Один з моїх найулюбленіших тортів - шоколадний медовик, ось тут про нього уже писали, я роблю по цьому ж рецепту https://mama.pl.ua/i...ic=145&p=325011
Коржі пекти не люблю, тому іноді печу коли є натхнення і заморожую. Так і цього разу, розморозила коржі і залишилося тільки зробити крем. У мене заварний, але також дуже смачно зі сметанним, він дає приємну кислинку.
И я такой пекла на этих выходных,всем моим очень понравился и даже мне,хоть я и не фанат тортов
У нас теж на вихідних був шоколад шоколадний у шоколаді - торт "Трюфельний" - враження таке, ніби смакуєш трюфельну цукерку! Тісто: 100 гр масла або маргарину, 100 гр сметани, 100 гр какао, 1 склянка цукру, 1 яйце, 0,5 ч лож соди (гасимо оцетом), борошно, щоб вимісити м'яке тісто.Тісто ділимо на 8 частин.Розкатуємо і випікаємо коржі.З розкатуванням проблем у мене не виникло, а от при переклаланні коржа на лист, він рвався.Після третьої невдалої спроби я взяла роз'ємну форму для випікання, трохи розкатала тісто, переклала у форму і розпластала руками до круглої форми.Так і випікала) Крем заварний: 2 яйца, 1 склянка цукру, 3 ст лож борошна, ванілін - все збити.Додати 900 мл молока, розмішати і поставити все на водяну баню.Варити до загускання, постійно помішуючи.Додати 300 гр вершкового масла. Коржі перемазуємо кремом. Торт вирішила покрити шоколадною глазуррю на желатині: 40 гр какао, 40 гр цукру, 40 гр вершків (замінила молоком) - заварити, додати 40 гр темного шоколаду і перемішати.До шоколадної суміші додаємо 1 ч ложку желатину, попередньо замочену і 40 гр холодної води, а потім доведену до кипіння.Глазур готова.
Внутри шифоновый бисквит, сметанный крем с фруктами и прослойка из вишневого желе.
Фишка торта в дополненной реальности. Если смотреть на торт с помощью специальной программы, то появляется объемная картинка. Так же можно поиграть в игру "космическая миссия на Марсе"
Так что торт можно не только есть, но интересно смотреть и играть))))
З розкатуванням проблем у мене не виникло, а от при переклаланні коржа на лист, він рвався.Після третьої невдалої спроби я взяла роз'ємну форму для випікання, трохи розкатала тісто, переклала у форму і розпластала руками до круглої форми.Так і випікала)
Я розкачую тісто прямо на пергаменті, трошки притрусивши борошном. Проблем з перекладанням не виникає.
Подскажите вафельная картинка на крем чиз нормально ляжет?
Крем по такому рецепту
Для одной порции крема надо взбить 115 гр масла комнатной температуры со 100 гр. сахарной пудры в течении 7 минут до бела. Затем доабвить 340 гр. холодного творожного сыра (филадельфия, альмете, хохланд...) и взбивать еще 5-7 минут
Подскажите вафельная картинка на крем чиз нормально ляжет?
Крем по такому рецепту
Для одной порции крема надо взбить 115 гр масла комнатной температуры со 100 гр. сахарной пудры в течении 7 минут до бела. Затем доабвить 340 гр. холодного творожного сыра (филадельфия, альмете, хохланд...) и взбивать еще 5-7 минут
По идее ляжет.можно тыльную сторону промазать декор гелем.
П.с. вы такой крем уже делали? Не многовато ли сыра на 115 гр масла?
По идее ляжет.можно тыльную сторону промазать декор гелем.
П.с. вы такой крем уже делали? Не многовато ли сыра на 115 гр масла?
Делала, вреде нормально. И декор гель есть, спасибо.
Делала торт по этому рецепту и там рецепт крем чиза https://gotovim-doma...limonnym-kremom
Сейчас меня просто бисквит с фруктами и выровнять хочу крем чизом
Делала, вреде нормально. И декор гель есть, спасибо.
Делала торт по этому рецепту и там рецепт крем чиза https://gotovim-doma...limonnym-kremom
Сейчас меня просто бисквит с фруктами и выровнять хочу крем чизом
Если просто выровнять, то можно и слив.масло+пудра. Нанести тоненький слой. Я детям клала на чисто сметанный крем. Толстенькая бумага, нанесла декор гель с тыльной стороны. Отлично все легло и не потекло.
Если просто выровнять, то можно и слив.масло+пудра. Нанести тоненький слой.
Я детям клала на чисто сметанный крем. Толстенькая бумага, нанесла декор гель с тыльной стороны. Отлично все легло и не потекло.
Спасибо! Первый раз с этой вафельной картинкой... Буду пробовать.
Вы бока ровняли спецлопатками (или как они там правильно называются)
Что за крем сверху? и на что картинку садили?
Ровняла шпателем, первый раз и получилось не очень гладко, но с далека не видно) Сверху крем чиз и под картинкой тоже, не поплыла, все хорошо) гидрогеллем мазала ее с двух сторон. Торт вкусный получился, но все равно не очень люблю я крем чиз, вот жирный он мне(может ого многовато в этом торте получилось, люблю более легкие крема.