Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Опубліковано 27 листопад 2018 - 11:28
І ще треба зважати на фірму-виробника желатину.
Я зараз використовую желатин з сайту Какаоголд. Кращого желатину я ще не зустрічала.
Использовала желатин с какао голд. По вкусу и по консистенции крем похож на птичье молоко. Сливки использовала ТМ Козуб. Взбились хорошо.
Торт очень всем понравился
Відредаговано Катрончик, 27 листопад 2018 - 20:16.
Мама Юры
-
Місто:ПОЛТАВА
-
Ім'я:Наталия Ивановна
Опубліковано 29 листопад 2018 - 09:41
Вкусный, необычный, быстр в приготовлении с ароматом миндаля!
ЧЕРЁМУХОВЫЙ ТОРТ
Ингредиенты: на форму 24 см или меньше
Тесто:
100 гр мука черёмуховая
250 мл молоко
3 яйца
ванилин
1 стакан сахар
50 гр сливочное масло
1 стакан муки
щепотка соли
1 ч л разрыхлитель
1/3 ч.л.соды
1 ч.л. лим.сока
Крем сметанный:
500-600 г сметаны (не менее 20%)
сахарная пудра по вкусу
ванилин
Или творожный крем;
500 гр творога 5 %
200 мл сливок 15 %
100 мл сахара
цедра 1 лимона
2 ч.л.лим.сока
Все компоненты сложить в блендер и взбить.
Черёмуховую муку залить стаканом горячего кипяченого молока, дать настояться час, через час поставить кастрюлю на огонь и довести до кипения и так два раза с интервалом в полчаса. За это время черёмуховая мука набухнет. Остынет.
Добавить яйца, ванилин, сахар, лим.сок и растопленное масло. Перемешать ВИЛКОЙ! Миксер не нужен. Просеять муку, соль, соду и разрыхлитель, ввести в тесто, хорошо перемешать.
Разогреть духовку до 180 градусов.
В форму влить тесто, выпекать около 30 минут (готовность проверить деревянной лучинкой, должна быть сухой). ДО ГОТОВНОСТИ!!! Возможно по времени и дольше.
Корж остудить. Разрезать на 2-3 коржа и прослоить кремом.
Дать настояться торту ночь в холодильнике.
В мультиварке ПАНАСОНИК — Выпечка - 65+20 минут
Черёмуховая мука, в выпечке даёт аромат миндаля.
За черемуховой мукой приглашаю - http://pryanosti.com...ki/?SHOWALL_1=1
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 04 грудень 2018 - 10:51
Був привід зробити на роботу торт. Назви як такої немає. Бісквіт на раз, два, три, від Ендішефа. По результату він мені подобається як і "шоколад на кипятке", такий же вологий, не потребує пропитки, але готується швидше, в одній мисці))), а не в двох як "шоколад на кипятке", уже менше посуду мити.)). я робила з половини продуктів, бо торт планувався невеликим. Мус - вершки+йогурт+трішки сметани+цукрова пудра+малинове пюре+желатин. Пропорції не пишу, вони можуть бути у кожного свої (залежно від того у кого що є), головне желатин добавляти пропорційно до рідини. Окремо хочу порекомендувати шоколадну глазур на желатині. Мені дуже сподобалася! Робила по рецепту звідси: https://www.koolinar...cipe/view/92471
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 04 грудень 2018 - 11:04
Если в последних публикациях высветилась тема "Торты", значит у Наташи очередной шедевр))))
Опубліковано 04 грудень 2018 - 11:11
Був привід зробити на роботу торт. Назви як такої немає. Бісквіт на раз, два, три, від Ендішефа. По результату він мені подобається як і "шоколад на кипятке", такий же вологий, не потребує пропитки, але готується швидше, в одній мисці))), а не в двох як "шоколад на кипятке", уже менше посуду мити.)). я робила з половини продуктів, бо торт планувався невеликим.
Мус - вершки+йогурт+трішки сметани+цукрова пудра+малинове пюре+желатин. Пропорції не пишу, вони можуть бути у кожного свої (залежно від того у кого що є), головне желатин добавляти пропорційно до рідини.
Окремо хочу порекомендувати шоколадну глазур на желатині. Мені дуже сподобалася! Робила по рецепту звідси: https://www.koolinar...cipe/view/92471
Повезло вашим коллегам. Торт великолепен.
Мрія
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 11:19
Если в последних публикациях высветилась тема "Торты", значит у Наташи очередной шедевр))))
приємно, але, чесно, незручно. Тут у всіх завжди усе красиве, усі молодці.
Katrusja
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 11:26
приємно, але, чесно, незручно. Тут у всіх завжди усе красиве, усі молодці.
Наташа, я уже точно спрашивала, но забыла - какого диаметра форма?
Мрія
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 11:33
Наташа, я уже точно спрашивала, но забыла - какого диаметра форма?
форма, якщо ви про розйомне кольцо, від 16 до 30 см.
Katrusja
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 11:45
форма, якщо ви про розйомне кольцо, від 16 до 30 см.
нет, форма для выпечки, какого диаметра бисквит?
Мрія
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 11:52
нет, форма для выпечки, какого диаметра бисквит?
а, половину рецепту я печу в 22 см.
Але я завжди біксвіт обрізаю. Часто при випічці утворюється "шапка", яка заважає вирізати 2-3 рівних коржі, тому я печу невеликий, але високий бісквіт, обрізаю бока, щоб "шапка" теж була коржом. Сподіваюсь, зрозуміло.
Але у цьому торті, "шапку" з,їли з залишками мусу)), мені вистачило 2 коржів, зверху третім коржом не закривала.
Опубліковано 04 грудень 2018 - 12:21
Був привід зробити на роботу торт. Назви як такої немає. Бісквіт на раз, два, три, від Ендішефа. По результату він мені подобається як і "шоколад на кипятке", такий же вологий, не потребує пропитки, але готується швидше, в одній мисці))), а не в двох як "шоколад на кипятке", уже менше посуду мити.)). я робила з половини продуктів, бо торт планувався невеликим.
Мус - вершки+йогурт+трішки сметани+цукрова пудра+малинове пюре+желатин. Пропорції не пишу, вони можуть бути у кожного свої (залежно від того у кого що є), головне желатин добавляти пропорційно до рідини.
Окремо хочу порекомендувати шоколадну глазур на желатині. Мені дуже сподобалася! Робила по рецепту звідси: https://www.koolinar...cipe/view/92471
Підкажіть ,будь-ласка рецепт " Бісквіт на раз, два, три, від Ендішефа" . Дякую
Опубліковано 04 грудень 2018 - 12:34
Підкажіть ,будь-ласка рецепт " Бісквіт на раз, два, три, від Ендішефа" . Дякую
https://webspoon.ru/...-na-raz-dva-tri
Мрія
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 12:56
на сайті Енді шефа пошук незручний, але цього рецепту багато на інших сайтах, в тому числі і на вебспуні, що дала Маруся.
Уточнення. як робила я.
Вершкове масло не додавала, у мене звичайна олія 60+60 мл замість масла. Ну не вірю я, що 60 грамів масла будуть відчуватися у кінцевому результаті.
І оцет брала звичайний, чуть не написала "без горки")))), бо яблучного чи якого іншого у мене немає в запасах.
Опубліковано 04 грудень 2018 - 13:28
Яка пропорція желатину і рідини?
Мрія
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 13:39
Яка пропорція желатину і рідини?
у мене желатин розвісний, марку не знаю.
я використовую 5 гр желатину на 100 гр рідини, 10 на 200, 30 на 600 і т.д.
Якщо делатин в пакетиках, то, мабуть, краще орієнтуватися на написану інструкцію.
Опубліковано 27 грудень 2018 - 21:16
Девочки, дайте проверенный рецепт лимонного крема на сливках. Потеряла закладу, а хочется кислинки..
Пчелка_333
-
Місто:Полтава, Юровка
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 28 грудень 2018 - 13:13
Очень красивый торт!!! Вы профессионал
Мрія
-
-
Опубліковано 28 грудень 2018 - 13:16
Девочки, дайте проверенный рецепт лимонного крема на сливках. Потеряла закладу, а хочется кислинки..
а що за рецепт? додати цедру і сік за смаком? Чисті вершки або з додаванням йогурту, сметани....
Опубліковано 28 грудень 2018 - 13:23
а що за рецепт? додати цедру і сік за смаком? Чисті вершки або з додаванням йогурту, сметани....
Наташа, у мене є вершки, лимони, цукор, желатин.
Хочу з доброю кислинкою. Десь зустрічала, що роблять з желатином, а є рецепт з вареним лимоном.
Не хочу перевести продукти. Питаю перевірені рецепти.
Мрія
-
-
Опубліковано 28 грудень 2018 - 13:33
Наташа, у мене є вершки, лимони, цукор, желатин.
Хочу з доброю кислинкою. Десь зустрічала, що роблять з желатином, а є рецепт з вареним лимоном.
Не хочу перевести продукти. Питаю перевірені рецепти.
Тоді не допоможу. З вареним лимоном ніколи не робила. Роблю тільки з сирим соком і цедрою.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|