"Рваные" челки в исполнении мамы сейчас в тренде)))) своему тоже вчера "подрубила", бухтел, пыхтел, но смирился.Мой сын так достал своей "гривой",которая ему постоянно лезла в глаза,что ему ее подрезала совсем не парикмахерскими ножницами,а теми,что были под рукой(((да,некрасиво получилось,но уже невозможно было смотреть на это дёрганье головой и закрытый волосами правый глаз. Привезут нормальные ножницы,сделаем нормально,а пока так...сказал что ему и так пойдет)
Как говорила одна знакомая,волосы не зубы - отростут)))
Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
#801Опубліковано 30 березень 2020 - 11:38
#803Опубліковано 30 березень 2020 - 13:05 спробуйте джинс-хит. У них знижки до 50% на онлайн закази. Доставка є. Можливо домовитесь про обмін Відредаговано natochka85, 30 березень 2020 - 13:05. #804Опубліковано 30 березень 2020 - 14:59
В тему стрижки "на дому" під час карантину. Не втрималась від сміху)))))ділюся позитивом з Італії:
"Постригла я свого Івана, бо Половинко, через строгий карантин, не мав можливості потрапити до рук перукаря-професіонала. На цей рішучий крок , признаюся вам, я не наважилася відразу , бо востаннє стригла, дай боже пам'яті, понад двадцять років тому рідного брата, який після скоєного тиждень часу не розмовляв зі мною. Тому, я мовчки спостерігала за Іваном, за його прогресуючим чагарником на голові і терпіла, терпіла, терпіла. Коли Іван став нагадувати, своїм трихологічним хаосом славнозвісного Будулая, то мій терпець почав трохи уриватися, бо мені почало здаватися, що ось-ось, з хвилини на хвилину, до нашої брами під'їде кібітка з циганами і "Ой-не-не-не! Не-не!" Терпець остаточно увірвався, коли, через деякий час, Іван став більше схожим на жеребця Будулая, того самого з довгою гривою, яку чоловік, як і кінь, хвацько відкидав на ліве око і, час від часу, голосно дмухав на неї. Саме тоді я не витримала і швидко витягла з шухляди машинку для стрижки, а згодом і чоловіка, замотаного в чорний пакет, на балкон. На безкоштовний спектакль негайно, дотримуючись відстані, збіглися сусіди, які, покидавши граблі та мітли, почали робити активні ставки. - 50 євро, що Іван залишиться з двома вухами! - 100 євро і Іван без лівого вуха! - 250 євро і Іван залишається безвухим! - Тю, ви не бачите, що Аліна запакувала превентивно Івана в чорний мішок? Він без голови залишиться! 500 євро! На зло сусідам, я скрутила вуха Івана, немов налисники, в трубочку і приклеїла їх скотчем до мужнього підборіддя чоловіка та взялася до роботи. Через п'ять хвилин, вперше в житті, я побачила, як може виглядає вживу стригучий лишай і чогось мені пригадалася давня подруга мами, яка постійно жалілася мамі, що їй чоловік всю "плєшь праєл!" Я, дивлячись на Іванову голову, підвела підсумки, що я теж там добряче "потрапєзнічала". - Ванцю, я тебе підтрижу якомога коротше! Літо ж на носі! Чоловік щось там йойкнув, але хто його слухав?! А ви маєте уяву, як виглядає рілля? Так, ті хаотичні глибокі смуги грунту на щойно виораному полі? Бо саме так і виглядала голова Половинко. - Та не плач так, - втішала я чоловіка, коли він тремтячими руками бережно торкався туди, де годиною раніше колосилося густе поле, - не плач, Іване. Іван у відповідь лиш розпачливо булькнув носом, а я продовжувала. - І взагалі, кажуть знайомі, що тепер, коли карабінери зупиняють людей для провірки, то побачивши чоловіка чи жінку з гарною стрижкою, можуть почати прискіпуватися щодо порушень правил карантину, мовляв, ти ходив стригтися до якогось перукаря додому. - А, - нарешті подав голос Половинко, - ааа... - Отож бо! А в твоєму випадку - подивляться карабінери на твою стрижку і всі їхні питання відпадуть самі собою. - Ееее... - Та, що ти екаєш?! Кажу ж тобі, що нічого вони в тебе питати не будуть! Так і стоятимуть собі мовчки! - І що, навіть не поспівчувають?!" © Alina Benko Відредаговано Ксаночка, 30 березень 2020 - 15:12.
#805#806Опубліковано 30 березень 2020 - 18:59
Немного, но есть #807Опубліковано 31 березень 2020 - 07:06
Дівчата, waikiki дитячий одяг не маломірить?
#808Опубліковано 31 березень 2020 - 07:11 не помічала
#809Опубліковано 31 березень 2020 - 07:14
Сложно сказать точно, дочка очень высокая на свой возраст, беру по росту, то норм, хотя по возрасту выходит беру больше не размер.(размер указывается в росте и возрасте). Единственное, что всегда большимерит это простые регланы, имхо.
#810Опубліковано 31 березень 2020 - 07:16
Я теж орієнтуюсь на зріст, а не на вік.
#811Опубліковано 31 березень 2020 - 07:41 маломірить. Дівчачий особливо. Мінімум на ростовку. #812Опубліковано 31 березень 2020 - 08:00 наш зріст по їхній сітці це 10-11 років, хоча нам 9. Так і брать? #813Опубліковано 31 березень 2020 - 08:05 конечно, берите согласно роста, на возраст не обращайте внимания, все дети разные. В одном возрасте могут быть и до 15 см разница в росте, ну и худоба/полнота разная, естественно.
#814Опубліковано 31 березень 2020 - 08:09
Так У сина зріст 134, 8 років А на реглані написано 9-10, зріст 134-140. Реглані з запасом. #815Опубліковано 31 березень 2020 - 11:24
Можливо комусь буде цікава інформація
Залишайтесь вдома - все необхідне ми доставимо вам! Для наших покупців з міста Чернігів, Полтава та Кременчук ми пропонуємо зробити замовлення по телефону на період карантину. Безкоштовна доставка по місту при замовленні від 300 грн, при замовленні до 300 грн вартість доставки складає 50 грн. Контактні номери телефонів для замовлення : м. Полтава: +380952233545 - вул. М. Бірюзова, 81в +380952503899 - вул. Європейська, 145 Кременчук: +380977594130 - вул. Небесної Сотні, 9 Більше на https://svitroslyn.ua Відредаговано Belyanochka, 31 березень 2020 - 11:25. #817Опубліковано 31 березень 2020 - 20:20
Девочки, сегодня купила свою краску для волос в Престиже (сразу две на радостях ).
Заказы по телефону принимают. От 500 грн. бесплатная доставка. Оплата на карту. Делюсь номерком 0506063070 Відредаговано mitera, 01 квітень 2020 - 06:38. #818Опубліковано 31 березень 2020 - 21:18
а через сайт не принимают?
#819Опубліковано 31 березень 2020 - 21:21
А у них есть сайт? Не знала 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |