Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#8741 Irisha999

Irisha999
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 11 листопад 2015 - 21:44

кто-нибудь может подсказать ремонтников для обустройства сан-узла? укладка плитки, кафеля, установка ванны, раковины, унитаза.... ? 

#8742 Maks11111

Maks11111

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Maks

Опубліковано 12 листопад 2015 - 07:43

Владельцы квартир по Петр.37, почитайте внимательно договора! Какие батареи указаны в договоре на установку. У меня просто написано в перечне устанавливаемых объектов: лічильники...., радіатори! То есть не указано, что будут ставить БИМЕТАЛИЧЕСКИЕ радиаторы, а просто РАДИАТОРЫ. Что в таком случае нам будут устанавливать?

P/S/: На сайте по П.37 указано: "встаyовлення біметалічних радіаторів", а в договоре схитрили... может эта неточность только у меня в договоре или у всех? Отпишитесь!

#8743 Kosec2006

Kosec2006
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Артем

Опубліковано 12 листопад 2015 - 08:22

Хто був на М. Башкірцевої, там лічильники на світло і автоматити, вже почли ставити, чи ні?

#8744 sekriy

sekriy
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:sekriy

Опубліковано 12 листопад 2015 - 08:40

Башкирцева 33  подписал акт приема после этого получил полный пакет документов осталось только зарегистрировать на Сапиго 6  :ruchki:

#8745 mushka

mushka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 09:16

Башкирцева 33 подписал акт приема после этого получил полный пакет документов осталось только зарегистрировать на Сапиго 6 :ruchki:

Скажите а после регистрации на Сапиго что делать?

#8746 Pl100784kls

Pl100784kls
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 12 листопад 2015 - 09:53

Форумчане, если у кого-то возникли проблемы с выплатами по рассрочке за 1 к квартиру на Петровского или Браилках рассмотрю варианты выкупа квартиры для себя.

#8747 sekriy

sekriy
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 10:12

после регистрации на Сапиго Вы получаете СВІДОТСТВО НА ПРАВО ВЛАСНОСТІ и ждете звонка на подключение всех комуникаций это где то будет весной как мне говорили пока все жители не зарегистрируют подключений не будет как то так  

#8748 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2015 - 10:16

Прикол, Башкирцева оформляется, а в Супруновке у многих глухо

#8749 mushka

mushka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 10:41

после регистрации на Сапиго Вы получаете СВІДОТСТВО НА ПРАВО ВЛАСНОСТІ и ждете звонка на подключение всех комуникаций это где то будет весной как мне говорили пока все жители не зарегистрируют подключений не будет как то так

А как же заверение документов у нотариуса?!!! Извиняюсь за тупые вопросы,но я действительно с этим не сталкивалась еще.(((( А где процент от стоимости платить-в регистрационной на Сапиго 6?

#8750 sekriy

sekriy
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 11:19

это смотря как вы покупали квартиру если напрямик от застройщика нотариус ненужен 

#8751 iamknish

iamknish

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Місто:Петровського 33
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 12 листопад 2015 - 11:55

это смотря как вы покупали квартиру если напрямик от застройщика нотариус ненужен 

Сумніваюсь. Витяг з державного реєстру про право власності може дати тільки нотаріус

#8752 iamknish

iamknish

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 12:55

Хтось з П33 зміг заплатити за споживання газу?

#8753 victorp

victorp
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Марии Башкирцевой, 33, 2 подъезд

Опубліковано 12 листопад 2015 - 13:56

Сумніваюсь. Витяг з державного реєстру про право власності може дати тільки нотаріус

Это если он уже там есть. А если его нет, как у нас, то есть, впервые регистрируются, то Регистрационная служба на Сапиго 6. Вроде так.

Вот что пишут:

Если нотариусы регистрируют операции по купле-продаже квартир (в частности с ипотекой), оформляют наследство, то государственные регистраторы — операции с новыми жилыми домами и земельными участками. Они же выдают свидетельства о государственной регистрации прав на недвижимость (сегодня такое свидетельство выдают местные органы власти).

По-моему, так.

А где процент от стоимости платить-в регистрационной на Сапиго 6?

Про процент от стоимости тоже пока никто не говорил.

В регистрационной службе дали две квитанции — на 120 и на 86 гривен. Это в кабинете 6 — сначала идем туда, берем бланк заявления, реквизиты на оплату и узнаем, какие документы нужны. А уже затем подаем документы в кабинете 1.

Відредаговано victorp, 12 листопад 2015 - 14:03.

#8754 victorp

victorp
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Марии Башкирцевой, 33, 2 подъезд

Опубліковано 12 листопад 2015 - 14:01

Хотел записаться на регистрацию через Интернет (http://www.just.gov.ua/rs/), а там ближайшая дата — 3 декабря :).

Интересно, а как с живой очередью, проще ли.

(Как мне объяснили, там два регистратора — один принимает по интернет-записи, другой по живой очереди.)

• shooter це подобається

#8755 Толик 101

Толик 101
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Толик

Опубліковано 12 листопад 2015 - 15:48

Привет. Кто нибудь начал уже ремонт на Башкирцевой 33?

#8756 Luci

Luci
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава, вул. Петровського, 39
  • Ім'я:Luci

Опубліковано 12 листопад 2015 - 16:07

Хтось з П33 зміг заплатити за споживання газу?

Знайомі із П33 шукають яким чином чином це зробити, але поки що безуспішно.

#8757 Serg-Sveta

Serg-Sveta
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Супруновка, Нефтяников 15/1,
  • Ім'я:Serg-Sveta

Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:26

Державна реєстрація права власності на придбану квартиру, зокрема на підставі договору купівлі-продажу?

Державна реєстрація права власності на квартиру, що виникло на підставі договору купівлі-продажу, проводиться нотаріусом, який посвідчив такий договір.

Документи, які необхідно подати для проведення державної реєстрації прав:

• заява про державну реєстрацію;
  • копія документу, що посвідчує особу заявника;
  • копія реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків (крім випадків, коли особа через свої релігійні або інші переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податку, офіційно повідомила про це відповідні органи державної влади та має відмітку в паспорті громадянина України);
  • документ, що підтверджує внесення плати за надання витягу з Державного реєстру прав;
  • документ про сплату державного мита (крім випадків, коли особа звільнена від сплати державного мита);
  • договір купівлі продажу нерухомого майна.

Державна реєстрація права власності на новостворений житловий будинок проводиться реєстраційною службою за місцезнаходженням такого будинку.

Документи, які необхідно подати для проведення державної реєстрації прав:

• заява про державну реєстрацію;
  • копія документу, що посвідчує особу заявника;
  • копія реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків (крім випадків, коли особа через свої релігійні або інші переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податку, офіційно повідомила про це відповідні органи державної влади та має відмітку в паспорті громадянина України);
  • документ, що підтверджує внесення плати за надання витягу з Державного реєстру прав;
  • документ про сплату державного мита (крім випадків, коли особа звільнена від сплати державного мита);
  • технічний паспорт на житловий будинок;
  • документ, що посвідчує речове право на земельну ділянку*;
  • витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку (у разі, коли в документі, що посвідчує речове право на земельну ділянку, відсутні відомості про її кадастровий номер);
  • документ, що відповідно до вимог законодавства засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта проектній документації, державним будівельним нормам, стандартам і правилам**;
  • документ, що підтверджує присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси;

Відредаговано Serg-Sveta, 12 листопад 2015 - 20:26.

#8758 Влад

Влад
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Супруновка , вул. Нафтовиків 15/1, 3 под.
  • Ім'я:Vlad

Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:56

Скажите если кто владеет информацией  по поводу  Супруновки ДСК хоть с кем-то заключил договор? Я имею ввиду Полтававодоканал, Полтаваэлектроэнерго или Полтавагазом. 

#8759 Yarik

Yarik
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Yarik

Опубліковано 12 листопад 2015 - 21:57

Владельцы квартир по Петр.37, почитайте внимательно договора! Какие батареи указаны в договоре на установку. У меня просто написано в перечне устанавливаемых объектов: лічильники...., радіатори! То есть не указано, что будут ставить БИМЕТАЛИЧЕСКИЕ радиаторы, а просто РАДИАТОРЫ. Что в таком случае нам будут устанавливать?
P/S/: На сайте по П.37 указано: "встаyовлення біметалічних радіаторів", а в договоре схитрили... может эта неточность только у меня в договоре или у всех? Отпишитесь!

Не только у тебя так написано!

#8760 iamknish

iamknish

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення

Опубліковано 12 листопад 2015 - 22:31

Знайомі із П33 шукають яким чином чином це зробити, але поки що безуспішно.

В Полтавагаз збут сказали, що перший раз обов’язково необхідно сплатити в Ощадбанкові, а потім можна буде де-завгодно

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама