Перехід до вмісту

Фотографія

Ми хворіємо - 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
8234 відповідей у цій темі

#8221 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 10 травень 2022 - 13:46

Я стикалася на власному досвіді, це дуже неприємний щовечірній біль, а тоді у лікарів була одна відповідь - переросте. Я не думаю, що це норма, можливо чогось не вистачає організму, чи фізпроцедури можуть полегшити стан, я б звернулася до педіатра для початку.

Педіатр каже, що це постковідний синдром, ковідом хворіли у жовтні місяці, але син періодично скаржиться і особливо з початком війни коли вдома сидить і фізнавантаження мінімальні. Дякую дівчата! 

#8222 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 10 травень 2022 - 20:22

Педіатр каже, що це постковідний синдром, ковідом хворіли у жовтні місяці, але син періодично скаржиться і особливо з початком війни коли вдома сидить і фізнавантаження мінімальні. Дякую дівчата!

Сходіть до ортопеда
В період активного росту важливо не пропустити проблеми або зайвий раз переконатися, що їх немає...
  • Yulasha це подобається

#8223 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 11 травень 2022 - 05:56

У моего ребенка такие боли были задолго до ковида ( его тогда в мире не существовало, может только в пробирке в лаборатории  ) и до подрасткового возраста в период фаз быстрого роста. Я капала витамин д в профилактической дозе 2 капли  +  мы кушали молочку. Болела только одна нога от колена да стопы. В итоге проблема была . Связана ли проблема с болью- не знаю. Боль прошла

Відредаговано Cu-jo, 11 травень 2022 - 05:56.

• Yulasha це подобається

#8224 Ксюни4ка

Ксюни4ка

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 898 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 09 листопад 2022 - 20:50

Дівчата, потрібна ваша допомога:

Навесні брали направлення до алерголога (ходили на Юрченка), щоб поклали в лікарню для проведення алергопроб.

Тепер хочемо розпочати лікування. Необхідно сходити до алерголога в обласній поліклініці. Педіатр каже, що нове направлення видати не може, дійсне ще попереднє (на протязі року), а в реєстратурі обласної поліклініки розказують, що старим направленням скористатись ми вже не можемо і потрібно нове.

Може в когось була схожа ситуація, підкажіть скористатись одним направленням декілька разів можна чи ні?

#8225 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 10 листопад 2022 - 07:43

Навесні брали направлення до алерголога (ходили на Юрченка), щоб поклали в лікарню для проведення алергопроб.

Тепер хочемо розпочати лікування. Необхідно сходити до алерголога в обласній поліклініці. Педіатр каже, що нове направлення видати не може, дійсне ще попереднє (на протязі року), а в реєстратурі обласної поліклініки розказують, що старим направленням скористатись ми вже не можемо і потрібно нове.

Може в когось була схожа ситуація, підкажіть скористатись одним направленням декілька разів можна чи ні?

Можна, якщо його попередній раз лікар не закрив. А якщо закрив після візиту, то тільке нове.

#8226 Ксюни4ка

Ксюни4ка

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 898 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 листопад 2022 - 08:05

Можна, якщо його попередній раз лікар не закрив. А якщо закрив після візиту, то тільке нове.

Дякую!
Ні, лікар не закрив

#8227 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 10 листопад 2022 - 21:11

У травні місяці брала направлення до лікаря, вчора тільки дійшли на прийом по направленню з травня, прийняли без проблем.

Відредаговано Yulasha, 10 листопад 2022 - 21:11.

#8228 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 11 листопад 2022 - 16:19

Направленням можна скористатись при відвідуванні того ж самого лікаря (особа, а не спеціалізація), тобто як я розумію у Вашому випадку потрібне нове направлення.
PS: Виписати направлення, якщо не закрито попереднє можливо.

#8229 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 11 листопад 2022 - 16:26

У травні місяці брала направлення до лікаря, вчора тільки дійшли на прийом по направленню з травня, прийняли без проблем.

Напралення дійсне рік, але закріплюється саме за певним лікарем після першого відвідування.

Відредаговано Kalinna, 11 листопад 2022 - 16:27.

#8230 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 11 листопад 2022 - 20:40

Напралення дійсне рік, але закріплюється саме за певним лікарем після першого відвідування.

В якщо записався на прийом по направленню,але не прийшов /відмінив ,то "згорає" чи дійсне?

#8231 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 11 листопад 2022 - 20:53

В якщо записався на прийом по направленню,але не прийшов /відмінив ,то "згорає" чи дійсне?

Дійсне

#8232 Ксюни4ка

Ксюни4ка

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 898 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2022 - 19:00

Направленням можна скористатись при відвідуванні того ж самого лікаря (особа, а не спеціалізація), тобто як я розумію у Вашому випадку потрібне нове направлення.
PS: Виписати направлення, якщо не закрито попереднє можливо.

А як можна виписати нове направлення, якщо старе не закрите?
Бо наш педіатр сказала, що нове виписати не зможе
І ще питання: якщо наприклад направлення немає, то чи можна прийти до спеціаліста платно в обласній поліклініці?

#8233 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2022 - 21:56

У мене в кабінеті Хелсі навіть зараз є одночасно декілька направлень до одного спеціаліста там немає обмежень, якщо це суперечить принципам педіатра - можна закрити одне, а виписати інше :-)

#8234 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 13 листопад 2022 - 11:23

Дівчата, в кого дітки лікувались в обласній неврології?Кого вела зав відділення, потрібно буде після їх діагнозів ,,перепровіряти?

#8235 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 14 листопад 2022 - 09:48

А як можна виписати нове направлення, якщо старе не закрите?
Бо наш педіатр сказала, що нове виписати не зможе
І ще питання: якщо наприклад направлення немає, то чи можна прийти до спеціаліста платно в обласній поліклініці?

можна, по прейскуранту.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама