Домовленість із лікарем
Розпочатий з grace, 29 чер 2010 07:10
1057 відповідей у цій темі
#861Опубліковано 26 січень 2017 - 20:19
Ну обычно договариваются, как в декрет идут,после 30 недель. У меня кума так и не успела договорится,на 36 родила
#862Опубліковано 31 січень 2017 - 18:07 Спасибо, дождусь 36 недель и пойду) #863Опубліковано 01 лютий 2017 - 11:09 Є досвід пологів і по домовленості і без. Без домовленості все закінчилось......для лікарів печально, а для мене і досі плачевно. За другі пологи домовлялась тільки КС (КР), то тепер по квартирі бігає маленька козулічка, і я вперше за 7років чую, що я МАМА. #864Опубліковано 10 лютий 2017 - 11:58
Розкажу і я про свій досвід. Після декрету переїхала в обл. до батьків,тому до 1 гор. потрібно було їхати годину,а я народжувала напочатку грудня,дороги для поїздки зі схватками ну ніяк не придавали впевненості. Тому попросила свого гінеколога щоб мене положили зараніше в паталогію,але у мене показань по протіканню вагітності не було,тому вона мені порекомендувала домовитися з лікарем і вона мене зможе покласти на підготовку до родів.Домовилася з лікарем я на 39 неділі,так що домовитися ніколи не пізно!Відійшли води у її зміну в 11 ночі,поки зібралася,оглянула вона мене близько 1 ночі - відкриття лише на 1,5 см,залишили мене до 4 ранку,потім знову прийшли -а відкриття лише 3 см.А зміна її закінч. у 8,тому давай мене стимулювати:укол,капельниця і ходи так...болі почалися не просто жахливі,а пекельні - ще й постійно стояти з тією капельницею,тому від запропонованої епідуральної анестезії не відмовилася,болі не поменшало,добавили ще.У 7.30 було вже повне відкриття 10 см,а коли прийшов час тужитися подіяла анестезія і було важкувато тужитися так як погано відчувала нижню частину,допомагала акушерка,дякувати все без наслідків пройшло як для мене без розривів так і для дитинки.Якби я не домовлялася то мене б може й не стисулювали і народила б не у 8 ранку а в 2 дня,із можливістю присісти і у позі зручній для мене якось перетерпіти,але хто його зна. Намучили мене так намучили,добре що недовго і є можливість зробити епідуралку.Але добре подумайте перед тим як домовлятися з лікарем,не завжди роди пройдуть як ви хотіли.Тому якщо у вас не має обставин за яких краще домовитися (кс,ускладнення під час вагітності) і все норм,народжуйте з лікарем який на зміні.Бо пологи - це лотерея і ти не вгадаєш тут,хоч домовляйся чи ні.
#865Опубліковано 10 лютий 2017 - 23:33 Соболезную... А где рожали?
#866Опубліковано 20 лютий 2017 - 19:34
Здравствуйте. Девочки, напишите, пожалуйста, сумму благодарности Власенко за ЕР и КС.
#867Опубліковано 12 березень 2017 - 15:50
Старшого шлопчика народжувала в 2008році в тоді ще обласній, а згодом став Перенатальним....життя дитині врятували, але воно виявилося існуванням(( #869Опубліковано 13 березень 2017 - 19:33
Вагітність була просто ідеальна..... а от акушерка і лікар із чергової бригади((. Лікар помер через 2 міс від геморагічного інсульту....а нам був поставлений діагноз САК з проривом в правий шлуночок (інсульт геморагічний тільки описано все із сторони анатомії). Відредаговано Юлянька, 13 березень 2017 - 19:34.
#870Опубліковано 14 березень 2017 - 08:03 По поводу договоренности... Работая в медицине 10 лет, было столько всего. И со мной, с близкими, друзьями, родственниками. Для меня вопрос договоренности всегда философский. Можно договориться с самым лучшим доктором, великим и могучим профессором "золотые руки", а на выходе получить очень плачевные результаты. А можно наоборот, попасть к рядовому врачу и руки потом ему целовать за спасенную жизнь. Для меня лично роды, как и беременность, зачатие, это как рулетка. Чему быть, того не миновать... ИМХО #872Опубліковано 14 березень 2017 - 08:36
И так тоже может быть)) Волынец не приехала?? #876Опубліковано 14 березень 2017 - 08:59
Я жалеть начала, когда ребенок появился. Но это только потому, что через лет 5 не к кому пойти будет. Квалификация докторов оставляет желать лучшего. Я теперь даже не пойду к тем докторам, в которых я была уверенна на 100% (звездная болезнь, пьянство и т.д.). Тяжело думать и осознавать, что медицина наша просто загнивает и это все остается нашим детям. Кто их лечить будет? Не говорю про нас. У нас обычно как, врач если хороший, то к нему толпы, и он потом в силу своей звездности теряет и профессиональные и человеческие качества. Все ставится на конвеер. Об этом, конечно можно бесконечно говорить. Случаев просто тьма всяких... #877Опубліковано 14 березень 2017 - 09:33
она самая. представь. я тоже не ожидала)
У нее на следующий день в 6 утра должна была быть командировка однодневная, о чем она меня предупредила. И сказала, что давай тогда или сегодня ночью рожай (до 6 утра) или завтра вечером как вернусь. В итоге, я позвонила ей в 22:30, четко выполнила указание про ночь)) а она сказала, ну шо ж - езжай в роддом, я мабуть не попадаю на твои роды. Не, ну я понимаю, шо впадло перед командировкой.. но сказала б тогда что этой ночью я тоже выезжать не буду. Да и вообще. Несерьезно это. От нее не ожидала. #878Опубліковано 14 березень 2017 - 09:37
Не ожидала от нее((
#880Опубліковано 14 березень 2017 - 12:44
Дело даже не в этом. Тут ситуация двоякая. С одной стороны - конференция, на которую ехать после ночи на ногах, и я могу ее понять (ночные дежурства- это АД, но это специфика работы. Мы сами на это идем) с другой пациентка. Вопрос в другом. Почему не сказать человеку, который с тобой договорился и рассчитывает именно на тебя, что я не приеду. Вот это не особенно приятно. Я с ней рожала и у меня претензий нет. Если Бог даст второго ребенка, хотела тоже к ней.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |