Де купити?
Розпочатий з Марин4ик, 02 сер 2011 09:44
10381 відповідей у цій темі
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 28 грудень 2018 - 12:41
Може хтось бачив в Полтаві фігурки з Гаррі Поттера в магазинах?
А ще цікавить чи не роблять у нас десь коробки-,сюрпризи зі всякими солодощами, кавою, чаєм, дрібничкамм? В інтернеті такого повно але не встигаю замовити
а в чем проблема самим собрать такую коробку? Положить можно что угодно - конфеты, сухофрукты, орехи самые разные, спиртное, чай/кофе, фрукты,.... Коробочки купить в магазинах с упаковочными материалами, сухофрукты упаковать в маленькие пакетики, красиво завязать ленточкой и выложить в коробку, украсить веточкой ели, сушеными апельсинами, палочкой корицы, звёздочками аниса
anjutka
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Анюта
Опубліковано 28 грудень 2018 - 13:05
А ще цікавить чи не роблять у нас десь коробки-,сюрпризи зі всякими солодощами, кавою, чаєм, дрібничкамм? В інтернеті такого повно але не встигаю замовити
На олх смотрели в Полтаве? Вроде встречала в разделе "мода и стиль - подарки" предложения типа соберём подарочную коробку с разным наполнением по вашему желанию
Опубліковано 28 грудень 2018 - 13:25
а в чем проблема самим собрать такую коробку? Положить можно что угодно - конфеты, сухофрукты, орехи самые разные, спиртное, чай/кофе, фрукты,.... Коробочки купить в магазинах с упаковочными материалами, сухофрукты упаковать в маленькие пакетики, красиво завязать ленточкой и выложить в коробку, украсить веточкой ели, сушеными апельсинами, палочкой корицы, звёздочками аниса
проблема в дефіциті часу, щоб гарно запакувати і прикрасити
На олх смотрели в Полтаве? Вроде встречала в разделе "мода и стиль - подарки" предложения типа соберём подарочную коробку с разным наполнением по вашему желанию
знаходила не в Полтаві, подивлюся ще, може погано шукала
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 28 грудень 2018 - 14:10
проблема в дефіциті часу, щоб гарно запакувати і прикрасити
знаходила не в Полтаві, подивлюся ще, може погано шукала
Ира, на фб https://m.facebook.c...956&fref=fr_tab сама не покупала, отзывов не знаю
Опубліковано 28 грудень 2018 - 15:21
А слаймы где-то продаются в городе?
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 28 грудень 2018 - 16:27
А слаймы где-то продаются в городе? https://instagram.co...d=1vyv95j3h1oz9тут есть
Опубліковано 28 грудень 2018 - 17:23
Ой як я люблю оце
-яка ціна?
- в дірект написала)
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 28 грудень 2018 - 17:53
Ой як я люблю оце
-яка ціна?
- в дірект написала)
Если нет цены, то и ухожу из магазина, не инстаграм, а секретная тайна)
Опубліковано 28 грудень 2018 - 18:28
Если нет цены, то и ухожу из магазина, не инстаграм, а секретная тайна)
Это не тайна, это способ набить комментариев и поднять активность )
Но тоже бесит
Опубліковано 28 грудень 2018 - 19:27
Ой як я люблю оце
-яка ціна?
- в дірект написала)
Я в таких случаях не покупаю и иду в другой магазин. Исключение составляет магазин спортивной одежды, но я знаю их официальный сайт и там смотрю. А так раздражает.
anjutka
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Анюта
Опубліковано 30 грудень 2018 - 10:35
Попрошу вашей помощи, вдруг кто-то где-то в детских магазинах увидит такие вагончики с динозаврами, маякните, пожалуйста)
в интернете, практически, нет уже нигде(
Купила поезд и один из вагончиков в Симбе, нужны и другие вагончики
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 01 січень 2019 - 16:34
Де в районі Алмазного-Садів продають гелеві харчові барвники? Надто багато пряників у мене в цьому році;-)
PS: У Велмарт їхати не хочеться( Та і там кольорів потрібних не було((
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 01 січень 2019 - 16:40
Де в районі Алмазного-Садів продають гелеві харчові барвники? Надто багато пряників у мене в цьому році;-)
PS: У Велмарт їхати не хочеться( Та і там кольорів потрібних не було((
а на рынке на 23 сентября, уже несколько раз писали, что ещё летом открылся магазин со всем таким добром, напротив рядов где ьабульки продают соленья, и все такое(возле рыбного магазина)
Опубліковано 01 січень 2019 - 20:48
Там навіть два таких магазина. Один навпроти ларька напівфабрикатів, де один критий ряд і бабусі зеленню торгують. Інший з боку Універсаму в першому ряді кіосків, здається.
Kalinna
-
-
Опубліковано 01 січень 2019 - 22:03
Там навіть два таких магазина. Один навпроти ларька напівфабрикатів, де один критий ряд і бабусі зеленню торгують. Інший з боку Універсаму в першому ряді кіосків, здається.
У суботу була в рибному але не бачила, піду шукати... А в першому ряду - вхід з ринку чи зі сторони універсаму?
PS: Я стоковий магазин знайшла з 3 чи 4 спроби, хоча їздила повз нього постійно - читання вивісок це моє слабке місце))
Опубліковано 01 січень 2019 - 22:32
Вхід зі сторони універсаму, тільки точно не пам’ятаю, чи той ряд, що на універсам дивиться, не заходячи на ринок, чи наступний за ним.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 січень 2019 - 18:59
Вхід зі сторони універсаму, тільки точно не пам’ятаю, чи той ряд, що на універсам дивиться, не заходячи на ринок, чи наступний за ним.
Не знайшла(( У першому ряду по обидві сторони лише по одному продуктовому магазину і в жодному з них не продають фарбники
Опубліковано 10 січень 2019 - 12:55
Девочки, где в Полтаве можно купить закваски для бездрожевого хлеба?
Опубліковано 10 січень 2019 - 13:07
Где купить фотобумагу для печати фото? Какую посоветуете?
marink@
-
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 10 січень 2019 - 13:33
Подскажите проверенный интернет магазин с хорошим выбором настольных игр?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|