Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 27 листопад 2020 - 00:10
Такая ситуация,ехали мы банально на маршрутке с ребёнком в школу сидели на заднем месте нас хорошо струснуло что и мне поплохело.После чего в школе говорит то подташнивало,то теперь третий день болит со вторника голова сегодня оставила дома.Совпадение? При этом мы болели был затяжной насморк так как у нас проблемы с аденоидами.У педиатра взяли справку вышли в школу от физры было освобождение, но учитель сказал сдавать там что то и ребёнку после стало не хорошо ,но учителю не признался.
В мий ликар Терлецкая на больничном,к Баль не хочу недосмотрела когда то нас.
С чего мне начать с педиатра,лора ?
К кому и где может сразу кровь сдать?
Боюсь как бы наши насморки не закончились гайморитом.
Голова болит в разных местах,то спереди то лоб.
С шейными позвонками все нормально? Может есть зажим или искривление? как результат - плохое снабжение кислородом сосудов головного мозга и головные боли.
Во время поездки в маршрутке при встряске мог, в принципе, тоже сместится позвонок, из- за чего ребенок чувствовал себя неважно в течении дня.
Проверьте в этом направлении- лишним точно не будет.
Відредаговано Ксаночка, 27 листопад 2020 - 00:11.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 27 листопад 2020 - 07:42
Такая ситуация,ехали мы банально на маршрутке с ребёнком в школу сидели на заднем месте нас хорошо струснуло что и мне поплохело.После чего в школе говорит то подташнивало,то теперь третий день болит со вторника голова сегодня оставила дома.Совпадение? При этом мы болели был затяжной насморк так как у нас проблемы с аденоидами.У педиатра взяли справку вышли в школу от физры было освобождение, но учитель сказал сдавать там что то и ребёнку после стало не хорошо ,но учителю не признался.
В мий ликар Терлецкая на больничном,к Баль не хочу недосмотрела когда то нас.
С чего мне начать с педиатра,лора ?
К кому и где может сразу кровь сдать?
Боюсь как бы наши насморки не закончились гайморитом.
Голова болит в разных местах,то спереди то лоб.
Попробуйте позвонить Терлецкой , она берет трубку , у нас когда были головокружения , нас отправляла она к ЛОРУ , ортопеду, хирургу , окулисту , невропатологу
Відредаговано funia, 27 листопад 2020 - 07:43.
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 27 листопад 2020 - 10:40
Тоже с головокружениями Терлецкая направляла к окулиста, невропатологу, ОАК, и какая то ......грамма головы. Первый раз делали на Никитченко, второй на Леваде. Такую шапочку с проводами на голову одевают.
И было у нас на танцах резко повернула голову, видимо сдвинулось в шее. И голова болела, и шея. Ходили к Любицкому в областную. Уложил на кушетку, пропальпировал и вправил. Все прошло.
Опубліковано 27 листопад 2020 - 11:19
......грамма головы
електроенцефалограма
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 27 листопад 2020 - 11:39
Опубліковано 27 листопад 2020 - 11:40
Якщо дочка жаліється на біль у п'яті вже кілька днів, це до кого? До хірурга? Чи до ортопеда? І це ж тільки через педіатра?
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 27 листопад 2020 - 13:46
Якщо дочка жаліється на біль у п'яті вже кілька днів, це до кого? До хірурга? Чи до ортопеда? І це ж тільки через педіатра?
наверное лучше с ортопеда начать, особенно если плосковальгус есть . Сейчас только от педиатра направление, ну или платно(
Опубліковано 27 листопад 2020 - 13:52
Дівчата, на Юрченко можна взяти довідку про епід.оточення ? Потрібна в садочок,бо ми були дома місяць. Чи тільки після огляду педіатра?
Раніше брала,здається, в 113 кабінеті і давали її так, без огляду.
Опубліковано 27 листопад 2020 - 15:37
Дівчата, на Юрченко можна взяти довідку про епід.оточення ? Потрібна в садочок,бо ми були дома місяць. Чи тільки після огляду педіатра?
Раніше брала,здається, в 113 кабінеті і давали її так, без огляду.
Нема вже епідоточення. місяці 3 точно . Тільки довідка від педіатра
Опубліковано 27 листопад 2020 - 19:18
Нема вже епідоточення. місяці 3 точно . Тільки довідка від педіатра
Дякую
Опубліковано 29 листопад 2020 - 15:24
У дочки на пятке образовался какой-то костный нарост, по внешним признакам похоже на синдром Хаглунда,жалуется, что болит, когда в обуви. К какому врачу вести? Хирург? Ортопед?
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 30 листопад 2020 - 14:31
цікавить препарат Біолектра Магнезіум фортісімо.Врач рекомендувала для нервовоі системи,як заспокійливий засіб.
Не вагітна,хтось приймав? Прочитала в нете,отзиви різні
Опубліковано 30 листопад 2020 - 15:07
цікавить препарат Біолектра Магнезіум фортісімо.Врач рекомендувала для нервовоі системи,як заспокійливий засіб.
Не вагітна,хтось приймав? Прочитала в нете,отзиви різні
А что там могут быть за отзывы, магний и магний. Я пью сейчас такой, но обычный, без фортиссимо. Смотрю, что в фортиссимо помимо цитрата добавлен калия карбонат, эта форма плохо усваивается, так что в нем особо нет смысла.
Опубліковано 30 листопад 2020 - 22:35
Я пила біолектру звичайну під час вагітності по рекомендації лікаря. Замінила нею Магне В 6. Зручніше, що не треба пити по 2 таблетки тричі в день, а тільки одне саше. Різниці між препаратами не помітила. Як Оля сказала магній та й магній))) Після пологів періодично теж п’ю. Мені допомагає. Рідшають головні болі, підвищується стресостіікість. Можливо це самонавіювання)))
Опубліковано 02 грудень 2020 - 00:17
нам стільки разів назначали неврологи неотропи...жодного разу наші педіатри не підтримали рекомендації невролога і,навіть,якщо б і підтримали,я не давала б.Далі вивчення інструкції в мене процес не пішов.Знайшла іншого невролога,спостерігаємо.За двійнятами у нас педіатр,яка в дуже поодиноких, і дійсно складних випадках назначає ліки,а особливо антибіотики. Навіть,коли в мене паніка,вона чітко пояснює доцільність ліків в нашому випадку.
Де такого лікаря знайти?
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 02 грудень 2020 - 06:40
А что там могут быть за отзывы, магний и магний. Я пью сейчас такой, но обычный, без фортиссимо. Смотрю, что в фортиссимо помимо цитрата добавлен калия карбонат, эта форма плохо усваивается, так что в нем особо нет смысла.
Лучше пить просто магний?
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 02 грудень 2020 - 06:51
Для сердечников магний идёт с калием всегда (?!) Запуталась..
Опубліковано 02 грудень 2020 - 07:29
Оля, ти маєш на увазі в склад в одній таблетці? Чи те, що потрібно пити разом магній і калій?
П.с. пригадалось, що пила після пологів препарат і чомусь застрягло в голові, що в таблетці був магній і вітаміни групи В... Піду шукати інструкції.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 02 грудень 2020 - 07:39
Нет, просто мне назначали панцикор , там цитрат магний калий.
Опубліковано 02 грудень 2020 - 08:28
Мені при проблемах з серцем призначали аспаркам, то там калій і магній разом.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|