![]() Контрацепція
Розпочатий з Лейла, 19 лип 2009 23:11
820 відповідей у цій темі
Опубліковано 15 червень 2020 - 19:48
Дівчата, розкажіть, кому призначали для лікування ОК після видалення поліпу? Ви пили? Я дуже насторожена до них, а лікар переконує, що виходу немає( якщо не пити, наросте знову.
Опубліковано 15 червень 2020 - 21:47
У меня был в 20 лет полип, ОК не назначали после удаления, и больше не появлялись полипы.
Опубліковано 16 червень 2020 - 07:01 Мне по другому поводу назначили, но тож для лечения. Я всегда их прям не хотела, но раз для лечения решила смириться. А теперь думаю это ж офигеть как удобно, как я без них жила.
Опубліковано 16 червень 2020 - 09:22
На всякий случай: ОК ничего не лечат, иногда их назначение оправдано, если на какой-то период нужно отключить гормональный цикл, но это не имеет отношение к лечению, за время приема ОК проблема может сама пройти по своим причинам, а может после отмены начаться с новой силой, плюс добавятся новые.
Опубліковано 16 червень 2020 - 09:39
У меня оба раза, что я их принимала после отмены пошёл набор веса. Первый раз в 25 лет под 20 кг, долго я с этим не могла справиться. Но в процессе приёма я была стройная, кожа в идеальном состоянии, настроение отличное. Второй раз в прошлом году в 40 лет плюс пять кг после отмены, но в этот раз я вовремя начала принимать меры, чтобы остановить этот процесс.
Опубліковано 16 червень 2020 - 11:33 лікар каже, що гормональний дисбаланс сильний, і це правда, а мене довго вже проблеми з циклом, з балансом естрогенів і прогестерона, від цього ще і в грудях невеликі проблеми. Тобто з цього боку "виключити" цикл наче і нічого ідея. Та і врач внушає довіру. Але своїм не-медичним мозком не розумію, чого потім не стане знов так же, чи навіть гірше? А пити все життя я їх точно не хочу((( мені навіть від Дюфастона значно краще ставало, а потім не п'єш - і все заново(
Опубліковано 16 червень 2020 - 14:55 ой, Мірену я точно пас(
Опубліковано 16 червень 2020 - 16:22 Моя проблема не лечится особо, только регулируется. Может и у вас так же. Есть же болезни с которыми можно нормально жить, но всю жизнь на лекарствах....
Опубліковано 16 червень 2020 - 16:28 от я не дуже хочу все життя на ОК. Вцілому, якби не поліп, я вже звикла так жити. Але дуже не хочеться знову через видалення і наркоз проходити (в мене за півроку і так два наркози, не рахуючи місцевої анестезії). Коротше, невідомо що гірше і як воно буде
Опубліковано 17 червень 2020 - 09:17
Чому? Цікаво Щось погане про неї можете сказати?
Опубліковано 17 червень 2020 - 11:24 я в цілому проти сторонніх предметів у тілі, а про Мірену зокрема поганого багато читала, знайома через 1,5 року після зняття Мірени досі налагодити гормональний фон не може(
Опубліковано 17 червень 2020 - 12:56 А я тільки на неї настроїлась, мені її рекомендували, як найкращу, вже і аналізи здала. Не бачу кращої альтернативи. Народжувати більше не планую, маючи двох дітей аборт я не зможу зробити, тому питання контрацепції для мене досить актуальне.
Опубліковано 17 червень 2020 - 13:21 я впевнена, що на кожну погану історію є хороща і навпаки, тому не вгадаєш і кожному своє. Для мене спіраль точно ні, крім гормональних ще і механічні впливи, буває вростають, сзуваються і тд.
Опубліковано 17 червень 2020 - 15:12 Та це зрозуміло, але багато що залежить і від фахівця. Хоча тепер мабуть здам ще й на гормони аналіз.
Опубліковано 17 червень 2020 - 15:56
Это скорее всего индивидуально не подошла. У меня Мирена стояла 6 лет, вообще никаких побочек не было, месячные либо скудные пол дня на ежедневную прокладку и все, либо вообще не было. Как ее выташила - первый месяц были очень-очень обильные, но короткие 3 дня, а потом четко день в день обычные 3-4 дня.
Опубліковано 13 жовтень 2020 - 11:47 Я долго сидела на гормональных контрацептивах, по итогу теперь проблемы со щитовидкой(( у меня еще не было детей, мне только 24 года и для того чтобы забеременеть, и слезть с этих таблеток = пройти 7 кругов ада! Я никому не советую.
Опубліковано 25 квітень 2022 - 06:14
В процесі другого кс зробили,за моїм проханням,стерилізацію по Мадлендеру.
Бо вже задовбало труситись кожен місяць чи не вагітна.Вже пройшло 9 міс,поки все добре...
Опубліковано 08 липень 2022 - 20:04
В кого негормональна спіраль, поділіться враженнями. І порадьте лікаря. Дякую
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |