Обо всем 70
Розпочатий з nadin, 08 тра 2019 20:28
1962 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 травень 2019 - 18:09
дякую! А чим краще,ніж Кайт.Ми два роки відносили,то тільки тканина забруднилася,а так все ціле
Легче немного. Продуманней (моя любовь - карман для денег и телефона на спинке рюкзака, ещё и молния блокируется)
И наш кайт через два года был внешне не очень. При том, что первый год его носила я на плече
Ооооочень сильно потерлись все края кармана, светоотражающие бортики по рюкзаку потрескались и потерлись  во второй год порвалась верхняя петля (на которой рюкзак висит в школе на парте).
А на третьем году начала барахлить молния.
Замечу, что оба рюкзака были ортопедические, но не каркасные. Виннер тоже отвисел сбоку парты ежедневно и это в старшей школе, там испытаний больше
Тьху-тьху. Пусть служит наш Виннер и дальше.
Відредаговано mitera, 30 травень 2019 - 22:33.
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 30 травень 2019 - 19:06
відпрацювання антитерористичних операцій. В ТРЦ Київі були. По типу знайшли підозрілий пакет.
А сьогодні написали про поліклініку на Нікітченка.
Ми з донькою були в сьогодні тц Київ, коли там почалася евакуація. Всі спокійно зібралися і вийшли. Добре, що скупитися вспіли до цього.
Опубліковано 30 травень 2019 - 19:45
Підкажіть,де гарні ціни на шкільні рюкзаки? Може сайт є який?
Брали у Вики! Год относились, в машинке стирали-как новенький! Очень довольны! Брали Виннер
Опубліковано 30 травень 2019 - 20:08
Легче немного. Продуманней (моя любовь - карман для денег и телефона на спинке рюкзака, ещё и молния блокируется)
И наш кайт через два года был внешне не очень. При том, что первый гол его носила я на плече
Ооооочень сильно потерлись все края кармана, светоотражающие бортики по рюкзаку потрескались и потерлись во второй год порвалась верхняя петля (на которой рюкзак висит в школе на парте).
А на третьем году начала барахлить молния.
Замечу, что оба рюкзака были ортопедические, но не каркасные. Виннер тоже отвисел сбоку парты ежедневно и это в старшей школе, там испытаний больше
Тьху-тьху. Пусть служит наш Виннер и дальше.
Нам еще год до школы, но брать буду уже сейчас. Чувствую дальше цены будут круче
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 30 травень 2019 - 21:35
Мы тоже брали виннер. Думала на второй класс нужно будет новый. Но нет, год прошел а он как новый. Все змейки целые/рабочие. Даже боковой кармашек для воды не растянулся. Рюкзак не каркасный.
Я довольна на все 100
Брала у Вики, 480 если не ошибаюсь, возле ЦУМа был 800-900
Опубліковано 30 травень 2019 - 22:08
Тоже очень довольна Виннер. Как раз сегодня обратила внимание - рюкзак, как новый у сына.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 31 травень 2019 - 05:07
Нам еще год до школы, но брать буду уже сейчас. Чувствую дальше цены будут круче
Нам сказали, що у перший клас достатньо маленького рюкзака чи сумки, його звбиратимуть додому тільки у п'ятницю і без підручників, тільки зошити (у нас по "інтелекту України" їх декілька)
Опубліковано 31 травень 2019 - 07:18
Підкажіть,де гарні ціни на шкільні рюкзаки? Може сайт є який?
По совету Вики N3KRO покупали такой рюкзак https://www.mykite.c...le-2-k17-856m-2
Доча относила его два года. Состояние отличное. Просит уже купить ей другой, потому что этот надоел. Нигде не растянулся, не порвался, и это при том, что носился он под завязку загруженный. В общем, я советую.
Відредаговано lisica, 31 травень 2019 - 07:20.
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 31 травень 2019 - 07:31
Нам сказали, що у перший клас достатньо маленького рюкзака чи сумки, його звбиратимуть додому тільки у п'ятницю і без підручників, тільки зошити (у нас по "інтелекту України" їх декілька)
Недостатньо. Все одно домашнє завдання є. Також пенал, можливо оанчбокс, бутилка з водою. Форма на фіз.вих, в пакет не покладеш бо буде 2, в першому змінне взуття. Я купляла не надто великий віннер і він ніколи не був пустим
Anutka
-
Місто:Полтава, Юровка
-
Ім'я:Аня
Опубліковано 31 травень 2019 - 07:43
Голосуем за новые рейсы из полтавского аэропорта
https://infrastruktu...KNIYphLAGW37QtQ
Опубліковано 31 травень 2019 - 08:21
Слышала, что вчера начальник отдела образования написал заявление на увольнение. Кто сейчас исполняющий обязанности?
Відредаговано Зеленоглазка, 31 травень 2019 - 08:22.
Опубліковано 31 травень 2019 - 08:58
Всем привет!
Девченки, горит 5 мест на поезку в Океанариум и Межигорье завтра 1.06. Если кто хочет пишите дам номер.
bimo4ka03
-
Місто:Полтава Океан
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 31 травень 2019 - 10:50
Невеличке оголошення
В дитячій обласній лікарні (вулиця Шевченка) в реанімаційному відділенні знаходяться на лікуванні двійня передчасно народжених дівчаток. Від діток відмовилися ще в пологовому будинку. Дівчатка потребують підгузників маленького розміру, вологих серветок, дитячої олійки, гліцеринових свічок тощо.
Якщо є бажання допомогти - докладно розповімо куди занести.
Опубліковано 31 травень 2019 - 11:38
Невеличке оголошення
В дитячій обласній лікарні (вулиця Шевченка) в реанімаційному відділенні знаходяться на лікуванні двійня передчасно народжених дівчаток. Від діток відмовилися ще в пологовому будинку. Дівчатка потребують підгузників маленького розміру, вологих серветок, дитячої олійки, гліцеринових свічок тощо.
Напишите, куда отнести
bimo4ka03
-
-
Опубліковано 31 травень 2019 - 11:49
Напишите, куда отнести
Шевченка, 34 (двоповерховий корпус в дворі біля ТЦ Метрополітен, за дитячою поліклінікою з колонами). Реанімаційне відділення знаходиться на першому поверсі (можна зайти через приймальне і там покажуть вхід).
Телефон відділення 60-84-54
Опубліковано 31 травень 2019 - 12:16
Невеличке оголошення
Есть пакет игрушек-погремушек в этой больнице может такое пригодится?
Опубліковано 31 травень 2019 - 12:26
Вряд-ли. Детки ещё очень маленькие и чаще всего подключено куча аппаратуры.
bimo4ka03
-
-
Опубліковано 31 травень 2019 - 12:32
Можливо в педіатричне відділення номер 2 (раніше грудне, нефрологія і алергологія), двоповерховий корпус на території дорослої обласної лікарні.
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 31 травень 2019 - 12:48
Девочки, нужно купить глюкометр, сдайте явки - пароли: какая фирма более подходящая и функциональная, где купить, может в интернете дешевле.
Доминика
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 31 травень 2019 - 12:59
Девочки, нужно купить глюкометр, сдайте явки - пароли: какая фирма более подходящая и функциональная, где купить, может в интернете дешевле.
у меня Fine Test и Acuu-Chek у первого больше погрешность .смотри сразу цены на полоски .мне больше нравиться второй
Відредаговано Доминика, 31 травень 2019 - 13:00.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|