Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 63

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1982 відповідей у цій темі

#861 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 11:17

у нас уже Россошенцы считается

Ну попробовать думаю можно 

підкажіть номер реєстратури, будь ласка

567149 сегодня до 13,30 прием 

#862 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 12:10

а что возле котляревского случилось?полиция..против чего бастуем?

#863 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 12:11

а что возле котляревского случилось?полиция..против чего бастуем?

где то читала информацию,что собираются сносить присторойку,ту что строили

#864 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 19 квітень 2018 - 12:36

где то читала информацию,что собираются сносить присторойку,ту что строили

Может я чего-то не понимаю? Она выполнена в одном стиле со всем зданием, смотрится как единое целое, чем она им там мешает? "Еву", кофе и обменник открыть и испортить весь фасад и назначение здания так это нормально? Посреди центральной улицы открыть "курятник" (это я про кофишки или как их там) тоже нормально? А здесь не в тему или кому-то не доплатили?

#865 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 19 квітень 2018 - 12:42

Может я чего-то не понимаю? Она выполнена в одном стиле со всем зданием, смотрится как единое целое, чем она им там мешает? "Еву", кофе и обменник открыть и испортить весь фасад и назначение здания так это нормально? Посреди центральной улицы открыть "курятник" (это я про кофишки или как их там) тоже нормально? А здесь не в тему или кому-то не доплатили?

А никто не знак "курятники" сносить будут? Я где то такое слышала, но сама не знаю где

#866 Вика78

Вика78

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 377 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 12:56

Теряет статус исторической ценности.

Я согласна с Вами на 100 % Достройка смотрится вполне гармонично. И не портит внешний вид старой постройки. Когда стояло это здание облупленное и ободранное   несколько лет подряд, никто почему то не возмущался и не митинговал. Да, ночной клуб не самое лучшее назначение для него. Там бы открыть какой нибудь музей современного искусства, как в Киеве "Пинчук Арт Центр". Но на это всё нужны меценаты. А кто ж их будет искать? Не Мамай уж точно.

#867 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 19 квітень 2018 - 13:14

А туалеты "очень"гармонично смотрелись:)

#868 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 квітень 2018 - 13:21

А никто не знак "курятники" сносить будут? Я где то такое слышала, но сама не знаю где

вы что! Без них же город обнищает! У нас весь городской бюджет держится на этих кофейнях и туалетах!

Здесь должен быть смайл "сарказм"

Відредаговано Katrusja, 19 квітень 2018 - 13:21.

• YR-Ma це подобається

#869 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 13:44

Клеща сдавали на анализ, с результатом показывались инфекционисту, сдавали кровь по направлению, через курс аб, повторный анализ крови

А в какую лабораторию его на анализ сдавать?

#870 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 19 квітень 2018 - 14:21

Уляна СупрунНравится Страница

16 апреля в 21:00 ·

Що робити, якщо вам довелося “сидіти на холодному”

Перше - не перейматися. Існує багато хибних уявлень щодо сидіння на холодній поверхні та проблем зі здоров’ям, які це може нібито викликати.

Найпоширеніший із них - міф, що сидіння на холодній поверхні призводить до запалення сечового міхура (циститу). Це судження не має під собою науково обґрунтованих доказів.

Переохолодження чи запалення певної ділянки тіла дійсно може виникнути, якщо тривалий час знаходитися на вулиці в лютий мороз. Або ж, коли температура, навіть вища за 0, проте є велика вологість повітря та сильний вітер, котрий дме на відкриту частину тіла.

У всіх інших випадках, особливо за добрих погодних умов, дуже складно переохолодитися. Організм сам підтримує оптимальну температуру внутрішніх органів, тому ваш сечовий міхур та інші органи переважно захищені від перепаду температури.

Сидіння на холодній поверхні може призвести до оманливого відчуття потреби частого сечовипускання. Це не шкодить здоров'ю. Ваше тіло реагує на холод, як подразник, тож коли ви зігрієтеся - неприємне відчуття зникне.

Проте, якщо ви відчуваєте печіння або біль під час сечовипускання, це свідчить, що проблема справді серйозна. Такі симптоми не пов’язані з холодною погодою чи поверхнею, на якій ви посиділи.

Вони найчастіше розвиваються внаслідок бактеріальних інфекцій - коли до сечового міхура або сечовивідних шляхів потрапляють бактерії, які викликають запалення. Холод не є провідником таких бактерій.

Якщо у вас часто трапляється подібна проблема - двічі або тричі на рік - зверніться до лікаря і визначте необхідне лікування.

Сучасні дослідження показують, що для профілактики повторення такого запалення допомагають зміни способу життя. (https://goo.gl/gDk3uR)

Щоби запобігти повторному розвитку інфекції, регулярно пийте багато води та намагайтеся дотримуватися правила сечовипускання одразу після статевого акту.

Неінфекційні причини циститу також трапляються - це можуть бути, наприклад, деякі засоби контрацепції, травми, алергічні стани, певні ліки, проте ним неможливо заразитися через сидіння на холодній поверхні або купання у прохолодній воді.

Обговоріть всі нюанси з лікарем та підберіть оптимальне для вас лікування і профілактику.

Недавно в тренажерке на холодном полу полежала, прям чувствовала "симптомы цистита", хоть умом понимаю, что накручиваю себя. Потом само все прошло.

#871 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 19 квітень 2018 - 14:22

Для анализа он живой должен быть. После извлечения его в баночку нужно с мокрой ваткой, чтоб не сдох. В прошлом году брат сдавал в санстанции. Но не дождались результатов и стали принимать аб. А клещ оказался не заразным

#872 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення
  • Місто:Полтава, Подол
  • Ім'я:Katerinka

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 14:53

Для анализа он живой должен быть. После извлечения его в баночку нужно с мокрой ваткой, чтоб не сдох. В прошлом году брат сдавал в санстанции. Но не дождались результатов и стали принимать аб. А клещ оказался не заразным

Не обязательно живой. Мы возили пол клеща, но половина была целой, не раздавленной.

#873 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 квітень 2018 - 15:51

у неділю аж буде, не впевнена, що можна чекати 4 дні

можна наблюдати до 20 днів. Але краще показатися лікарю і зробити необхідні аналізи

#874 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 19 квітень 2018 - 15:58

Дякую, дівчата, до інфекціоніста на Юрченка сьогодні не встигли, тому пішли до нашого педіатра. Призначила антибіотик і треба здати аналіз на бореліоз.

Кліща нам у травмпункті не віддали, а я була в трансі і забрати сама не додумалась.)

До речі, коли в нас уже перестануть забирати дітей від батьків, зачиняти перед носом двері і проводити за ними медичні маніпуляції з дитиною? Риторичне питання.

• Marusja це подобається

#875 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 19 квітень 2018 - 16:06

у нас уже Россошенцы считается

Як варіант - у Щербанівську сільраду

#876 Rudik

Rudik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 958 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 16:24

Санстанция на Ватутина (если не ошибаюсь)

#877 lana77

lana77

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 808 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мотель
  • Ім'я:Sveta

Нагороди

Опубліковано 19 квітень 2018 - 17:14

В поликлинике на Никитченка есть инфекционист Сивоглаз Юлия

И очень неплохой врач! На меня она произвела очень хорошее впечатление

#878 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 19 квітень 2018 - 17:38

Дякую, дівчата, до інфекціоніста на Юрченка сьогодні не встигли, тому пішли до нашого педіатра. Призначила антибіотик і треба здати аналіз на бореліоз.
Кліща нам у травмпункті не віддали, а я була в трансі і забрати сама не додумалась.)
До речі, коли в нас уже перестануть забирати дітей від батьків, зачиняти перед носом двері і проводити за ними медичні маніпуляції з дитиною? Риторичне питання.

меня это тоже убивает. Как в больнице лежали, меня тоже выставили за дверь, пока катетер ставили. Но я зашла и осталась, не будут же они драться.

Відредаговано Alice_88, 19 квітень 2018 - 17:39.

#879 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 19 квітень 2018 - 18:40

Не в первый раз в маркете сталкиваясь с не внимательно стью,поэтому  всегда проверяю теперь чек не отходя от кассы,вот и сегодня ,почувствовала,что то много насчитали,т.к особо дорогого ничего не покупала и действительно,вместо 4*7 грн,посчитали 4* 29 грн.,но без проблем отдали лишние деньги.я  ещё стараюсь и на экран смотреть,что пробивается,но не всегда,конечно,а вот кассиры как сказал администратор обязан смотреть,чтоб товар соответствовал и то ,что на чеке будет,не все ,бегом,бегом и чтобы рассчитаться.а когда много покупок ,то можно  и не заметить ,что больше отдала,а если даже по чуть чуть незаметно,то в конце дня можно и на  чаевые заработать :rgaka: .

• mitera це подобається

#880 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 квітень 2018 - 19:16

Як варіант - у Щербанівську сільраду

обзвонила всех - и урядову линию, и сельсовет, и обладминистрацию .... Ну хотя бы после этого мне теперь нач.ЖЕКа перезвонил и изложил ситуацию и хоть более-менее внятно отвечал, а то до этого другой их прораб говорил "воду не ждите, сами виноваты". И водоканал приехал, а то эти вообще принаглевшие говорят - "вас нет у нас на балансе", т.е. договора заключили, счета оплачиваем, но у них на балансе не числимся....
Извините, но за три дня такой бездеятельности и халатности всех служб уже накипело....
И да, воду так и не пустили...((

Відредаговано Katrusja, 19 квітень 2018 - 19:15.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама