять на другого. Почему после этого они перестали быть людьми? Только потому, что для них "директор завода" - не более чем исполняющий обязанности, а для вас - лидер, вдохновитель и пример для подражания? 

#8817 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:33

«Донецкая республика» запретила въезд для Обамы, Меркель и Эштон, — постановление

http://news.mail.ru/...733/?frommail=1

Я представила картину: как они бедные рвутся в ДНР, а их не пускают.))) 

#8818 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:37

. Так крім мене ще вважає світова більшість, експерти, політологи з більш розвинених країн і т.

далеко не все((((

депутат  Бундестага

Немецкий журналист: "В новом украинском правительстве сидят преступники". http://www.odnoklass...2612636131418-1

об Одессе http://www.odnoklass...2597370265762-1

правда не могу проверить точность переводов 

Если о сути, так я "за" возможность регионам решать их судьбу. Конечно, не так как это делается сейчас на востоке. А по законному референдуму. 

только почему-то по ооооочень непонятным причинам наши власти абсолютно не спешили (сейчас уже поздно) хоть как-то решить вопрос регионов при только начавшемся конфликте....только и трындели об обещанной хотя бы децентрализации власти, не больше... а тогда еще можно было...но, видимо, никто не был заинтересовал (или выходило за рамки плана)

Відредаговано lidlekcc, 13 травень 2014 - 15:00.

#8819 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 14:52

Есть разные стили управления, к примеру Авторитарный и Демократичный...представьте себе, оба существуют и существовали раньше. Или Вы хотите сказать что этого нет в современном мире???Я нигде не писала, что Путин молодец. Накажут его, дожмут - отлично. ДБ, все наладится. Блин, пишешь одно - тебе что-то такое лепят в ответ.
"у чому я сумніваюсь"... Поверьте, у меня тоже есть мнение по поводу Вашего "серого вещества"...но я его оставлю при себе. Буду культурной.

В світі багато чого є, деякі досі живуть племенами і роблять жертвоприношення. І що з того? Наша країна обрала демократичний шлях розвитку, а не диктатуру.
Що молодець не писали, що сильний писали. Ще раз, сильна людина і агресивна людина це не синоніми.
І 'лепят' коники з глини, а я розмовляю)
Про вашу сіру речовину я анічогісінько не писала,мене вона не цікавить. А те що ви думаєте про мою, ще менше цікавить))Тим більше це не тема розмови))Ви досить швидко відповіли на пост з посиланням, з чого можна зробить висновок, що статтю такого обсягу і змісту як та, вдумливо прочитати нереально. От і все.
Не бачу сенсу продовжувати з вами дискусію, тому всього доброго !

#8820 bonya

bonya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 837 повідомлення
  • Місто:Полтава-Левада
  • Ім'я:Яна

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2014 - 15:07

Так почему жители Донбаса должны делать то, что хотят жители Ужгорода(это я о законе, по которому часть от Украины можно отделить только по всеукраинскому референдуму)? Почему людям говорят "уезжайте отсюда, если вам не нравится". Им нравится ТУТ. Но они хотят сменить одно руководство на другое. Ну не любят они Украину. Так сложилось по каким-то причинам.

Если людям нравится ТУТ, значит им нравится в Украине. А если они её не любят, то пусть едут в ту страну, которую будут любить. И не нужно рвать нашу страну на части из-за чьих-то больных амбиций. Просто многие жители Донбасса зазомбированы российским СМИ и сами не понимают за что они выступают. Как попугаи все повторяют - киевская хунта и т.д.   Долго старалась просто читать эту тему и ничего не высказывать....

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама