Сад і город)))
Розпочатий з limara, 12 бер 2015 19:09
867 відповідей у цій темі
Опубліковано 21 березень 2023 - 11:46
Де купуєте перевірені саджанці дерев та кущів, щоб відповідала заявлена сортність? Крім "Світа рослин".
Уже лет 10 растения покупаю на сайте "Яскрава клумба". Брала в основном цветы, из кустов брала: смородину, ежевику, крыжовник - всё живое и плодоносит. В этом году заказала первое дерево, посмотрим на его живучесть.
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 21 березень 2023 - 21:35
Мама розпродає цибулини гладіолусів, (в діаметрі 5см) символічно 5 грн/ шт. рожеві сорт Патрісія. 050 143 1472
Відредаговано Киця, 21 березень 2023 - 21:50.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 21 березень 2023 - 21:58
Дівчатка, а хто на форумі з власного саду /клумби продавав /продає квіти?
Цікавить деревовидний піон(здається правильно назвала) і гортензії. І ще потрібна порада що швидко росте і зав"яже частину будинку?
Опубліковано 22 березень 2023 - 12:08
Дівчатка, а хто на форумі з власного саду /клумби продавав /продає квіти?
Цікавить деревовидний піон(здається правильно назвала) і гортензії. І ще потрібна порада що швидко росте і зав"яже частину будинку?
Плетущиеся розы
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 березень 2023 - 12:28
Плетущиеся розы
Ви продаєте?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 22 березень 2023 - 13:14
Плетущиеся розы
Мені більше паркові троянди сподобались..Більше квітів, більш ,,охайніші,,
Опубліковано 22 березень 2023 - 13:24
Ви продаєте?
Нет.
Мені більше паркові троянди сподобались..Більше квітів, більш ,,охайніші,,
Только они не закрывают фасад. Я так поняла, что спрашивали именно за те растения, которые быстро вырастут и закроют часть дома.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 22 березень 2023 - 14:06
Нет.
Только они не закрывают фасад. Я так поняла, что спрашивали именно за те растения, которые быстро вырастут и закроют часть дома.
Чому..Прставити їм опору біля стіни і вперед....мої більше 3 метрів точно...правда просто по шпагату вились.А якщо гарні умови то вони шикарні...
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 22 березень 2023 - 19:41
Дівчата, мені потрібні кілька саджанців черемухи. Можливо хтось продає?
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 25 березень 2023 - 19:42
Я придбала декоративний виноград Вічі, він має трьогостре листя.
Взагалі пару років тому я вже його купувала, але мабуть виродився,тобто прещепа померла і залишився звичайний дівочий з п'ятикутним листям.. А він не чіпляється сам за стіни, потрібна опора.
А ще купила юкку, гортензії і ще щось красивезне, але не пам'ятаю назви. День встигнути все))
Juli
-
Місто:совсем рядышком с Полтавой
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 25 березень 2023 - 22:03
Оля, а де ви виноград купляли?
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 26 березень 2023 - 11:03
Замовила у розплоднику Кам'янець Подільському. Зараз ціна 100 грн, приблизно 50 см. Відправляють НП
Опубліковано 27 березень 2023 - 22:54
Хотіла в цьому році вперше виростити петунію з насіння. Зійшла, трошки підросли і пропала. Спроба номер 2, зійшла, я поставила під фітолампу, пропала знову. Що не так? ((
Опубліковано 28 березень 2023 - 11:25
Я вирощувала, але давно - без всяких фітоламп. Знаю, що під скло треба, або поліетилен. Садила десь в лютому-березні - світла вистачало. Стояла на південному вікні. Наче ніяких заморочок не було.
Ще додам, що просту петунію було легче виростити, а от "махрову", чи "чорну" важче - з 5 сіменинок, ледве одна квітка була.
Опубліковано 28 березень 2023 - 11:32
Хотіла в цьому році вперше виростити петунію з насіння. Зійшла, трошки підросли і пропала. Спроба номер 2, зійшла, я поставила під фітолампу, пропала знову. Що не так? ((
я цього року теж вперше вирощую. Прості сорти зійшли і ростуть, вже порозсаджувала в стаканчики, а махрові 3 пакетика було, то з одного 3 штучки, з другого одна вижила, а третій і не зійшли
Опубліковано 28 березень 2023 - 14:37
От мабуть справа в тому, що сортові купила. Вже в цьому році пізно ще раз сіяти((
В_олошка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 29 березень 2023 - 16:26
От мабуть справа в тому, що сортові купила. Вже в цьому році пізно ще раз сіяти((
не пізно. А вирощували під плівкою? Треба провітрювати регулярно. За потреби обробити, бо при вологості можуть хвороби розвинутися. У мене вже хороші кущики. Сіяла сурфінію та вербену. Зараз посіяла еустому, вже є гачечки, проклюнулися лише через 10 днів. Але я знаю, що еустома сходить через два тижні. Все під плівкою та лампою.
Опубліковано 30 березень 2023 - 08:28
А мені цікаво як людям вдається укорінювати черенки квітів? У мене під плівкою вони завжди загнивають, корінці не з'являються. Пробувала з петунією і фуксією
Опубліковано 30 березень 2023 - 16:54
не пізно. А вирощували під плівкою? Треба провітрювати регулярно. За потреби обробити, бо при вологості можуть хвороби розвинутися. У мене вже хороші кущики. Сіяла сурфінію та вербену. Зараз посіяла еустому, вже є гачечки, проклюнулися лише через 10 днів. Але я знаю, що еустома сходить через два тижні. Все під плівкою та лампою.
Під плівкою, провітрювала, але нічим не обробляла. Хай вже в наступному році спробу. Поки що у мене айстри і баклажани тітка попросила посіяти, наче ростуть
Katerina2014
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"
Опубліковано 05 квітень 2023 - 10:59
Дівчата, мені потрібні кілька саджанців черемухи. Можливо хтось продає?
Видела на ОЛХ 100 грн. трехлетний саженец
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|