Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 10 травень 2022 - 13:46
Я стикалася на власному досвіді, це дуже неприємний щовечірній біль, а тоді у лікарів була одна відповідь - переросте. Я не думаю, що це норма, можливо чогось не вистачає організму, чи фізпроцедури можуть полегшити стан, я б звернулася до педіатра для початку.
Педіатр каже, що це постковідний синдром, ковідом хворіли у жовтні місяці, але син періодично скаржиться і особливо з початком війни коли вдома сидить і фізнавантаження мінімальні. Дякую дівчата!
Опубліковано 10 травень 2022 - 20:22
Педіатр каже, що це постковідний синдром, ковідом хворіли у жовтні місяці, але син періодично скаржиться і особливо з початком війни коли вдома сидить і фізнавантаження мінімальні. Дякую дівчата!
Сходіть до ортопеда
В період активного росту важливо не пропустити проблеми або зайвий раз переконатися, що їх немає...
Опубліковано 11 травень 2022 - 05:56
У моего ребенка такие боли были задолго до ковида ( его тогда в мире не существовало, может только в пробирке в лаборатории ) и до подрасткового возраста в период фаз быстрого роста. Я капала витамин д в профилактической дозе 2 капли + мы кушали молочку. Болела только одна нога от колена да стопы. В итоге проблема была . Связана ли проблема с болью- не знаю. Боль прошла
Відредаговано Cu-jo, 11 травень 2022 - 05:56.
Ксюни4ка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 листопад 2022 - 20:50
Дівчата, потрібна ваша допомога:
Навесні брали направлення до алерголога (ходили на Юрченка), щоб поклали в лікарню для проведення алергопроб.
Тепер хочемо розпочати лікування. Необхідно сходити до алерголога в обласній поліклініці. Педіатр каже, що нове направлення видати не може, дійсне ще попереднє (на протязі року), а в реєстратурі обласної поліклініки розказують, що старим направленням скористатись ми вже не можемо і потрібно нове.
Може в когось була схожа ситуація, підкажіть скористатись одним направленням декілька разів можна чи ні?
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 10 листопад 2022 - 07:43
Навесні брали направлення до алерголога (ходили на Юрченка), щоб поклали в лікарню для проведення алергопроб.
Тепер хочемо розпочати лікування. Необхідно сходити до алерголога в обласній поліклініці. Педіатр каже, що нове направлення видати не може, дійсне ще попереднє (на протязі року), а в реєстратурі обласної поліклініки розказують, що старим направленням скористатись ми вже не можемо і потрібно нове.
Може в когось була схожа ситуація, підкажіть скористатись одним направленням декілька разів можна чи ні?
Можна, якщо його попередній раз лікар не закрив. А якщо закрив після візиту, то тільке нове.
Ксюни4ка
-
-
Опубліковано 10 листопад 2022 - 08:05
Можна, якщо його попередній раз лікар не закрив. А якщо закрив після візиту, то тільке нове.
Дякую!
Ні, лікар не закрив
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 10 листопад 2022 - 21:11
У травні місяці брала направлення до лікаря, вчора тільки дійшли на прийом по направленню з травня, прийняли без проблем.
Відредаговано Yulasha, 10 листопад 2022 - 21:11.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 11 листопад 2022 - 16:19
Направленням можна скористатись при відвідуванні того ж самого лікаря (особа, а не спеціалізація), тобто як я розумію у Вашому випадку потрібне нове направлення.
PS: Виписати направлення, якщо не закрито попереднє можливо.
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 листопад 2022 - 16:26
У травні місяці брала направлення до лікаря, вчора тільки дійшли на прийом по направленню з травня, прийняли без проблем.
Напралення дійсне рік, але закріплюється саме за певним лікарем після першого відвідування.
Відредаговано Kalinna, 11 листопад 2022 - 16:27.
Опубліковано 11 листопад 2022 - 20:40
Напралення дійсне рік, але закріплюється саме за певним лікарем після першого відвідування.
В якщо записався на прийом по направленню,але не прийшов /відмінив ,то "згорає" чи дійсне?
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 листопад 2022 - 20:53
В якщо записався на прийом по направленню,але не прийшов /відмінив ,то "згорає" чи дійсне?
Дійсне
Ксюни4ка
-
-
Опубліковано 12 листопад 2022 - 19:00
Направленням можна скористатись при відвідуванні того ж самого лікаря (особа, а не спеціалізація), тобто як я розумію у Вашому випадку потрібне нове направлення.
PS: Виписати направлення, якщо не закрито попереднє можливо.
А як можна виписати нове направлення, якщо старе не закрите?
Бо наш педіатр сказала, що нове виписати не зможе І ще питання: якщо наприклад направлення немає, то чи можна прийти до спеціаліста платно в обласній поліклініці?
Kalinna
-
-
Опубліковано 12 листопад 2022 - 21:56
У мене в кабінеті Хелсі навіть зараз є одночасно декілька направлень до одного спеціаліста там немає обмежень, якщо це суперечить принципам педіатра - можна закрити одне, а виписати інше :-)
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 13 листопад 2022 - 11:23
Дівчата, в кого дітки лікувались в обласній неврології?Кого вела зав відділення, потрібно буде після їх діагнозів ,,перепровіряти?
Опубліковано 14 листопад 2022 - 09:48
А як можна виписати нове направлення, якщо старе не закрите?
Бо наш педіатр сказала, що нове виписати не зможе
І ще питання: якщо наприклад направлення немає, то чи можна прийти до спеціаліста платно в обласній поліклініці?
можна, по прейскуранту.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|