Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#8221 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 14 лютий 2018 - 12:10

Инна, не смотря на флакон, доза идет 0.5мл. И приорикс бывает тоже 10ти дозный.
Попроси классную сына, что бы карту прививок проверили.
Но, скорее всего, вы попали в % осложнений( вообще не факт, что у младшего будет какая-то реакция. Ты же понимаешь, что это все индивидуально.

Понимаю, но можешь представить насколько мне страшно! Вдруг они в этом одинаковы(
  • Marusja це подобається

#8222 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 14 лютий 2018 - 12:29

Понимаю, но можешь представить насколько мне страшно! Вдруг они в этом одинаковы(

Я могу и не представлять,  я в курсе((( 

• Kalinna це подобається

#8223 Елена С.

Елена С.

На пути к совершенству!

• Завсідники
  • 3 313 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2018 - 12:29

https://m.facebook.c...100004599256957

#8224 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 16 лютий 2018 - 11:54

Девочки, только что на Фб прочла информацию, что на територии Украины обнаружен в продаже и использовании Приорикс, производитель Италия, упаковщик Россия. Он не зарегистрирован на територии Украины и Держликами запрещен сейчас к продаже и употреблению, подлежит утилизации. Обратите внимание, если планируете делать КПК.

#8225 lenny

lenny

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 156 повідомлення
  • Ім'я:lenny

Опубліковано 16 лютий 2018 - 12:25

Девочки, только что на Фб прочла информацию, что на територии Украины обнаружен в продаже и использовании Приорикс, производитель Италия, упаковщик Россия. Он не зарегистрирован на територии Украины и Держликами запрещен сейчас к продаже и употреблению, подлежит утилизации. Обратите внимание, если планируете делать КПК.

Держлікслужба України заборонила обіг вакцини проти кору, краснухи та паротиту PRIORIX 0,5 мл, 1 доза, виробництва "Фідія Фармацеути С.п.а, Італія", упакованої та контрольованої ООО "Смит Кляйн Бичем - Біомед", Росія.

Цей припис був виданий за зверненням офіційного представництва компанії "ГлаксоСмитКляйн Фармасьтікалс Україна" від 12.02.2018, який поскаржився на наявність в аптечній мережі незареєстрованої вакцини іншого виробника.

Ймовірно, компанія "ГлаксоСмитКляйн Фармасьтікалс Україна" протягом останніх півроку вклала чимало коштів та зусиль у розкручування ажиотажного попиту на вакцину КПК серед населення України.

Останнім часом силами речників МОЗ та ЗМІ ведеться рекламна кампанія необхідності щепитися проти кору і дорослим, але вже не безкоштовно, і через штучний дефіцит вакцини КПК у деяких регіонах споживачі ладні платити будь-які гроші за "рятівну дозу" вакцини собі та дітям...

МОЗ України оголосив про прибуття ще 1 млн. доз вакцини у березні-квітні 2018 року, щоб задовільнити створений попит на ринку.

За іншими даними ЗМІ, наразі в Україні залишаються ще багато вакцини цього виробника у дводозових флаконах, термін використання деяких партій якої спливає вже у березні 2018 року.

Тож очевидно, що зайві конкуренти, ще й контрабандні, на сформованому ринку збуту вакцини Пріорікс компанії "ГлаксоСмитКляйн Фармасьтікалс Україна" не потрібні...

Розпорядження про заборону від 15.02.2018 №1325-1.1/4.0/17-18 опубліковане на сайті служби: http://portal.diklz..../Download.ashx…

[/url]">http://5ecuko1lkjr4wdkgthj5l2vnr.jpg

Відредаговано lenny, 16 лютий 2018 - 12:32.

#8226 lenny

lenny

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 156 повідомлення
  • Ім'я:lenny

Опубліковано 16 лютий 2018 - 12:30

В інструкції до Пріорікса, що його масово кололи від кору, серед побічних реакцій чорним по білому вказано "інфекції верхніх дихальних шляхів - ЧАСТО". Наявна епідемія грипу та інших ОРВІ є прямим наслідком масової вакцинації від кору. https://tabletki.ua/...a/.../Приор.../

Зазерність в в розділ "Побічні реакції" (внизу). Крім ГРВІ САМ ВИРОБНИК серед побочок вказує бронхіти, отіти, кон'юктивіти, менінгіти і ще купу всьго. Наявна епідемія грипу та інших ОРВІ є прямим наслідком масової вакцинації від кору.

#8227 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 16 лютий 2018 - 13:04

В інструкції до Пріорікса, що його масово кололи від кору, серед побічних реакцій чорним по білому вказано "інфекції верхніх дихальних шляхів - ЧАСТО". Наявна епідемія грипу та інших ОРВІ є прямим наслідком масової вакцинації від кору. https://tabletki.ua/...a/.../Приор.../
Зазерність в в розділ "Побічні реакції" (внизу). Крім ГРВІ САМ ВИРОБНИК серед побочок вказує бронхіти, отіти, кон'юктивіти, менінгіти і ще купу всьго. Наявна епідемія грипу та інших ОРВІ є прямим наслідком масової вакцинації від кору.

ага, каждый год грипп и орви из-за вакцинации. А еще глобальное потепление и озоновые дыры. Ужас-ужас.

#8228 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 16 лютий 2018 - 13:23

ага, каждый год грипп и орви из-за вакцинации. А еще глобальное потепление и озоновые дыры. Ужас-ужас.

+1

Відредаговано sk1zka, 16 лютий 2018 - 13:25.

#8229 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 16 лютий 2018 - 13:49

В інструкції до Пріорікса, що його масово кололи від кору, серед побічних реакцій чорним по білому вказано "інфекції верхніх дихальних шляхів - ЧАСТО". Наявна епідемія грипу та інших ОРВІ є прямим наслідком масової вакцинації від кору. https://tabletki.ua/...a/.../Приор.../

Не имею желания кого-то переубеждать, но возник к вам вопрос ;)
А вы какие-то лекарства ребенку даёте?
Если да, то их инструкцию изучаете также тщательно?
И что, есть хоть один препарат без прописанных побочек? Можно пример?
Заранее спасибо

Відредаговано mitera, 16 лютий 2018 - 13:49.

#8230 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 18 лютий 2018 - 20:46

А от ветрянки хоть зачем прививать? От неё разве тоже бывают осложнения?

Море осложнений

#8231 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 20 лютий 2018 - 12:17

Вы антивакс?

Почитайте инструкцию к нурофену

#8232 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2018 - 12:35

thumb_pre_1519122921__fb_img_15183365448

#8233 Seasun

Seasun

Кактус с душой ромашки

• Завсідники
  • 2 869 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2018 - 17:11

кто делал ребенку ревакцинацию бустриксом?

• LinaNik це подобається

#8234 LinaNik

LinaNik

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 286 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Лина, ко мне на "Ты"

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2018 - 18:43

Катя, мы делали в чт в Мій лікар, без полио. Перенесли хорошо, температуры не было
  • Seasun це подобається

#8235 Seasun

Seasun

Кактус с душой ромашки

• Завсідники
  • 2 869 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2018 - 18:48

Катя, мы делали в чт в Мій лікар, без полио. Перенесли хорошо, температуры не было

Лина, спасибо, а то ревакцинация аж горит, а ничего другого в апт нет

без полио. 

полио отдельно не капали?

• LinaNik це подобається

#8236 LinaNik

LinaNik

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 286 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Лина, ко мне на "Ты"

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2018 - 18:51

Полио не капали, нам не надо было
  • Seasun це подобається

#8237 Lyubasha_89

Lyubasha_89

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 309 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Опубліковано 21 лютий 2018 - 08:05

полио отдельно не капали?

Якщо вам це згодиться за віком... Сину (2,7 на той час виповнилось) 29.01.18 капали поліо в поліклініці на Леваді. Все пройшло гуд.

#8238 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення
  • Ім'я:Elka

Нагороди

Опубліковано 21 лютий 2018 - 14:43

Подскажитe, какую вакцину нужно искать слeдующую, пeдиатр внятно нe обьяснила. У нас eсть 3 полиомиeлита (послeдний 1.02.18), 2 гeпатита, 1 АКДС, 1 хиб.
Нe пойму почeму пeдиатр говорит дeлать Тeтраксим. Там полиомиeлит, а рeвакцинация жe чeрeз полгода..?
Нам 3.5 г

Відредаговано Эльфа, 21 лютий 2018 - 17:23.

#8239 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 073 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 21 лютий 2018 - 16:41

У нас в городе можно купить и сделать прививку от ветрянки взрослому? Если кто делал поделитесь контактами и ценой

#8240 Lyubasha_89

Lyubasha_89

Абітурієнтка

• Активістки
  • 309 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Опубліковано 21 лютий 2018 - 16:53

Подскажитe, какую вакцину нужно искать слeдующую, пeдиатр внятно нe обьяснила. У нас eсть 3 полиомиeлита (послeдний 1.02.18), 2 гeпатита, 1 АКДС, 1 хиб.
Нe пойму почeму пeдиатр говорит дeлать Тeтраксим. Там полиомиeлит, а рeвакцинация жe чeрeз полгода..?

Hib бажано закрити до першого року життя. "Енджерікс В" - від гепатиту В, "Інфанрикс" - АКДП. Дві ін'єкції можна зробити або в один день (але в різні бедра), або з перервою в 1 місяць. Тобто  шукайте щось із цього і після 01.03.2018 (а то і трішки пізніше - у лютому ж 28 днів...) робіть. Не факт, що це все ви знайдете (це ж наша країна і наша медицина...) "Інфанрикс" обіцяють в лютому-березні - самі теж на нього чекаємо. Ревакцинація (4 доза) від поліо (бажано краплі), згідно нового календаря, - через рік. Для дітей віком від 2 місяців до 6 років 11 місяців 29 днів мінімальний інтервал між 3 і 4 дозами - півроку. Тому, може, через це педіатр вам і порадила "Тетраксим" - те, що зараз є в наявності.

Відредаговано Lyubasha_89, 21 лютий 2018 - 16:58.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама