Теперь надо делать анализ, чтоб узнать выработались антитела или нет. ИМХОМожно конечно начать эти разборки, но по факту я привилась в сентябре, как доказать, что меня в ягодицы привили? Это мое слово и против слова медсестры
Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
#8161Опубліковано 08 лютий 2018 - 18:51 #8162Опубліковано 08 лютий 2018 - 19:53 Не хочется особо( #8164Опубліковано 08 лютий 2018 - 19:56 А мене цікавить інше, якщо вони спеціально роблять щеплення в сідницю, вони в плече взагалі вміють його робити? Я ж так розумію, техніка різна.
и тому и другому учат в мед.училище так что должны уметь даже санитарки такое умеют, это ж не внутривенно
#8165Опубліковано 08 лютий 2018 - 20:11 недавно читала, как не в Полтаве девушка сначала добилась, чтоб не в попу кололи, а потом еще требовала, чтоб в руку под прямим углом, а сделали все равно не так. #8168Опубліковано 08 лютий 2018 - 21:14 Мне предлагали на выбор - попа или рука) хотя больше агитировали за первое. Выбрала руку. Я тогда не знала тонкостей про прямой угол, не следила. А вообще, конечно, жесть.. еще и чтоб правильно ввели надо самим следить(( #8171Опубліковано 08 лютий 2018 - 22:41
Я в шоке! Обычно пишут, что в попу колят мед.сестры-пенсионеры. НО в амбулатории мед.сестра по возрасту мне в бабушки годиться, и никогда не колола в попу. Нокому и ничего. Только в ножку или в руку.
Я только сейчас узнала, что могут вакцинировать иначе.
#8172Опубліковано 08 лютий 2018 - 22:42
вот и я боюсь ребенка на БЦЖ вести только потому что боюсь что неправильно введут и мне гарантии ни кто дать не может а ребенку 5 лет и ни то чтоб прививку правильно ввести мы даже кровь из пальца здать нормально не можем
#8173Опубліковано 09 лютий 2018 - 10:19 Рекомендую посмотреть! Про вакцины и смерти. https://www.youtube....8&v=XNRlib_FPHE Відредаговано lenny, 09 лютий 2018 - 10:20. #8174Опубліковано 09 лютий 2018 - 15:14 Вакцина від кору днями знову буде у Полтаві https://tribuna.pl.u...isya-u-poltavi/
#8175Опубліковано 13 лютий 2018 - 08:27 http://poltava.sq.co...rus_kori_kabul/- На Полтавщину занесен агрессивный вирус кори Кабул#8176Опубліковано 13 лютий 2018 - 10:22
Ага, из Одессы, сквозняком.
Статью не прочла, а город угадала) Відредаговано Мама Лена, 13 лютий 2018 - 10:23. #8177Опубліковано 13 лютий 2018 - 10:58
Вірус кору в Одесі не агресивніший від інших 6 видів, які циркулюють в Україні! 09 лютого 2018 у ЗМІ з’явилась неправдива інформація, що в Одеській області, на відміну від інших областей, циркулює інший генотип вірусу кору – В3 (Kabul), який начебто відрізняється більшою агресивністю. Ірина Демчишина, завідувачка вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров'я роз’яснила ситуацію: «Паралельно з Одесою генотип кору B3 (Kabul) був визначений ще в половині областей в Україні. Я не можу сказати, що він найбільш агресивний з усіх. Мова лише про те, що до нинішнього спалаху кору, починаючи з 2008 року, він на території України не циркулював. Генотип має значення, тільки коли ми оцінюємо ситуацію, з якої країни завезений штам. У нас є штами кору, завезені і з Сінгапуру – D8, D4, D3. Генотипи завозилися і з Румунії, Грузії, де також було багато випадків захворювання кору. Наприклад, у жінки, яка повернулася з Сінгапуру в Україну, було визначено генотип захворювання, якого немає навіть у світовому банку генотипів кору. Тобто навіть аналогів немає. Але вона вже благополучно видужала. Ще у вересні 2017 року були визначені шість генотипів кору. 22 січня чергова партія зразків (близько 70) відправлена в регіональну референс-лабораторію ВООЗ (це аналізи людей, які захворіли в тому числі і в січні 2018 року). Через 2-3 тижні будуть результати щодо числа і виду генотипів кору, циркулюючих в Україні. Всього в Україні зараз одночасно циркулює шість генотипів кору і не можна казати, що якийсь із них більш агресивний, а якийсь – менш агресивний. За матеріалами: Відредаговано lenny, 13 лютий 2018 - 10:59. #8179Опубліковано 13 лютий 2018 - 11:19 Болеют и взрослые ПРИВИТЫЕ и дети ПРИВИТЫЕ. Реальная история. Двое детей. Один непривитый. Второму делают АКДС и после нее он заболевает коклюшем. Заражает непривитого. В итоге: непривитый переболел в лёгкой форме, а привитого отвозят на Леваду. Никто из врачей не делает запись в карточке, что ребенок после прививки заболел коклюшем ( хотя в усной форме подтверждают коклюш). Мама идёт скандалить к врачам, доходит до главврача. Он ей говорит :" Нам указ сверху - не портить статистику. Мы не имеем права вакцинированным детят ставить диагноз болезни от которой они привиты". Выписываются они из больницы, в карточке стоит бронхит. Вот вам и "защита" от болезней. Вот вам и статистика!!! Відредаговано lenny, 13 лютий 2018 - 11:19. #8180Опубліковано 13 лютий 2018 - 11:24
тому що не завжди виробляється імунітет у тих, кому зробили щеплення. хтось недавно писав, хто зна, як зберігалися ті вакцини в часи постійного відключення електроенергії в селах в 90-ті роки. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |