Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 30 березень 2021 - 07:58
Подскажите, пожалуйста,что помогает вашим деткам в такой ситуации. Вначале был лёгкий насморк,который плавно перешёл в тот,что затекает вовнутрь и ребенок от этого начинает сильно кашлять. Промываем нос Аквамарисом,затем капли виброцил. Даю от приступов кашля стоптусин. Чем ещё можно помочь ребенку?
Синупрет, Амброксол постепенно помогает. Смягчает сухой кашель Гербион исландский мох.
Опубліковано 31 березень 2021 - 04:00
Сколько лет ребенку?
4 роки.
Синупрет, Амброксол постепенно помогает. Смягчает сухой кашель Гербион исландский мох.
Гербіон подорожника приймаємо,то дійсно "працює".
Опубліковано 20 червень 2021 - 05:34
Підкажіть, будь ласка, завтра черговий лікар-педіатр на Нікітченка буде працювати?
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 22 червень 2021 - 08:47
Девочки , подскажите где купить Протаргол, на Леваде в больнице есть в аптеке?
Опубліковано 22 червень 2021 - 08:53
Девочки , подскажите где купить Протаргол, на Леваде в больнице есть в аптеке?
Бюджетна аптека, рядом с больницей. https://tabletki.ua/...armacy/poltava/
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 22 червень 2021 - 11:32
спасибо, но по ссылке это не тот протаргол ,я хочу тот, что они сами делают и раньше только в нескольких аптеках делали и продавали.
Опубліковано 22 червень 2021 - 12:06
спасибо, но по ссылке это не тот протаргол ,я хочу тот, что они сами делают и раньше только в нескольких аптеках делали и продавали.
на Чапаєва на зупинці держаптека, там був колись. Або на Шевченка біля переходу.
Опубліковано 22 червень 2021 - 12:07
Он есть в сети аптек "Ліки Полтавщини", на Подоле их аптека на Пролетарской. В детской больнице тоже есть их аптечный пункт.
Відредаговано Alana, 22 червень 2021 - 12:12.
Опубліковано 22 червень 2021 - 15:03
У дитини в горлі з'явився білий "гнійник". Температури немає,горло не болить. Що це може бути? До кого звернутися: педіатра, лора, стоматолога? Що дати дитині для профілактики до показу лікарю?
Відредаговано Мама_классных_деток, 22 червень 2021 - 15:04.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 22 червень 2021 - 15:38
У дитини в горлі з'явився білий "гнійник". Температури немає,горло не болить. Що це може бути? До кого звернутися: педіатра, лора, стоматолога? Що дати дитині для профілактики до показу лікарю?
гнойник или пробка в гланде ? Мы таким часто страдаем , антибиотиком лечили и к лорам бегали сказали отстаньте от ребенка выполаскивайте содой нам помогает
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 22 червень 2021 - 15:58
Если это пробки в миндалинах, то педиатр отправляла к лору, сказала что берут мазок, и потом лечение...но я сама их убрала и полоскали ротоканом 3 дня, пока к лору не дошли, но и новых нет уже пару недель...
Опубліковано 22 червень 2021 - 16:58
гнойник или пробка в гланде ? Мы таким часто страдаем , антибиотиком лечили и к лорам бегали сказали отстаньте от ребенка выполаскивайте содой нам помогает
Вперше почула про пробки, почитала в інтернеті,подивилася фото і впевнилася,що в дитини така сама "бяка",як на фото. Дякую,що відповіли. А то вже почала накручувати себе ..
Опубліковано 21 вересень 2021 - 18:14
А нам Проспан лучше всего помогает справиться с сухим кашлем. Я его и сама несколько раз принимала. Смягчает кашель очень хорошо!
Відредаговано Kozadereza, 21 вересень 2021 - 18:15.
Katerina2014
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"
Опубліковано 14 жовтень 2021 - 08:36
Чем помочь ребенку после рвоты? Вчера весь день были в пути (на машине), а с середины ночи у малой рвота. Регидрон? Обильное питьё. Что ещё?
Опубліковано 14 жовтень 2021 - 11:13
Чем помочь ребенку после рвоты? Вчера весь день были в пути (на машине), а с середины ночи у малой рвота. Регидрон? Обильное питьё. Что ещё?
Атоксил в стиках
Скорейшего выздоровления!
Відредаговано mitera, 14 жовтень 2021 - 11:15.
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 19 жовтень 2021 - 13:05
Девочки, у кого есть номер травматологии детской? Внучка с утра не стает на ножку, похоже, что то с коленкой( ребенок особенный, особо не расскажет).
Вечером каталась на самокате, не падала, но мало ли...
Педиатр по телефону назначила анализов на 2500...
LusiY
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 20:30
Подскажите пожалуйста,где можно сделать ребенку рентген лёгких без направления? Ребенку 14 лет.
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 10 травень 2022 - 12:40
Дівчата, підліток 14 років, часто скаржиться на біль в ногах від коліна до стопи. До якого лікаря звертатися, може в когось була така ситуація, щоб визначити причину?
Опубліковано 10 травень 2022 - 12:43
Це може бути через швидкий ріст і дорослішання. Дуже типова ситуація для такого віку.
А з лікарів ортопед, хірург + узд колін, можливо + аналіз крові + узд серця/кардіограма
Опубліковано 10 травень 2022 - 12:53
Дівчата, підліток 14 років, часто скаржиться на біль в ногах від коліна до стопи. До якого лікаря звертатися, може в когось була така ситуація, щоб визначити причину?
Я стикалася на власному досвіді, це дуже неприємний щовечірній біль, а тоді у лікарів була одна відповідь - переросте. Я не думаю, що це норма, можливо чогось не вистачає організму, чи фізпроцедури можуть полегшити стан, я б звернулася до педіатра для початку.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|