Перехід до вмісту

Фотографія

Школа № 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
842 відповідей у цій темі

#841 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 16 квітень 2024 - 09:47

Теж підтримаю допис, що позашкільні заняття доведеться скоротити або вчити уроки до півночі, домашніх завдань дуже багато. Особливо на он-лайн тижні самостій проекти, експерименти і т.д. І не всі вчителі йдуть на зустріч.
Але є і позитивні моменти, різноманітне позакласне життя, екскурсії, тематичні заходи, сучасний обладнаний простір для дитини.
Вцілому ми Ліцеєм задоволені, але цей заклад для дітей,які реально мають бажання вчитись.

Я б сказала, що гуртки прийдеться замінити репетиторами. На зустріч йдуть рідко, навіть пропущені дні через хворобу дуже складно доздати, в результаті знижуються оцінки за тематичні (наприклад при поточних і контрольних 9, 10, 11 можна отримати 8 тематичну, бо був пропущений урок). Нас тримають поки що лише подружки, але багато хто планує наступного року змінювати школу.

Відредаговано Ipiha, 16 квітень 2024 - 09:49.

#842 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 16 квітень 2024 - 17:39

Я б сказала, що гуртки прийдеться замінити репетиторами. На зустріч йдуть рідко, навіть пропущені дні через хворобу дуже складно доздати, в результаті знижуються оцінки за тематичні (наприклад при поточних і контрольних 9, 10, 11 можна отримати 8 тематичну, бо був пропущений урок). Нас тримають поки що лише подружки, але багато хто планує наступного року змінювати школу.

Це індивідуально. Повторюсь, зі спортивною школою і без репетиторів до 9 класу (в 9 пішла на математику - традиційно не сильна сторона школи) дитина вчиться на відмінно.

По уроках в класах 5-7 дійсно було важкувато, з 8 якось стало легше, або дитина навчилася відкидати зайве : ) 

По комунікаціям з вчителями, я зразу привчила максимально швидко вирішувати проблеми, або навіть заздалегідь, добре, що зараз всі вчителі на зв'язку. Звісно, якщо дитина через місяць згадала, що треба щось здати, ніхто не буде в захваті. Знаю лише двоє вчителів, які не приймають перездачі, але вони і не знижують оцінки просто за пропущений урок, то дивно, так не має бути.

У мене є питання до якості знань з певних предметів, але може то я багато хочу від школи.

• shpulia це подобається

#843 shpulia

shpulia

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 16 квітень 2024 - 17:39

В нашому класі теж є батьки які над цим думають, бо діти не витримують навантаження.

Тому я і кажу, це школа для працьовитих дітей. В цілому школа подобається і уроки до 1 ночі, та усі вихідні з уроками, все це перекриває цікаво організовані перерви, багато конкурсів, екскурсій.

Насичено на всі 100%

• o_ma це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама